Glede na to, Gape, da si šele drugi dan izvedel za nesrečo, ti moj ego oprosti, da si me optožil da sem nafurana, čeprav vseh tvojih izrazov ne poznam.
Me je zlo prizadel, kar se je zgodil v rudniku, še posebej ker sem enega od pogrešanih navides poznala in vem, da ima 4 leta staro hčerko. Bolel me je iti mimo, sam sem morala če sem hotela priti domov. Zdel se mi je, kot bi siv oblak padel na tisto mesto. Toliko ljudi, ki so čakali, pa kamere in novinarji in potem pomisliš na svojce, ki čakajo na novice, in vse tako blizu. Ne vem, mogoče me je le tako prizadelo, ali pa sem čutila tisto prizadetost čakajočih.
Saj drugače pa res. Kdo bi me iz rudnika napadel? Črni škrat? Ne morem drugače. Misli preusmerim s humorjem.
Pa še glede tistih nitk. Saj v tistih knjigah od "sorodnic" od "Castaneda" (da me ne bo spet nekdo narobe razumel), tud niso imele ženske spolnih odnosov, pa vem da je v eni knjigi tudi pisalo, da ko rodiš, da je ena luknja v tebi, pša tudi neki v podobnem smislu kot tvoje nitke.
Saj pol te kr mine, da bi še kej sexu, da bom pol eno pijavko cel življenje prenašala???

Eh, pa kaj čmo, če pa ptički to delajo, pa čebelce, pa srnce, bomo pa še mi.