Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5
(Read 27037 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: aura
Reply #15 - 22.02.2001 at 12:36:35

Sem svojega profesorja na FRI ki se ukvarja z auro poprosil naj pogleda kaj smo napisali na forumu in doda svoje mnenje.

Igor Kononenko:

Aura vključuje poleg fizičnega nivoja tudi vse ostale nivoje. Na fizičnem nivoju se ostali nivoji tudi bolj ali manj Odražajo. Gledanje aure je lahko s fizičnimi očmi ali s 3. očesom ali neka mešanica obojega - zato taka zmešnjava, ker vsak malo po svoje gleda.
Iz aure se da v principu razbrati vse: preteklost, sedanje stanje in najbrž tudi del bodočnosti.
Seveda so redki, ki imajo tako odprto 3. oko, da lahko zelo natančno vidijo vse te stvari.
Knjižica dr. Toma Chalkota je izšla tudi v slovenščini pri založbi ARA: Kako vidimo in izboljšamo svojo avro (ali nekaj takega je naslov)

Meritve so vedno na fizičnem nivoju in torej samo odražajo ostale nivoje aure, ne moremo pa jih direktno posneti. Najpogosteje se meri ionizacija plinov okoli objekta (Kirlianov efekt) ali pa elektromagnetno polje z različnimi senzorji. V zadnjem času se slika direktno svetloba okoli telesa (nadomestek fizičnega pogleda na auro) vendar je ta stvar še v razvoju.

Ko rečem nivoji, pravzaprav ne vem točno, kaj to pomeni. Lahko so to višje dimenzije, lahko pa tudi informacije, ki so na specifičen način prisotne ob materiji (in mimo nje povezani z vsem ostalim kar obstaja). Na teh nivojih niti čas, niti prostor niti energija niso več tisto, kar si v našem trodimenzionalnem materialnem svetu lahko predstavljamo. Zato je potrebno poleg razuma razviti vsaj v toliki meri tudi svoje čute (svoje srce!).
življenje je treba živeti tako s srcem, razum je samo pripomoček, ki ga pogosto zlorabljamo in nas zato seveda zapeljuje in povzdiguje naš ego.

Lep dan,
Igor
http://ai.fri.uni-lj.si/xaigor/xaigor.html
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

m
5
p

Reply #16 - 31.05.2001 at 12:21:27

Malo brskam po zgoraj omenjeni strani kje pise kako se nauciti videti auro

http://www.thiaoouba.com/seeau.htm

pa sem naletela na tole trditev:

"There are only 2 things that can damage the information stored in our astral body and hurt us for many lifetimes to come: drugs and a loud noise . "

Kako je zdaj, tisti ki zagovarjate uporabo 'pripomockov'? ???

Marjana
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

herby
5

SLO - NM
Reply #17 - 31.05.2001 at 13:12:07

he, he, he.
Je dilema sam ubistvu je ni.
Je res da te kake stvari lahko unicijo trenutno, telesno in lahk recimo povzrocijo vdor tujih energij in podobno(avra izgine) Vse stvari lahko omejis z predpripravo in zadostnim znanjem.
Pripomocki pa se ne jemljejo za zabavo, kar tako v tri dni. Ampak se jemljejo s spostovanjem, nekajkrat na leto oz. vcasih je enkrat v zivljenju zadosti. In jemljejo le tisti ki jih to klice.  

V tem clanku pa je bilo misljeno predvsem nikotin in alkohol.
Back to top

Why not help one another, makin it much more easier... bob marley

IP Logged

m
5
p

Reply #18 - 31.05.2001 at 17:40:50

Tale zadnji stavek si pa s takim prepricanjem (vedenjem) napisal, da sem sla celo zadevo se enkrat prebrat. Smiley

Zal se vedno ne vem in ne razumem, kaj te je navedlo na tak sklep...

Marjana
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #19 - 01.06.2001 at 00:19:51

hmmm
če jest kej vem je hec v tem da ta model tom chalko fura antidrug society. ukvarja pa se tudi med drugim s krilianovo fotografijo in temi rečmi. in kolkr sm zasledil na njegovem sajtu (je sicer res da unga drugless society nisem prebral) ve od mamil samo to kako so bili neki đanksi u kurcu tm nekje k jih pozna. pa s tem ne mislim da človeka ne spoštujem al pa kej, sploh ne, sej sm mu tud prevedu en sestavek in to, ampak drog pač (pomoje) ni izkusil in ne ve točno kaj govoti.
ima pa verjetno čist prav!!!
sploh kar se tiče tvojega prepisa gor marjana
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #20 - 01.06.2001 at 00:40:27

v bistvu sm prebral to že zdavni; in je res tko kt pravm, se mi zdi da model ne ve točno - se moti - lahko pa da se jest, ker pač nekatere informacije mogoče ni napačno prepisat na ta način. pač. to bomo moral še ugotovit.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

m
5
p

Reply #21 - 01.06.2001 at 10:09:21

Gape,

Ce jaz stekam kaj si hotel s temle zadnjim postom povedat... ???

