gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
Q Za vse kar se ti v zivljenju zgodi si sam odgovoren. Q točno vem. sranje sm napedenu takrat ko sm začel nameravat da sploh ne bom šel v vojsko, in zdej ga morm spedenat. itak kolkr pa jest vem, me morjo do 27 leta poklicat, jest sm pa že
27 star in v bistvu če me do novga leta nebi popedenal, jim propade pravica da me še morijo, tko da ... še par tednov morm zdržat, čeprov so rekl da mi bodo kr podaljšal, do tridestega leta in to.
hec je da sm že 27 in da mi ne morjo podaljšat, pa mi menda bojo ker nisem dvignu poziva za oktober čeprov to ni po zakonu in če mi podaljšajo do tridestega, ker sm študent itak in to, mi zdej itak ni treba nikamor tko da ... v bistvu iščem odvetnika da mi zrihta to igro, da v bistvu sploh nebi šel notr, ker so zmafijarl vse kar se je le dal, imajo celo dva dokumenta, ki sta drugačna od mojih dokumentov
andres , jest živim tukaj in zdaj. Q Zdaj je vprasanje Gape zakaj ti noces v uniformo. Izkljucno zato, ker ne maras orozja, ali zato ker bi se rad uniformi izognil. Q dej si preber texte k sm jih objavu, pa me pol še enkrat, bolj specifično, tole vprašanje vpraši.
|