Res se moram navaditi, da kako misel obdržim zase...
Ah, ne! Saj je meni tudi zanimivo, ko odkrivam notranjost oseb. Ko sestavljam mozaik... Uživam!!!
A., živiš polno Življenje, polno oseb, polno dogodkov,... Si kdaj pomislil, zakaj ti paše živeti tako? Da pravzaprav nimaš nekega pravega časa zase? Da ti je dostikrat pretežko odklopiti se od vsega in samo biti?
Preteklost te lovi, imam občutek... Mogoče je že čas, da se soočiš s samim seboj. Zelo simpatična oseba si, v svojem bistvu zelo občutljiva, ranljiva. Veliko bolečine nosiš v sebi. Niti ne žalosti, jeze. Bolečine, ki je posledica tega.
Ja, si naredil veliko na in iz sebe. Toda... ljudje se preradi ustavimo in si rečemo, da TO je TO. Toda... Pot je neskončna. Nadaljuje se...
Saj ne želim biti črnogleda, toda vem, da ne moreš živeti s plašnicami na očeh prav dolgo... Zato si vzemi kak trenutek zase.
Andres: izredno inteligentna oseba si. Občutek imam, da se ne zavedaš prav dobro, kakšen potencial nosiš v sebi. Ko bi si le dovolil videti tisto, kar ti "Enost" želi pokazati. Namesto Enost bi lahko napisala tudi Bog ali ...
Čez celo Življenje se ti dogajajo "naključja", katera ti želijo nekaj povedati. Kaj si res tako slep, da tega ne vidiš? Mislim, da gre bolj za to, da NE želiš videti...
Ne išči več nekih potrditev sebe v drugih. Lahko mi verjameš na besedo, da se to ne izplača! Edina veljavna potrditev ti je lahko občutek v srcu... Vera...
Dobro srce imaš a mu ne daš dihati. Dovoli si čutiti! Tako lepo je ljubiti... Še par let nazaj mi je bila edina prava ljubezen dvosmerna ulica. No, lanska lekcija (o kateri še ne bi razpravljala...
) me je naučila, da bi bilo fino, da preidem iz teorije o brezpogojni ljubezni v prakso. Vedela sem, kako to izgleda, ampak... koliko enih omejitev, vzorcev,...v glavi sem morala spremeniti! In veš, kaj? Splača se!
Comp: taka nežna dušica... Upam, da se zavedaš, kako močen si v resnici...? Koliko zmoreš narediti? Poskusi ne ostajati pri besedah, pri teoriji. Prenesi svoje sanje v realnost. Počasi in sigurno se daleč pride. Izvedljivo je! Ne bom pa rekla, da je lahko. Enostavno. Ker pač ni...
Zanimivo je, kako "preskakuješ" - razum, srce; srce, razum;... Poskusi doseči neko sodelovanje, harmonijo med tema dvema poloma. Vedi, da imaš časa dovolj! Manj se ti bo mudilo, hitreje bo šlo...
Moje sanje so ponavadi močne. Lepe pa itak!
No, če je kdo dvomil: tudi jaz vas imam izredno rada. Želim si, da bi bil vsakdo od vas srečen. Seveda velja to tudi za osebe, ki niso naštete zgoraj. Cilj... pomagati čim-večim ljudem, da bi iskali, našli Sebe, živeli sebe,... bili srečni!
Pa še obvezni objemčki pa cmokci za konec:
Suzana
***Ko dovoliš harmoniji vstopiti v svoje Življenje, Te premami njena moč... Popolnost ti zaseže dušo... Izhoda ni... Pa tudi, če bi bil... tudi, če bi ga videl... ne bi zapustil Sebe!***