Sicer sem se pa spet nekaj naucila: citat sem vrgla gor zarad drog, sele ko sem ga na forumu se enkrat prebrala pa mi je prodrlo, da pise tudi o hrupu. In kaj je potem z mojim bobnanjem? Shocked

Marjana
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #22 - 01.06.2001 at 14:41:21

model govori o loud noise - zelo glasen hrup, kot je npr v diskoteki ali na rejv festivalu, ne pa o bobnanju - drumming.
se mi zdi.

tisto drugo kar ti ni jasno.
bom probu.
mislene vzorce najlažje prepisuješ z meditacijo, ko si od trave 'zadet' si v podobnem stanju kot v meditaciji - pomirjen in to. zelo.
in v tem stanju se prepisujejo vzorci - kakor se pač prepisujejo - men so se prepisal na boljše. tko jest mislim. sej vedno pravim ... dol piše ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

m
5
p

Reply #23 - 01.06.2001 at 15:06:23

Ves, ko mi bobnamo je tud precej glasno. Precej. Wink

Tisto o prepisovanju se pa res dobro slisi. Po moje mas prav. Pa s tem Herby tud - tisti, ki jih to klice...

Marjana

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #24 - 01.06.2001 at 15:19:39

hja; bobnanje ni noise. tko da ... kaj vem.

vsak ima svojo pot!
Back to top
« Last Edit: 01.06.2001 at 21:07:26 by gape »  

WWW WWW  
IP Logged

Magla
adm

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

SLO
Reply #25 - 22.08.2001 at 09:59:28

Gape napisal si kar nekaj uporabnih stvari glede aure.
Moje izkušnje s tem so majhne vendar vseeno. Aura je pri meni to kar sem videl bela. Čeprav sem omejen na videnje rok in njeno okolico pa razločno (če je to sploh mogoče) vidim beli snop svetlobe ki izhaja iz čaker na rokah. Pri tem ne sme biti premočne svetlobe... zdej to so šele začetki, upam da bom v bližnji prihodnosti videl še bolje.
Drugače pa bolje kot vid lahko auro čutim z rokami. Povečana toplota na razdalji pol metra in recimo zelo neprijetni občutki pri nekaterih drugače čisto kul ljudeh so me spravili že večkrat v neprijeten položaj.
Q
Aura pušča
A
Po vsej verjetnosti je bioenergetik mislil povedati, da so misli vsmerjene v preteklost zaradi nekega dogodka.
Primer ko en umre in nam je veliko pomenil, potrebujemo veliko časa, da se naučimo energijo ponovno vsmerjati vase in ne v druge. Prej ko je bila ta oseba še živa je po vsej verjetnosti vsmerjala energijo na nas tako da primanjkljaja v auri nismo čutili. Ko pa smo ponovno sami, se ta primanjkljaj vidi največkrat kot bolezen...

Čist tok, če še dodam: V auri je več nivojev našega telesa...
1.fizično telo - itak
2.bioenergetsko telo - čakre(vidno je kot modrikasta barva)
3.astralno telo  - čustva
4.duhovno telo  - misli
5.spiritualno telo - duh
Back to top

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten

IP Logged

herby
5

SLO - NM
Reply #26 - 15.10.2001 at 21:39:33

Folk zadnjic je Iam prjavu ce kej avre vidm zadnje case: in jih--- no vsaj tko madeze barvne in mavrice in on isto se mu to dogaja nekaj tednov... vam tud?... smo se bolj v fotonski pas zajadral? al kaj
Back to top

IP Logged

Magla
adm

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

SLO
Reply #27 - 19.10.2001 at 16:32:52

Kul... Zdej jest ne vidim barvnih vzorcev, tko da ti lahko rečem samo...dobro izkoristi ta dar...oziramo svoj prefinjen čut - 3 oko...

Prosim te, če bi poskusil svoje znanje še izboljšat in valjda potem to znanje trži, še prej pa kj pametnega povej kle na forumu...
Back to top

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten

IP Logged

herby
5

SLO - NM
Reply #28 - 23.10.2001 at 16:55:59

Da malo povezem stvari...
Takrat, ko sem madeze videl je blo ful mocno sonce, v vseh teh clankih pise pa se pise da bomo v prihodnosti razvili cat-like oci, zaradi mocnejsega sonca oz. drugacne atmosfere, tko da je to lahko blo to k se je dogajalo.
Pa se to: kaj pa bele pikice vidte? tu p tam kaksna, zadnje case?  ???
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #29 - 24.10.2001 at 14:31:57

bele pikice so kao orgon = prana = či = ... = življenska energija.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5