Včeraj v sredo je bilo predavanje o bioorgonomiji.
Govorila je Naomi.
Povedala je kar precej zanimivih:
Bistveno pa je to da imajo tehniko ki čisti - polni z energijo - dogodke - travme - iz preteklosti. Trdi da ta tehnika ne čisti 'duše' posameznika in podobno ampak direktno čisti vzrok vzrokov. iz tega sem tudi sklepal da če ozdravijo vakuum - ga napolnijo z življensko energijo - orgonom - eni duši človeku, potem ga očistijo celemu človeštvu. sploh ker smo pač vsi eno in na neki ravni povezani in zato tudi delimo vzorce (travme) med sabo. torej sploh ne pomeni da v regresiji vidiš kao svojo napako ampak napako ki jo je storila neka duša in tebe omejuje, ker si si jo ti vzel za svojo in jo materializiral (inkarniral) na zemlji da jo boš ščistil. po tej analogiji ne pomaga da spucamo sebe, treba je spucat svet, svet je tolk čist kolkr sm jest - proporcionalno na moj vpliv - in jest sm tolk spucan kolkr je svet. skratka v raj gremo skupi al pa nobedn
Skratka neglede na to da me je odpelal, oni imajo tehniko za to.
tako ki čisti skupne vzorce - pravzroke.
zdej tehniki rečejo hatmara, pomoč pa dobiš od merkave - mer-ka-bah kolkr se spomnem, to je kao ena meditacija. in sm se pogovarju z nekom da je reč - merkava - tako močna da postaneš od nje odvisen (tko je reku) da če meditacij ne narediš vsak dan ti primanjkuje energije. za intermeco. previdno.
uporabljajo tudi neke očesne senzorje ki zaznavajo vakum in življensko energijo - pač če ti uč začne trzat je full energije, če ne trza je vakum.
ma tud full močno mantro, pa zdihala nas je ... itd.
a kdo kej pozna tole reč?
njihov reklamni letak:
http://www.gape.org/gapes/prispevki/aurora_naomif.txtps.
mi je žal za 'odpeljavo' ampak tko pač je ... tak pač sem.