evo
sm nehu z izpiti; in imam malo več časa da poštimam stare dolgove
s:
Miranda je rekla, da naj ti kar sam odgovorim, pravi pa takole (zadnjič v e-mailu):
Naj S. poisce tista mesta v knjigi, kjer so napisani vsi odgovori na njena vprasanja.
sem jo pa včeri sreču na koncertu za free tibet in sem jo vprašu če imamo res vsi tako težko pot in pravi da ima vsak svojo pot in da po njenem mnenju mi nimamo več tako težke, ker so jo drugi že prehodili za nas.
imho
nekateri pač imajo še vedno težko pot, odvisno od tega kaj so si nakopali na glavo, v tem ali v prejšnjih življenjih.
verjetno se spomniš ko smo govorili o tem kako so šle duše (tiste prve) v začetku na pol, in pol so si (kot piše v lidiji) v atlantidi te stare duše vcepljale vzorce. te stare duše so si morale (si morajo) spucat tudi te vzorce. mi ki smo mlajše duše pa nimamo tako hudih vzorcev, imamo samo kopije njihovih, al pa kej, smo verjetno prišli njim v pomoč od drugje, al pa kej, ... tko da večina ljudi nima tako hudega dela (težkega), da popuca svoje prejšnje vzorce.
pomembno pa je še nekaj;
na zemljo smo prišli zato da se naučimo brezpogojne ljubezni do vsega in vseh, življenje nam pripelje na pot dogodke, ki so v zvezi s čiščenjem vzorcev, vzorcev, ki duši preprečujejo možnost brezpogojne ljubezni. bolj ko smo dogodke nesprejemali, zahtevnejši dogodki za sprejet nam hodijo na pot. če živiš življenje in si sposoben ne misliti slabe misli, pomeni da svojo nalogo dobro opravljaš in ti na pot prihajajo vedno lažji dogodki, za sprejet, pa verjetno vsake toliko časa kakšen težji, ki je čakal da boš kot duša zadosti sposoben sprejeti tudi to kar nisi bil sposoben do sedaj, saj si imel preveč zapacano zavest.
to je najlažja pot - nedelovanje!
ta pot je dolga!
obstaja pa težja pot, ki je hitrejša, hodiš s slonjimi koraki, ne pa z mišjimi. treba pa je s človeško hojo iti skozi življenje - srednja pot. ta težja pot pelje skozi razne delavnice kjer ti bolj ali manj uspešni ljudje luči pomagajo s pripravo telesa (fizičnega in vseh ostalih) do tega, da izvrže vzorce na hitro in do konca. temu sledijo reakcije. vedno. se bom celo drznu rečt, če so reakcije hude je bilo to delovanje, če pa jih ni sploh, je to nedelovanje.
imho
Q
Npr. konkretno - če si z nekom v karmičnih vezeh, ali imaš tako dolgo dolg, dokler ga tudi tisti nekdo poravna?
Q
itak, vzorce imamo skupne. vse je treba spucat, da bodo vsi sposobni ljubiti vse, da bomo vsi eno!
miro dej vzem si lidijo na dopust s sabo.
Q
Bodi raje to, kar si in se sprejmi brez predsodkov. In uživaj življenje.
Q
točno to, je to.
marjana:
a nisi opazla da je vse med sabo povezano - vse je eno (in isto).