Takole je,....... .
Osebno s ena nore gobe ne spoznam nisem mislil to met.
Sem gledal enga mozaka koko to počne, in sme si reku, no ce on lohak bom pa jaz tud, zajeban sem tecenk drek tud zih mi rata.
Pol ap sme mislim, da stiri mesece melel itd in pogruntal. premo vso lahko dobim smao eno rec ne mroem k ej draga svinjsko ce bi kupil tuki je 1500 evrov, ker pa bi jo narocil od zui pride 150 evrov. Sam ves problem ej v tem, 150 evrov dat za to ni malo denarja zame sploh ne k jem krompir vsak dan.
Osebno lahko cez poeltje zasopam precej veliek growe na kmetih oziroma dezeli, materijal bo zastonj, mislim, da ze prirapvljen je, neki reci pa mores kupit, lohka da ne rata, sam moj problme je v tem. Ce mam ne vme 100 kg, bukovega ostrigarja, kam to dat, kdo pride to iskat, in kaka bo cena, za foro anredit je ze vredu bi takoj bil zraven, sam da obm pa delal s enroc aiuz sebe pa ko jebe. Vsaj za orpemo morem dobiti nazaj pa materijal, glede na to, da tisto slamo dobis za 20 evrov, pa bukov les lohak dbis mro zastonj pol bi minimalc. Sam kot sme rkeu pr men je problem prodaja. Sedja pa se teli inspektorji.
Sem mislil vse zmlet kot st eomnili, sma pol sme mislil fak 250 evrov za zmeldte gobe, daj se skuliri podji v trgovino.
Osebno sedja na polno klorello sopam, in sme dane ssestavil fotobioreaktor, samos e cene mreom precekirat. pa morem dobiti nekoga k mi poamga koga z biotehnicne da ne umrem. pac, ce bo slo, bi jedu sam alge. No ne sam alge sam 50% sam alge. Mislim, zastonj futer, pa to.
Osebno bi res delal gobe, sam ni tok simpel, tiste reci ki so ljudje jih zaejbal sem popedenu, sam se vedno, rabis met financno uspenso tole.
Tiste une gobe pa ne vem, nocem emt policiej na vratih, sploh pa nic ne vme o tem, v bankah z psorami sem videl smao uzitne nobene cudne gobe.
Bukovi ostrigarji so dobri sem slisal, brutalno ap sodobri glive, ti zrastejo do 6 kg eden. Sem ga videl enga, je mel pol metra na pol metra na 25 centimetrov v visno, sme ga komi nesu domov.

.
V gozdu sme ga videl kot otrok pr kakih 14 letih, mm dober za popizdit.
Mavrhe sme pa videl na jelovici samo enkrat, od blizu jedu pa jih nisem sam je stric reku da so odlicni.
Tak, da ce mate kake palne s elohak zemnno, tak da mas dojemalce , stroske pol ze pokrijes,...
sam a veste bukovi ostrigarji so 8 evrov v trgovini kos em gledal na trznico pa nisme sel, men s ezdi ful drago to.
Ce bi tkao ceno mel, pol dobim note hitro 250/8= ...
pol ap mas opremo palcnao pa delas u izi za duso ap toko pamenjas jaz teb gobe ti men jurcke al ap ne vme kilo zita itd.
lp