Magla
adm

domišlija je pomembnejša od znanja-Albert Einsten
SLO
Mike - ok ..se čujemo
Brus-li... tudi jest sem govoril o učitelju, ki se je odločil služiti keš z veščino katero obvlada...takrat ko sem bil izvaaan...
Pri njem sem se naučil nekaj - jest... jest se hočem nekaj naučit in on me uči...tut ti učiš za keš... kako pa veš, da niso ti mojstri isti kao ti...da hočejo samo znanje predat ne pa furat luxxxusnega lajfa...Drgač pa poznam več učiteljev in na več načinov jim vračam to uslugo... Ti pa kao misliš, da si največji car u psihi in greš zdej vse pooenostavt, da smo vsi ovce... Mogoče si sam ovca pa to projeciraš na druge... napisal si: KATE SO PONEUMLJANJE. V NJIH NI ZIULENJA, NI STILA, NI NAVDIHA ....SO LE EGOISTIČNO NADOMESTILA HENDIKEPIRANIH POINAVLJAČEV ISTE KITICE......KI SI NA VSO MOČ ŽELIJO NEKEGA DNE POSTATI NEKAJ .........AMPAK ZAVEDAJO SE DA V TAK PROJEKT NE MOREJO IN NE ZNAJO VLOŽITI POTREBNE KOLIČINE ENERGIJE. to si zlo lepo povedal...valjda po svojih izkušnjah...sam se pa omejuješ, ker zavračaš eno vrsto znanja, ki ga maš, na NEVREDNO...da razložim: Pri ponavljanju vedno iste kitice sem opazil, da držim dostkrat glavo preveč naprej(naučil sem se imeti eno normalno držo), da sem konstantno napet v določ. predelih telesa, začutil sem pretok energije po celem telesu, po taki vajci sem ponavad boljše volje, po taki kitici sem bolj pozoren..vidim več, sem bolj prizemljen in sem bližje svojim 100%,, bolj se spoštujem, bolj se poznam, bolj diham, in pri plesu nisem več omejen...najdu sem en spontan ples, k ga ne more n'ben za mano ponavlat tut jest ne a štekaš to MOJO izkušnjo s TAIJIjem
...d best mi je tvoja direktnost...ne pa tut tvoja vzvišenost, kao ti si manj ovca...kot pa včasih... če mene vprašaš si zdej največja ovca, ravnozato, ker misliš da nekaj veš...EGO... premagal si strah...zdej je pa na vrsti BISTROST (Castaneda) (moj fotr je tipičn karateist s tem problemom - on vse ve)
K sem sam prvič začutil kao eno moč, sem se počutil zloo vzvišeno... pa me lajf uči, da sem še vedno samo bitje, ki kao se zaveda sebe manj pa ostalih ... mojstri ponavad majo en EGO na katerega se potem učenci limajo... sam če mu pa pustiš, da je samo mojster in ne kakršna koli avtoriteta, temveč tebi enak, potem je lahko to poz. odnos, če seveda te zanima to znanje, ki ti ga ponuja... glede Tone je car ostali pa ne...pizda kako to da ne vidiš neskončno možnosti k te prpeljejo do bistva pr energijah in tista tvoja frednica (Reikistka) k je mau zabluzila...a neb blo kul, če nebi bla sama (brez enga tapravga mojstra) pr vsej tej stvari in zato pliz s svojim znanjem k ga maš lahko pomagaš ne pa samo pluvat in pluvat... kaj se je zgodil s tvojo Etiko
glede Rebirthingov....ja tam sem vidu da je res tko kot tut ti ugotavljaš - odgovor je u nas samih
lp učenc-(svoj)mojstr (ne ovca)
p.s. ponudba za 24 še vedno velja
|