k sm se jest upiru gobam in ibogi, so me vsi prepričeval da se bojim višjih nivojev. jest pa sm jim povedu da tisto kar so oni tm vidl, hočm jest vidt kle brez pripomočka.
ampak strah pred VIDENJEM ostaja ... ne morš vidt tist k nočeš ... in tuki brez pripomočka lahko kntroliraš kaj boš vidu. tm ne moreš. tm vidiš.
ampak trava ni za videt, je dobra samo za dvigovat se proti tja.
mal lajfa ... da boste zvedl
http://www.gape.org/gapes/prispevki/alien28k/Lajf.mp3TI kr eden
zdej si mi že tačetrtič nalimu nalepko
to pot tisto najbolj gnojno zguljeno, da ko kadim ganjo je to samo začetek za naprej.
ker je to laž, ne samo zame, ampak za ogromno večino uporabnikov ganje, prosim da to trditev podpreš s statističnimi dokazi.
(sm te enkrat že pozval na to igro, igro znanstvenih dokazov, mam tega materiala velik)
za mene bi bil dokaz da recimo več kot 50% uživalcev ganje prešalta potem na hors in ali koko ... extazija ne štejem med trdake.
prosim ... če pa je to samo tvoje mnenje, da je temu tako, al pa bom reku da imaš tako izkušnjo, da je več kot pol tvojih prjatlov ki so najprej kadil ganjo po zapadl u đank, pol tko tud povej, jasno.
kr preštej jih pri sebi.
in prosm te ... dej dojem ... nihče od državne uprave, represivnih organov, zakonodajnih in vse kar je še tega organov nam nič noče. nam niti nič ne more, ker je civilna družba tolk močna. problem je v raji, ki ne ve, ve, ampak narobe, tko kot ti. veš, ampak veš narobe. in taki kot si ti in ostali ki veste narobe taki nam neki hočjo. taki. poneumljeni. taki brez svoje izkušnje. taki z izkušnjo drugih. taki ki živijo v iluziji. taki ki si ne upajo pogledat preko.
ker kot veš ni res da bi droga ubijala (vsaj ganja, k nemarnež tko počez uporabljaš izraze).
ubija življenje.
ubija čas.
z vsako sekundo si bolj mrtu.
z jointom al pa brez.
to ubija. življenje ubija. in ti ne morš nč za to narest.
jest verjamem da lahko.
res ... boljš bi blo da bi tresno modela, kt pa da si mu zapigavu vzorec, da zdej k je travo probu, zdej mu pa nč druzga več ne preostane kt trde droge, zdej je zapečaten, zdej ga nč več ne reši. to tko je. poglej piše u knjigi, tko je ... zapečaten si stari, ti boš na horsu pristal, ker si probu joint. KRETEN.
nujno pomembno, če si take reči res govoru si bil kreten, če danes še vedno v to verjameš in to zapisuješ v akašo si še vedno kreTen, ne pa kreDen.
* Ganjo kadijo tisti, kateri ne vedo kam bi sami s seboj. *
mislm ... a s ti bolan ???
a ti povem kam naj jest s seboj zdele?
najprej na bajto delat
pol domov programirat
umes če bo čas pa prevajat navodila
umes bo pa še kakšen probem preko telefona se razrešu
mislm ... pa zadnjič sm te prašu ... od kje si prplavu?
pa ne tolk osebno vzet ... jest te mam za predstavnika unih ki me zavirajo in jim po tej poti odgovarjam. osebno te sploh ne poznam.