Lumpy... mal prevec na splosno si zastavla to tvoje vprasanje.
Zdej, ce gledam cez svoje oci in predpostavim, da te zanima to v zvezi s tvojimi partnerji oz. potencjalnimi partnerji, potem ti lahko samo recem, da sama pri sebi najprej razcisti kaj sploh potrebujes oz. isces oz. hoces, si zelis. Ja, tip te mogoce pritegne in ker "najbrz" isces nekaj vec, kar ti on ne pokaze, oz ne more ali ne zna ali noce, se ga navelicas in hopla za drugim in to ti je najbrz dopizdlo - domnevam pac.
Postavi si svoje cilje in stremi k temu.
Ce pa govoris malce bolj na splosno in recimo se bolj osredotocis na dogajanje pol ti lahko recem, da ta navelicanost po eni strani sploh ni napacna.
Pogledava primer?
Recimo si reces, da bi rada bila v kosarkarski ekipi. Ves pa samo to, da je zoga baje okrogla in da v tem sportu ni golov. Si popolen zacetnik in s trudom pac pridobis znanje in izkusnje, ter za silo igras kosarko. To te ne zadovoljuje vec in si tega navelicana ter stremis k visjim oz. vecjim ciljem. "Klinc, zdej bom pa zadela kos od bilo kje." Spet se ucis, spet dosezes svoj cilj in cez cas ti ni dovolj... tako dalje... ratas profi in ko ti se to ni dovolj, gres pac na fuzbal.

Ne vem, daj malo bolj se opredeli...
Sam vseeno sem se vedno mnenja, da je fino postavt neke cilje in vedet kaj bi clovek rad sam od sebe in kaj pricakuje od drugih in nato sele zacnes s svojim delom na sami sebi.. ostalo pride pa samo po seb.

No, da nam prevec dolgovezil.
Se mi poraja pa se eno vprasanje in sicer vprasanje tvoje starosti, tvojih izkusenj in tvojega zavedanja izoblikovanja tvojega karakterja. Saj vem, da se vedno spreminjamo, samo so dolocene stopnje oz. prelomnice v zivljenju, katere dosezes in se ne spuscas vec nazaj.
Ce pogledam sebe, je bila zame najvecja prelomnica tam nekje po 22 letu, ko sem se sam s sabo vsedel za mizo pred spegu in se vprasal: "Pa koji klinac ti sploh hoces od lajfa?" Odgovori so bli zmedeni, vendar sem cez cajt oblikoval pribljizno to kar sem sedaj. Lahko recem, da sem s sabo zadovoljen in kar nekaj folka obstaja, ki se ne pritozujejo nad mojim kalibrom karakterja (ceprav je tezek

).
Kako je pa s tabo pri tem? Ze ves, kaj bi rada? Ze imas svoje cilje? No, ce ze, potem se le razpisi...
Lep dan se naprej...