Devi wrote on 18.09.2011 at 17:18:40:jes sem v bistvu bolj pristaš izkustev kot verjetja na besedo..

Oz sej sam pravi.. "Vendar boste v Mojem kraljestvu vse to nadvse jasno spoznali, kajti na Zemlji je znanje o tem le prazno skrpucalo."
ta tekst je v svetem pismu? niso enkrat eni skor zakurili galilea, ker je rekel da se zemlja vrti okoli sonca?
Dokler si človek ne pridobi dovolj izkustev, tudi ne more nikomur verjeti na besedo, tako da ni nič narobe če ne moreš tega prebaviti.
RKC in drugih krščanskih vej, je Sveto pismo zelo okleščeno, in prirejeno na njihov mlin. Priti do pravega Svetega pisma, pa je odvisno od iskalca samega, kaj išče in hoče spoznati po svojih danih zmožnostih.
Je mogoče Galileo imel napak, ker je trdil, da se zemlja vrti okrog sonca, ne ni imel, ampak farji so se bali razsvetljenja naroda, zato so morali nevaren element uničiti, kot so ša marsi katerega.
Se mogoče danes kaj drugače dogaja, kot se je pred petsto ali tisoč leti dogajalo, dogaja se, samo bolj na prefinjen način, vendar zopet tako da neumnost naroda tega ne more spoznati.
Drugače pa; povprašala si me, kaj je Jezus povedal o dvojnih soncih, in jaz sem ti samo predstavil Njegovo razodetje o vesolju.
Pa lep pozdrav.
Ampak , vseeno pa , kolikor se spomnem, je On - Najmodrejši Razložil , da vseskupaj kroži okrog PraCentralnega Sonca , ki bi nekako bilo center materijalnega dela Vesolij.
Daj me prosim popravi, če sem se zmotil . Hvala .