Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 ... 5 6 7 
(Read 57904 times)
Etienne
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1
MB
Gender: male
Re: Salvia divinorum
Reply #90 - 18.10.2009 at 23:57:11
 
Hello, tudi jaz nov na forumu in to je moj prvi prispevek (yeeeaaa Smiley

Glede salvie...

Se popolnoma strinjam z limpidom. Listi salvie se prodajajo bolj ali manj za to, da se jih meša z ekstraktom, ker samega pač ne gre kaditi, prav tako ne listov, ker bo efekt ravno nasproten od pričakovanega: skuri ti grlo, postane ti slabo, o kakih tripih pa ni ne duha ne sluha.
So pa tile listi dobra zadeva za tiste, ki bi se radi sami šli kemijo in delali ekstrakte, sploh take bolj močne.

Kadi se jo obvezno na vodno pipo s čimbolj hladno vodo, drugače adijo sapnik. Pač pomeša se malo listja z eksraktom in to je to.

Nekdo je vprašal kje to kupiti. Nabavi se lahko v precej moderniziranih trgovinah s takimi zadevami, torej kakšna varianta Cannabis shopov (tu po internetu...). ZAČETNIKI, NE POZABITI ZRAVEN KUPITI PIPE!!!!

Samo delovanje? No pri meni je bilo tako...

Po kakih dveh inhalacijah se mi je hitro zvrtelo, potem sta sledili ene dve minuti nepopisnega smeha, na tak način se zgleda vstopa v "salvia svet". Zanimivo je, da je ta smeh bil neobvladljiv, tako zelo, da nisem mogel niti zapreti ust, da požrem slino, ampak sem se v eno smejal. Rezultat: slinaste hlače Smiley Za tem "hillarous" smehom, sem vstopil v nek svet, spominjal je na holivudski texas, torej rjavo, oranžno, rumene barve, okoli mene ful nekih njiv in pa drevored z ful drevesi. Vsako od teh dreves je imelo svoj obraz, prepoznal pa sem samo enega. In ta obraz je bila kolegica, ki je sedela zraven mene v avtu, da je pazila name ko sem kadil salvio (zato je verjetno v tripu bila ona). No, drevo z njenim obrazom je v eno ponavljalo: "F"knjena sem", in to je spet privedlo do nepopisnega smeha. V glavnem: kr neki trip Smiley

Zanimiv pa je bil povratek v real world. Zdelo se mi je kot da me je nekdo vrgel nazaj v svoje telo, kot da sem padel. In ta padec je bilo dejansko čutiti. In v roku par sekund si spet normalen.
Vse skupaj pa ni trajalo več kot ene 4 minute, verjetno bi moral še dalje kaditi, pa je žal zmanjkalo. Aja, kadila pa sva 5x ekstrakt.

Zadeva v glavnem funkcionira.

Če pa slučajno kdo ekstrakte dela sam doma, pa me naj kontaktira, z veseljem odkupim, ker trgovine so pa kr precej oderuške  (20 € za 10x???).
Back to top
 
 
IP Logged
 
zigic25
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 1

Re: Salvia divinorum
Reply #91 - 03.12.2009 at 19:29:27
 
zivijo!

sem nov na forumu. imam pa tisto standardno vprašanje...
ali ima kdo slučajno kakšno sadiko odveč. seveda vam tudi plačam če želite  Grin

hvala in LP
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 ... 5 6 7