ARS
5

Preveč dobrega je lahko ... čudovito. (Mae West)
daleč od rodne barjanske grude
Golubovi Idu dva srpska penzionera prema Terazijama. -Jesi poneo hleb za golubove? -Jok, bre, ja ih jedem bez hleba...
Radost Znate li kako je poginulo najviše Srba? Došla struja u Srbiju, a oni ljubili žice od radosti.
Klopa Razgovaraju tri morska psa tko je što pojeo ove sezone. Kaže prvi: "Jao, pojeo sam Čeha, nemojte nikad probati. To je sama kost i koža, skoro sam se ugušio." Kaže drugi: "Nije to ništa, da vidite, ja pojeo Nijemca, taj masan u vražju mater. Skočio mi kolesterol, skoro me srce strefilo!" A treći će: "E, ne znate vi šta je muka. Ja pojeo Hercegovca, glava mu šuplja, nisam tri dana mogao zaroniti!"
Nafta Zašto je Bosna najbaksuznija zemlja? Ima Muslimane, a nema naftu!
Sladoled Ulazi Srbin kod Albanca u slastičarnu i kaže: -Daj 'vamo jedan sladoled! A Albanac će: -Hoćeš li kuglu ili iz automata?
Nacionalizam Pita Haso Muju: -Je l' bolan Mujo, ima li kod vas u Sarajevu nacionalizma? A ovaj odgovara: -Jok, mi to mrzimo k'o Srbe!
Nerođeni lopov Došla trudna ciganka kod doktora i zavapi: -Vadi doktore ovo kopile napolje. Kaže doktor: -Nemojte gospođo, to je vaše dijete! -Imam već 8 komada, sve mafija, lopovi... -Pa nemojte, možda bude pošten, doktor, a ne lopov. Na to će ciganka: -Ma ku*ac već je lopov! Jučer ja prala pi*ku, on ukrao sapun.
Hvatajući vlak Bili Crnogorac i Bosanac u Njemačkoj. Krenuli njih dvojica na željezničku stanicu, kad vidješe da je vlak krenuo pa počnu trčati da ga sustignu. Crnogorac, kako je lijen, potrči malo i odustane, a Bosanac se zatrči, sustigne vlak, uđe u njega, mahne rukom i ode. Crnogorac se počne valjati od smijeha, kad ga jedan Švabo pita: Što se ti smiješ, kad nisi stigao na vlak, a prijatelj ti ode? Crnogorac: Kako se neću smijati čovječe, pa ovaj je pošao da me isprati...
Potres Kako crnogorac drka ku*ac? Stavi ga u zemlju i čeka zemljotres.
Koza Išli Amerikanac, Nijemac i Bosanac kroz svijet. Svi zagorili kao kaubojska tava. Penju se oni uzbrdo, a na vrh brda koza. Amerikanac kaže: Uh, da je Pamela Anderson... Što bi joj radio... Nijemac kaže: Eh, da je Claudia Schiffer... A Bosanac će: Eh, da je mrak...
|