Andres
|
Matjaž! Škoda ker te ne bo naslednji teden. Ja, res je, sem rekel, da bom prinesel nekaj kamnov in sem jih tudi že šel iskat. Ne vem sicer koliko jih je, ker jih nisem preštel, toda kot vedno sem tudi tokrat naredil isto napako. Namreč, ko si v naravi in stojiš na lavi so vsi kamni isti in potem iščem bolj manjše. Ko prideš domov pač vidiš, da sploh niso mali ampak so bili takšni videti zunaj. Tako sem nabral skale in jih bom tudi prinesel, bom pa enega shranil ya tebe.
Sicer pa, ravno pred nekaj dnevi sem dobil pošto od distributerke v Sloveniji, ki tudi sama dodaja v kamne energijo. Mail bom skrajšal in "malo porezal".
Ljudje, ki so jih kupili so bili zacudeni, kako mocni so. Naredili smo celo poskus. V skatli sem imela skrit kamen. Nihce ni vedel, kaj je notri. Mimo je prisla zenska, ki jo je ze dolgo bolela roka. Ko je prisla mimo mize, na kateri je bil kamen, je vzkliklina: "Kaj se pa tukaj dogaja! Kar mravljinci mi gredo po telesu, pa v roko mi gredo, pa kar boleti je prenehala." Seveda je kamen takoj kupila. Katerekoli misli bi vgradili v njih, bi jih akumulirali, povecevali in oddajali.
Andres
|