Pomoč za interpretacijo slik pri slikanju aure s Kirlianovo kamero

 

Navodila za uporabo kamere in za interpretacijo slik katere izračuna program, ki je kameri priložen:
V splošnem:
bolj ko je aura enakomerna in gosta, boljše je psihofizično počutje človeka. Več ko je lukenj v auri, slabše je to stanje. Če pri človeku katerega slikamo opazimo po več slikanjih na istem mestu luknjo v auri, to pomeni da se mu tam razvija bolezen, ali pa je že razvita.

Bolj v detajle:
Navodila za uporabo Crown-TV
Interpretacija korone (aure)
Slikanje avre z napravo Crown TV - Kirlianova diagnostična preglednica

 

Slika se 10 prstov na rokah. Slika se korone prstov, iz njih program izračuna aproksimacijo aure za celo telo, na osnovi meridianov, ki potekajo po človeškem telesu in preko katerih so določeni deli telesa povezani med sabo.

Slike vseh prstov enega človeka, njegova aura in njegove čakre

25%

50%, 75%, 100% velikost slike

Interpretacija slik je vaša. Tiste rumene variante na sliki si lahko razlagate kot napako pri slikanju (svetloba, ki prodre mimo rokavice, noht, znoj na prstu) ali pač ne kot napako. Če ni napaka kaj to je? Pravijo da elementali! Ravno tako je pri vseh slikah, tudi tistih z ibogaina. Sicer smo pazili da so bili pogoji slikanja čim bolj optimalni, kolikor se je dalo. Lahko rečem da je bilo pogojem zadoščeno. Anomalije na slikah si lahko torej povsod razlagate kot napako pri slikanju ali pa se lahko poizkušate nekaj naučiti - kaj me lahko ta anomalija nauči?

Pa še o interpretaciji čaker:
Resnice življenja#cakre, Kristali#cakre in čakre