[color=Blue][/color]Ajsi...ajsi! Ah, Brus...Liiiiiiiiiiiiii...a ti to resno? ....

?!

No, ne vem...če te razumem pravilno...mislim pa, da te.

Bom direktno napisala, tako, kot ti, prav nič ne bom zavila v celofan...Mazohist nisem, sadomazo pa tudi ne. Zakaj bi sama sebi prizadejala telesno bolečino, če pa se NE MARAM MUČIT? Reciva temu telesno bolečino, ki bi mi izkazila telo...drugo pa je psihična bolečina, ali pa una občutljivost o kateri je Suzi pisala...in ker sta psiha in telo povezana v enkratno stvaritev, ki se ji reče ČLOVEK, je moje mnenje tako, kot sem ga napisala.
Lepo je biti človek, enkraten z enkratnimi čustvi in pragom občutljivosti, ker se samo po čustvovanju ločimo med seboj. ..ne rečem, tudi po fizionomiji, se ve...in razmišljanju...
Tisti tvoj <recept> pa Angel žal ne bo niti v sanjah izvedla, ker nisem take vrste ženska, da bi uničevala sama sebe, fizično nasilje se mi gabi na moč, da pa bi ob bolečini še uživala, pa ni ne <angelsko>, pa ne človeško. Zame ne, za tebe pa ne vem...zaradi mene se kar ti <butaj z glavo ob zid>, če ti to paše...meni se ni treba, sploh pa ne, da bi ob tem kaj novega odkrila... Uredu a ni?
lp
Angel