Quote:ne vem, meni je nekdo razložil da ko se kliče "prednike", se ne kliče prednikov (staršev), ampak se kliče osebe v katere smo bili inkarnirani, in se jih kliče kot pomoč v tem življenju. Sej s pravimi predniki (starši) itak nisi nevemkako povezana, razen da v otroštvu pobereš nase določene njihove vzorce, predniki (tvoje prejšnje inkarnacije) pa so del tebe, oz si ti del njih. Vse izkušnje ki si jih prenesel v to življenje si jih pobral od njih.
tud ena prijateljica mi je če ne povedala, da se njena mama lahko pogovarja z mrtvimi, tko da nekaj od te mrtve osebe sigurno ostane da se da komunicirat z njo...če ne komuniciraš direktno z dušo, pa z energijo osebnosti ki jo je takrat imela (ne vem kako bi se drugače izrazu)
SnOwball, koliko jaz razumem le visoka duhovna bitja potrebuju druge osebe naj bi se 'inkarnirala' na Zemlji ( inkarnira se individum ki nima karmu, ni prišel ker mora priti, - zarad zakona karme - , pak je prišel zarad lastne volje)
Beseda 'reinkarnacija' se rabi ko spet pride na Zemlju osebnost katera je morala spet priti zarad zakona karme. Vedno je to enaka duša, le bolj ali manj razvijena kot je to bilo v predhodni reinkarnaciji.
Duša se seveda reinkarnira v novem fizičnem telu, novem okolju, novem obdobju, lahek seveda v novi deželi, ipd. Vse to ima razlog v prejšnjim življenjim in se dogaja zarad njih, zarad dejanj ene enake duše.
Novo fizično telo katero dobim nima lastno osebnost. V telu sem le Jaz. Nisem inkarnirana v drugu osebu. To enako moje ''Jaz'' je bilo in v prejšnoj obliki fizičnega tela, in v prejšnoj, itd..
Hmm... mama od prijateljice se lahko pogovarja z mrtvimi.. zanimivo...
a je to to trditev da se res z mrtvimi pogovarjala ? Rad bi vedela več o tem

Rekla bi - če ne komuniciraš direktno z dušo torej niti ne komuniciraš