Alojz in Sandib wrote on 12.09.2011 at 20:22:38:Boštyxz wrote on 12.09.2011 at 19:30:31:Da. Končno so našli nekaj dokazov o "zarodu velikanov" , ki so poseljevali ta planet nekaj tisočletij nazaj , tako kot piše v Bibliji - Svetem Pismu + tudi v Novem Razodetju .
Vendar so očitno tudi ti morali oditi dol z planeta, kajti drugače bi mi še dandanes živeli z njimi .
Tako se je žal pač moralo zgoditi :
http://dominvrt.si/ext/rubrika/trend/japonsko-podvodno-mesto-buri-duhove.htmlSeveda pa bi - kot vedno - eni "znanstveni bedaki" radi to razložili kot le neko naključno igro slepe narave , hi, hi, hi
No, tudi oni bodo kmalu spoznali svoje zmote

Lp + # do tedaj, ajd', čaw
28000 letni civilizacijski cikel dno homoneandertalis sredina homosapiena vrh-homodei-sredina homo sapiens dno homo neadertalis -nov cikel
Neadnertalec dno-povprečna življenjska doba 33 let možganska prostornina 800-1200ml višina 15o cm
Homosapiens sredina- povprečna ž,doba 70 let možganska prostornina 1200-1600 ml povprečna višina 17o-175 cm
homodei vrh-možganska prostornina 1600-2000ml povprčna življenjska doba do 120let višina 190-200cm
14ooo let dvig 14000 let pad. Bošty če ti kaj pove okej!
Ja, pove mi, ... da pozabljaš, da so prvi ljudje Človeštva živeli skoraj do 1000 let, oziroma z lahkoto po več Sto let .
Torej je z tvojo računico nekaj narobe , to mi pove .
In še to mi pove, da se mi zdi, kot da ti meriš "velikost duše" po velikosti možganske prostornine lobanje, ... heh ... !!!
Alojz', a je to res ?? A res tko primitivno razmišljaš ?
Čuj, ... a ti res še vedno tko slabo ločiš Duhovno od materijalnega ???

Škoda, ...
Namreč takšna + podobna spoznanja bi ti precej koristila na tvoji duhovni poti .
Lp + # , do tedaj, ajd', čaw .