Rudi
Guest
|
Dejana V osnovi moraš prvo nekomu predlagati, da mu narediš uslugo. Če že vnaprej predpostavljaš, da bo pomoč odklonil, niti ne razmošljaj več o tem,da bi mu pomagala. "Bog je dal človeku svobodno voljo, on jo spoštuje in mi jo moramo tudi" sem nekje prebral, in še: "Preveč si upa tisti, ki mi pomaga, ne da bi ga prosil za to" Rudi Kerševan Iz knjige "Gledam modro, vidim plavo", v njej je toliko dobrih misli in izrekov, da jo svetujem vsem, da jo preberete in si pomembnejše izpišete. Mnogo je takih, da so bili gotovo narekovani "od zgoraj". Ko sem bil sam nekoč v podobnih dvomih, sem vprašal prijatelje "tam gor" za nasvet, pa so mi rekli; "pomagaj tistim, ki pridejo po pomoč, govori tistim, ki te hočejo poslušati". Če se še ne moreš odločiti, ti pa še vedno ostane možnost, da narediš po svoji vesti, z miselnostjo, da delaš z dobrim namenom.
Črna magija je bila poslana na zemljo z določeno nalogo, kdor ima z njo težave, se mora vprašati zakaj. In če mi kdaj tudi pripomoremo kako kapljico k črni magiji, s tem še ne bo konec ne nas ne sveta. Dobro je napisal, mislim da gape, da je to samo drugi konec iste palice.
|