zahteve:
zvočna izolacija sobe al pa ena koča, kjer ni drugih živih ljudi (beri:firbcev), stolp - po možnosti z ojačevalcem + ta prav CD al pa kaseta, brisača in pa nekaj za pit...lahko tut za jest.
Ko mate to use urejen...pa veselo na delo... Moje mnenje je da se je dobro ogreti, lahko malo plešete ali pa raztegujete, nategujete in krivite vaše ude po filingu...ni pa to ena nuja
1 faza: kaotično dihanje Pri tej fazi samo mislite na izdih...in se trudite čim hitreje izdihniti... Brez skrbi, telo ve, da mora tud udihnit in to naredite avtomatsko...
To naredi v vas kaos, nered in to traja ene cca 10 minut.
nasvet: ne se ustavljat 2.faza:izražanje jeze Kle se lahko derete, brcate, mahate in kričite, pluvate, grizete, udarjate, skačete... uglavnem važno je da čim več jeze izrazite - KARKOLI vas je v lajfu razjezilo, je sedaj ta trenutek, da to izrazite...
nasvet: ne se ustavljat 3.faza: skakanje na pete Skočite v zrak in ko pristanete na petah izdihnete HU. Pri tem imate roke visoko v zraku, kot da se zgovarjate z bogom... Skačete visoko, kot pač lahko in doskočite na pete (nikol na prste)...
nasvet: čim hitreje, brez ustavljanja, 4.faza: freez V položaju kakršenkoli je že ta, ko ste skakali v prejšni fazi in ko se melodija zamenja... otpnete... ni dovoljeno pobrisati potu, ni se dovoljeno popraskati, ni dovoljeno govoriti, ni dovoljeno zavijati z očmi... nič ni dovoljeno kar se gibanja tiče. dovoljeno je opazovati kaj se dogaja v telesu, kam silijo misli, kaj vas srbi, se pravi postanete opazovalec...
nasvet: traja samo kakih 10 minut (da se zdržat) 5.faza: radost ko se zamenja muzika, vam je dovoljeno se gibati kakorkoli to sami želite... poskusite uživati v gibanju, poskusite plesati po občutku... bodite užitek, bodite veselje... ta trenutek je VAŠ... vi ste RADOST
nasvet: uživaj Izkušnja:
Pr 1.fazi sem sam izdihnu in spet izdihnu...pa spet izdihnu... ta del je kul...aja mau sem še pluval zraven...nekontrolirano mi je tekla slina...(bljak)
pr 2.fazi mi je začuda kr uspel najdt dost takih spominov, kjer sem bil komaaad jezen na okolico, folk itd...tko da sem se dru, zbijal z nogam, mahal z rokam, delal grimase. Kle sem mel že mal težav, ker bit deset minut al pa še več skoooz jezen... uglavnem vmes sem hotu bit kr mau žalosten al pa kej druzga...je pa treba vstrajat pr jezi....brez ustavljanja
pr.3 fazi pa je blo zajebaaan k svina... uglavnem pr jezi sem se dost trudil tko da sem bil kr zadihan...pol pa skakat in HU in hu in huuu in držat roke gor... zajeban k svina...tekel je iz mene kot da sem sam postal tuš in parkrat v 10 minutah sem bil sesut do konca...ampak se da

4.faza. sam slišal sem STOP, ravno v trenutku ko sem se prpavljal na skok in HU...tko da sem mel roke GOR... Pekle so me oči, srbel me je, dihal sem tko kot da ne bi prej eno uro sploh dihal...pot mi je tekel po celem telesu in roke so postale železne...nevem kaj se je zgodilo s časom ampak ne verjamem da je trajal samo deset minut...men se je zdel najmanj ena ura... in en tip k ni zdržal je po dveh dolgiih minutah se kr ulegu na tla in počival... resno sem razmišljal da bi ga posnemal sam, sem raje vstrajal - "to delam zarad sebe" sem si ponavljal... pol pa so me oči me še bolj pekle, roke so ble še težje, po telesu mi je povsod nekaj gomazilo in šlo mi je na bruhanje... postal sem neznansko žejen...mislil sem da bom dehidriral, bruhal in umrl vse na enkrat... bil sem totalno sfukan in ko res ne bi mogu več niti mal zdržat, sem še mal zdržal in pol ples radosti
5.faza... hahahahaha