sedaj vidim, da gre vse skupaj v tej smeri:
suzi13 ma namen povezat posameznike...
dobival se bodo in bodo debatiral o vsem, kar pač bo...
ok, po moje kull zadeva, mogoče kao prijetno terapevtska...
dobro.
ok, sam suzi je napisala, skupaj uresničimo sanje!
e to sem pa razumel, kot neki v stilu, evo pridite, bomo skupi dal ideje, predloge,... kako bo vsem na zemlji boljše, kako bomo s tem rasli tudi sami, kako bomo kaj dobrega naredili za naravo...
e, valda sem uletu takoj tja! jupi !
ja stvar pa je zamišljena zgleda drugač, tam se bomo pogovarjal.
ja ok... dobr!

sam, da se ve…
bi pa rad povedal, sam to, kar se tiče ustvarjanja, preden smo ustanovili tale forum, smo se srečali ljudje, ki smo mel isto idejo, kot jo imam sedaj suzi...
dat sebi in drugim možnost pogovarjanja, izmenjave znanja, ustvarjanja in da bomo skupaj rasli, ker smo rekli, vsi ljudje vse vedo.
Zato smo se odločil da je treba naredit neki kje bomo to lahko delil in da bo to lahko delil vsak iz katerega kol kraja bo, ne glede na to kolk bo vedel in ne glede to kdo je...
in smo rekli to naj bo za vse ljudi, odprto, da bomo lahko poljubno sodeloval vsak, kot pač hoče.
Rekl smo dejmo neki narest, da bo to to in smo naredili forum v open sourcu.
Pol čez par dni, mescev, let, so se prišli sem še drugi posamezniki in so rekl dajmo ta forum mal dopolnit in smo ga... sedaj se še vedno…
pol smo eni videli, da mamo tudi potrebo po realnem srečevanju in ustvarjanju in smo ustanovili ustvarjalno skupino sonce, točn tko, kot sedaj dela suzi in pol smo uredili še društvo, da mamo pravno osnovo za ustvarjanje in sodelovanje.
evo in tko to gre...
zdej vidim te stvari tako:
forum je odprt in namenjen vsem ljudem, ki se želijo pogovarjat, delit svoje znanje in nudi možnost za ustvarjat in dogovore o teh stvareh.
pogovorna skupina(suzi 13,...) za pogovorne v realnem življenju
ustvarjalna skupina sonce, skupina kjer se dobivajo tisti, ki imajo radi realne akcije in cilje, in s tem delujejo na področjih osebne, duhovne rasti, zdravega načina življenja in ekologije.
tko upam, da je jasno sedaj kje smo, kje se dopolnjujemo in da smo tako bolj učinkoviti.
Upam, da bo suzi razvijala stvari v tej smeri, da smo vsi celota, da bo videla, da je vse na isti osnovi odprtosti in skupne rasti. Vem, da bo ime pogovorne skupinice prej ali slej prišlo, ampak vse skupaj bi jaz rad videl, da je celota, saj se dopolnjuje in je logična nadgradnja ostalih dveh stvari.
torej forum, pogovorna skupinica in ustvarjalna skupina sonce, so del večje celote in vsak od posameznikov se verjetno vidi v vseh treh stvareh... zato bi rad videl, da, da vsaka stvar najboljše od sebe, nato pa lahko vsak, ko začuti potrebo pač enostavno gre v drugo skupinico. Rad bi videl, da se vse to dobiva na skupnih srečanjih, na vsake dva meseca...
evo sam vidim stvari nekako tako, ko se bomo spoznal na forumu, mailih itd,... in bo prišla vaša potka do tega da bi radi na izi družbico in mal pogovora bo šli mal v pogovorno skupinico. k pa bomo mel idejo kaj narest in ustvarit bomo šli v ustvarjalno skupinico in to naredil. Ja dabest!!!
je pa lepo, da so se razvile...
JESA!