Ja, salo malo na stran. To kar je hotu povedat Ales, bi lahko jest dopolnil se iz drugega vidika. Kot je omenil Magla, ne Se.
Tkole bi reku, ce si kdaj karkoli naredil, in se ti je zdelo boljse, hitrejse, prakticneje,... potem tu nekje tici tvoj talent. Talent, ki ti prepozna da se nekaj optimalneje naredi. Kajti, ce bi nekdo pred teboj imel to videnje, bi to ze naredil. In vsakdo je sigurno dobil obcutek; hej tole bi pa jest takole naredu...
Lep A. primer s skalami.
Jest vem da imam talent za ustvarjanje reda, predalckanje, organizacijo (ste vidl zadnje srecanje, brez problemov

) Ze frend iz vojske se ni mogel nacuditi mojemu redu v vojaski omarici (saj veste skatlica 60x1x40cm. Kaj vse sem jest notri stlacu, pa se je naslo se full placa. Kolikokrat me se danes vprasa, ce imam vse v liniji. In podobna izkusnja, ki je spet hecna, je pomivanje posode. Jo oba z zeno dojemava na cisto drugacen nacin. Ampak, koncni cilj je sicer dosezen - posoda je pomita, vendar na dva precej drugacna nacina. In cel kup takih drobnarij.