Še dobro, da imamo v službi kdaj pa kdaj probleme z mrežo in ne morem pripraviti papirjev za izvoz... pisati zapisnika... uff, danes mi to full paše!
Lepo, da me pogrešate, laska full!
Mike, bila sem na dopustu sicer, ampak v sredo sem se ustavila doma, preden sem šla na Jesenice pa sem morala nekaj napisati... Želje so mi svete!
Drugače pa moram še enkrat povedati, da sem full vesela, ker sem vas spoznala! Taki simplastični človečki... 8)
Objemanje in poljubčki na nos... Pravzaprav se res kar dosti objemam... Objem mi je samo še eden od načinov, kako nekomu pokazati svojo naklonjenost. Nekako se povežeš s človekom... Kajne?
Kar se tiče pa cmokov na noska: lahko ga podarim vsakomur, ne vsebuje povabila v posteljo, temveč izraža neko splošno naklonjenost. Cmok na lička je pa že nadgradnja... če se mi kdo dotakne srca...
Comp, si upaš priti v moje sanje? ??? Če ja, vljudno vabljen!
A., faca si tudi v živo! Samo... mogoče bi bilo fino zate, da bi kdaj vdihnil... izdihnil... vdihnil... izdihnil... Način Življenja se kmalu začne odražati tudi v notranjosti človeka... Ali pa se daj v lupino... Ali... Naredi mi uslugo in malček razmisli o tem...
Mike, veliko več lahko izraziš, kot izražaš. Velik del sebe skrivaš pred seboj. Dovoli si biti Ti...
Andres, kaj drugega kot: sam si si kriv za vse, kar se ti dogaja, ti že ne morem reči
... Vedi, da želja rodi uresničitev... Hlastanje po več ti bo prineslo še več... Ne boš imel miru... Kosti ne bo zmanjkalo!
Zakaj sem to napisala... Pojma nimam! Mogoče bo pa kdo razmislil o tem... Ali pa ne... Itak: to ni več moj problem...
Cmoka na noska pa cmoka na lička...
Suzana