Oldio wrote on 22.05.2002 at 07:41:24:In ti misliš, da bolnice dajejo kupe denarja za ničvredno mašinerijo, ki daje rezultate odvisne od tega, kam jo postavijo.
In kako tvoj znanec to izmeri; se mu neke cifre o katerih (verjetno) nima pojma kaj so, narišejo na steni??
Ali nisi nikdar slišal za velike razlike pri radiostezijskih merjenjih. Ti pa trdiš, da gre za natančnejše stvari od strojev.
Zakaj se ob odmevnih akcijah, ko radiestezisti, jasnovidci in astrologi iščejo izgubljene ljudi, največkrat nič ne najde.
definitivno ... a veš kako kitajci pravijo za dohtarje ... dokler je človk zdrav dobro opravljajo svoje delo ... ko zboli so naredili napako.
v bolnicah je ravno obratno ... čakajo da človek zboli in potem z vesoljno mašinerijo ugotavlajo kaj mu je in mu dajo tabelete (strupe/drugs), čeprav vsi vemo da sposoben zdravnik te samo pogleda in ve kaj je s tabo. in ti sicer predpiše kakšno tableto (ker mora), ampak tak ti tudi pove kaj morš delat, kaj ne smeš delat ...
mašinerija je MNOGO vredna, čeprav je totalno ničvredna.
on to v bistvu ne izmeri ampak čuti, bi lahko reku vidi ...
radiestezisti so različnih kvalitet ... tega se moraš zavedat ...
nekatere duše ne spustijo vsakogar k sebi in nočejo biti najdene, lahko bi ti o tem mnogo povedu, sm namreč doživu ko se je moj dedi 'zgubu', pa ga je moj prjatu radiestezist najdu, mi je točno povedu kje je ... pa nebi stare župe pogrevu
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=...pa jo bom, da boš vedu da popolnoma nič ne veš!!!