Hello!
Ne maram odpirat novega topica, ker imate že toliko odprtih.... Imam pa vprašanje glede AP...
Namreč, nikoli nisem doživela česa takega, niti nisem imela želje, mogoče tudi malo nisem verjela, da se to lahko zgodi tudi meni. Pa se mi je?? Kako se mi to lahko zgodi, če tega ne želim, če nimam namena zapuščati telesa, kako lahko to pride "z neba"? Ali je to sploh AP? ???
Prvič se mi je zgodilo kake tri tedne nazaj, ko sem šla spat, pa sem čutila kar naenkrat neko grozo, nerazložljiv strah. Če se mi je to že slučajno kdaj zgodilo, sem odmislila, takrat pa sem si rekla, ajd da vidimo, kaj bo. In panika me je celo prevzela, telo je otrpnilo, srce razbijalo, nekaj se mi je vsedlo na prsni koš, komaj sem dihala, zelo plitvo. Ta groza se je začela iz prsnega koša širiti enakomerno proti vsem delom telesa, roke, noge, glava. Kmalu za tem se je nekaj svetlega, lahkega, iz prsnega koša začelo širiti kot prej tista groza enakomerno po celem telesu. Ko je bilo celo telo svetlo, sem se pomirila, srce se je umirilo, zadihala sem normalno in lahko zaspala.
Ta teden sem imela podobno izkušnjo - ampak z drugačnim koncem...

Spet me je zagrabil strah, sem si mislila, ok, tole pa poznam, pa sem šla v to. In spet sem ohromela, komaj dihala, srce močno razbijalo.... Vendar je energija v meni začela drugače potovati po telesu kot prejšnjič, iz nog v glavo in nazaj, mravljinčasti občutek, nekaj me je vleklo iz telesa, ČUTILA sem, kako me vleče. Takrat sem se pa res ustrašila, vse skupaj je trajalo že 2x dlje kot prejšnjič pa nobenega olajšanja, samo huje je bilo, vedno manj sem bila v telesu.

In v tistem trenutku me je prešinilo, f**k a se tko umira?! Nisem mogla več, sem se prisilila nazaj, odprla oči.......bila potem budna do osmih zjutraj, nisem upala it nazaj spat.... ???
Pomagajte mi, kaj je to?

Sicer pa sem nekje prebrala, da so lucidne sanje in astralna projekcija isto.... ali res? Ker lucidne sanje sem imela že večkrat, povsem spontano in v bistvu jih imam rada, astralna projekcija pa...? Da zapustim telo in vidim nit ki me veže s fizičnim telesom....? To pa ne...