Večno bom hvaležna I., junkiju, s katerim sem se družila neko obdobje, ko sem bila stara 15 let. Veliko sva se pogovarjala, preveč vsega sem videla, tako da sem se izognila tej drogi, čeprav sem velikokrat nelatela nanjo.
Takrat z njim, sem videla kaj mu je to naredilo, kaj mu dela, kaj dela drugim iz njegove družbe...
Izjemno vesela, sem bila, ko sem srečala I. po več kot 10 letih, ko je bil končno ozdravljen (po 15 letih džanka), vedno sem vesela, ko ga kje srečam, z družinico.
Nasploh poznam veliko ljudi povezanih s to drogo, enim je ratalo se pozdravit, kar dosti jih je umrlo, eni pa bodo očitno celo življenje na takšni ali drugačni drogi.
Smešno mi je, da junkiji postanejo tudi po 25 letu lahko eni, čeprav verjetno do takrat že poznajo temne in svetle plati droge. Sam obsojat, se jih pa ne sme, ma že vsak svoj razlog zakaj to počne in očitno rabi tako izkušnjo v življenu.
Dlyan, vesela sem, da si se skinil, in čestitam ti za pogum, da si to nam povedal! Drži se! (pol maš pa res ziher ime zarad Dlyna iz Beverly Hillsa
)