Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 
(Read 27071 times)
Eva
5
p

Kranj
Re: aura
Reply #60 - 20.02.2004 at 17:59:58

ah ne no a res te bele pikice ki jih vdiš če v nebo pogledaš??
pa sej to pa vsak vidi, kdor pogleda, ane?
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #61 - 20.02.2004 at 18:03:23

Smiley
Back to top

IP Logged

Kaskaya
1
*

Zase naredimo največ,
kadar ljubimo druge.

Maribor
Reply #62 - 20.02.2004 at 20:27:29

Quote:
Ne vem, če ti tako dojemaš moje besede, pol so pač tako napisane.
Ali pa ker me to interesira in mi ne znaš odgovoriti, pa se človek začne vleči ven na tak način.

Ma enkrat bom že odkril, mi bo že kdo povedal kaj več o tem, takšen, ki v mojih vprašanjih ne bo videl posmehovanja, ampak, bo videl, vprašanje in najn iskreno in poučno odgovoril.

Vseeno si krasna oseba.  Wink

In tvoje besede mi ne vlečejo na posmehovanje, ker si lepo opisala vse to.

Ok ... Kr_eden ... začniva znova  Smiley  Ne "vlečem se ven".  To so stvari katere šele spoznavam in največkrat sploh ne vem, kaj pomenijo, jih pa začutim ali vidim (kot te pikice  Smiley ) Pa tudi izkušenj s podajanjem takšnega znanja naprej nimam, tako da mi boš moral oprostiti, da sem tako razumela.
Kako opazovati avro mi je sicer pokazal moj mojster Reiki-ja, a vidim le tisti prvi sloj avre, ki se mi zdi bolj prozoren kot bel. Kot nekakšna migatujoča toplota. Avre pri živalih in rastlinah nisem iskala, mislim pa da sem zaznala zemljlino, ko mi jo je mojster kazal nad pobočji domačega hribovja.

Toliko, pozdravčka do drugič  Cheesy in bodi dobro.
Back to top

Kaskaya

IP Logged

Kaskaya
1
*

Zase naredimo največ,
kadar ljubimo druge.

Maribor
Reply #63 - 20.02.2004 at 20:29:49

Quote:
David, a jih ti tudi vidiš, jaz jih tudi vidim. Smiley
Pa še malo več

Kaj pa je tisto več, kar  še ti vidiš?

Back to top

Kaskaya

IP Logged

Eva
5
p

Kranj
Reply #64 - 20.02.2004 at 20:33:25

a tisto okrog roke, kar zgleda, kot migetajoča vročina nad razgretim asfaltom sred poletja???
Back to top

IP Logged

Kaskaya
1
*

Zase naredimo največ,
kadar ljubimo druge.

Maribor
Reply #65 - 20.02.2004 at 21:06:28

Eva wrote on 20.02.2004 at 20:33:25:
a tisto okrog roke, kar zgleda, kot migetajoča vročina nad razgretim asfaltom sred poletja???

Ja, to bi naj bilo to, tako sem jaz videla, včasih je tudi rahlo belkasto, a večinoma prozorno, podobno kot odsev pri plamenu sveče.
Je pa res, da vidim to pri nekaterih v zelo ozkem pasu pri nekaterih pa v širšem (tako ene 4 cm) in najlažje je videti okrog glave, ramen in ob rokah ...

Pozdravček  Smiley
Back to top

Kaskaya

IP Logged

Klemen
Guest

Reply #66 - 06.01.2005 at 20:08:54

Glede lukenj v avri.

Grešimo proti univerzalnemu zakonu, zakonu brezpogojne ljubezni. Ker nočemo videti določene svoje napake, v nekem smislu ne gledamo v tisto smer- ker bi videli svoje napake in bi nas bolelo, običajno pa se nočemo spremeniti. Če ne gledamo v določeno smer- tjakaj ne vlagamo pozornosti- torej tjakaj ne vlagamo svoje energije- ne vzdržujemo avričnega plašča na tistem mestu. Mestu v avri na tistem mestu oslabi in je šibko. Na njem se lahko naselijo različni avrični paraziti, dovzetni smo za poškodbe, bolezni, lahko se zgodi nesreča, ki "po naklučju" poškoduje tisti del. Naklučij ni. Praznine v avri so, vzroki pa so vedno v naših napačnem delovanju (v mislih, besedah in dejanjih). Dober terapevt ugotovi vzroke lukenj v avri in jih v sodelovanju s pacientom zakrpa za zmeraj.No, to delam, kdor hoče kaj več, mi lohka piše in se da kaj zmenit.

entuzijast@hotmail.com

Blagoslov,

Klemen
Back to top

IP Logged

maxtor
3

Reply #67 - 04.02.2005 at 21:44:42

Aura ni nic drugega kot "energija". Od tod jo tudi lahko malo bolj "izostreno" oko tudi vidi. Zgleda kot vroc asfalt, ki lomi svetlobo. Luknje nastajajo na tistih mestih ki so "prizadete". Sam dostikrat na tak nacin "lociram" problem pri cloveku. Da ima clovek veliko aure lahko doseze z meditacijo ali usmerjanjem misli v dobro. Aura je dobro, kajti le slabe stvari se kazejo v luknjah......

Lp
Back to top

Glava nacrtuje a srce vodi in razum se sprasuje a um(visji jaz) ima odgovore

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5