gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
se mi zdi, da tole lepo govori o tem kar se dogaja, se je godilo in kar govorimo ipd. tukaj.
Energije se ti vedno povrnejo. Vsaka tvoja misel se vrne nazaj k tebi. Če se ti igraš s svojo močjo, se ti bo ta energija vrnila v isti obliki, kot si jo odposlal od sebe. Ljudje so začudeni, ko pride udarec s strani, od koder niso pričakovali. "Saj tem Ijudem nisem nikoli ničesar naredil. Vedno sem bil do njih prijazen in sem jim delal le dobro, oni pa me obrekujejo in mi mečejo polena pod noge." Človeška neumnost zares nima meja! Bog je pravičen in milosten. Njegova pravičnost je ravno v tem, da se energije izravnajo, in to ne glede na to, kdo nam to pokaže. Največkrat ne tisti, ki smo jih obsojali, obrekovali ali kaj podobnega. In Bog je čista milost. Tudi tu največkrat spregledamo njegov namen. Milost si predstavljamo tako, da se nam vsa naša dejanja, ki jih mi vidimo kot "negativna", preprosto zbrišejo, zradirajo, kot da jih nikoli ne bi bilo. Bog v nas pa sveta ne deli na pozitivno in negativno, na belo in črno. Ravno tako ne sodi, kaj je prav in kaj narobe. Njegova milost je v tem, da nam pokaže, kaj delamo, in da imamo možnost, da to uvidimo in se sprejmemo take, kot smo. Saj vedno obsojamo le sebe. Njegova milost je naša milost do nas samih. Skozi ples vračanja energij, ki teče noč in dan neprenehoma, imamo možnost, da spoznamo svoja dejanja, svoje misli, svoja čustva, jih sprejmemo in zlijemo s seboj. Na žalost Ijudje največkrat pojmujemo Boga le kot nekoga, ki kaznuje ali odrešuje. Kazen ali odrešitev sta v nas samih in naša dejanja, misli in čustva kreirajo naše življenje, ki ni plod naključne igre nekega sivolasega starca, ki nas gleda z neba. Mi nismo nemočna bitja, smo kreatorji tako tistega, kar v svoji ločenosti imenujemo dobro in lepo, kot tudi tistega, za kar največkrat krivimo "naravne sile" ali kaj podobnega: nesreče, katastrofe, vojne, skratka, zlo v vseh svojih oblikah. Kdor živi z mečem, bo pokončan z mečem. Upam, da se bodo Ijudje kmalu naučili, da so tako imenovane "naravne katastrofe" le vračanje energij, ki so jih sami povzročili.
|