Vse se da zrihtat. Kot vidis sem si tudi zamenjal moto

.
No smo ze z A. in gapom malo govorili, da ne moreta vsega. Zato sem predlagal mesecne meetinge, vendar še prej moramo vse skupi fino definirat, da se ne bomo izgubljali v pojmih, iskanjih. Mislim, da pocasi in pa vztrajno lezemo v smer ki sta si jo na samem zacetku postavila nasa ustanovitelja. Zdej nas je že neki hecnih in tko.
No moji predlogi so:
- ureditev pogovorov, ker smo ugotivili mnogo (vse piše zgoraj), osebno se javim, da zadeve malo prečekiram jih uredim, vendar rabim Moder-ator-ski pristop. Tega še nimam, ampak se bomo umenili.
- točno definirati, cilje, želje, hipoteze, možnosti, ... (sicer so že, vsak ve zase, vendar je treba zadeve združit. Tukaj nas je mnogo, pa še vedno se iščemo, oz. nimamo-jo vsi razjasnjenih pojmov Kaj in Kako. Poznamo zgodbo o bratih. Lomljenje vejice po vejico..... težko zlomiš butaro!!!
- A. pravi, da se lahko vsakdo sam odloči da vzame projekt, (open source, risanje zemljevidov in cel kup za mnoge neznanih pojmov).
Torej, kot prva akcija je nujno srecanje nas ki se dobivamo tuki na forumu, da lepo zdefiniramo akcije.