MIKE
5

Sonce :)
Ljubljana
Ja sej. Mogoce bi blo treba do podtankosti definirati, kaj je tisto kar skrha, napne odnos.
Mogoče bi to podkrepil s primerom. Če rečeš frendu, da ti je všeč na morju in ti on reče, da mu je všeč v gorah, sta to dve različni mnenji. No, in če on sedaj na vsak način forsira gore in ti navira da moraš pa vseeno iti v gore, to že ni več tisto, pravo prijateljstvo. Če ti pa reče, ok, tebi je všeč na morju meni v gorah, pa je to fino fajn. In na takih odnosih se prijateljstvo gradi. Pustiti krila vsakemu galebu. Prej ali slej te usoda pripelje tja ali drugam.
Jest mam z bratom podobno izkušnjo. Npr. Sem mu pred leti rekel gremo skupi z družino kampirat. Pa je njegova žena bila odločno proti, češ da se boji pajkov, skratka gomazenja, mrčesa... No in enkrat so slučajno prišli na obisk k meni v kamp. Od takrat jih ne spraviš več drugam. Prej sem mu pa lahko dneve in ure razlagal, kako je to fino in sproščeno in najbliže naravi, pa kot bi govoril steni. Največkrat mora človek sam priti do spoznanja do izkušnje, lahko ti miljon ljudi pove eno te isto stvar, pa ne bo nikoli imela take teže če jo sam ne doživiš.
|