Hvala za mnenje, Miska!

V soboto, ko sem sestavljala, sem napisala, kakor sem napisala... Nisem premisljevala, kako narediti vtis na ljudi - to mi ni namen.
Besedica "potrebuje" pa stoji tam, kjer stoji, ker se zavedam, da sama svojih sanj nisem zmožna uresničiti. Uresničijo se lahko le s pomočjo drugih Ljudi. In ta skupinica je moje sanje.
Miska, mogoče te bo tole prizadelo, a ni tako mišljeno. Velja pa itak za vse: ne silim te, da prideš. Vesela bom, če prideš, to itak, ne bom te pa silila. Torej, če imaš občutek, da pa ti to ne potegne iz kakršnegakoli razloga (pa četudi je to pomanjkanje časa), vedi, da zamer ne bo. Nimam pravice do zamere!
Odločitev je čisto na tebi. Tako, kot je tudi na vseh drugih posameznikih.
Veš, lepotička draga, če bi želela, bi te zdajle prizadela, ker seciraš moje vabilo. Vabilo je dolgo celo stran. Cela stran je celota. Preberi celoto in jo poskusi razumeti z moje plati. Prosim.
...tudi to ti ni potrebno. Kot nikomur ni.
Upam, da sem bila dovolj iskrena in odkrita ter sem dovolj razločno povedala svoje mnenje.
V četrtek se bom itak dvignila nad moje zadržke pred monologi in razložila moj namen. Moj pogled. Izhodiščno točko se potrebuje...
Objemček pa dobiš itak ob prvi priliki, ko se srečamo - sonček si in človek se ne more upreti skušnjavi, temveč te mora imeti rad.
Objemčki od nas vseh...
Suzana
PS: Še dobro, da sem opazila, da je pisal tudi A. vmes... Si dobrodošel, itak, saj veš!

Se veselim, da prideš...