na noben način to ni greh
'greh' - glupe li besede - je samo če ti sam verjameš da je to greh in se pol zarad tega obsojaš ... podobno tud če drugi tko verjamejo in vedo da si ta odnos meu, te lahko obsojajo zarad tega - oboje boli in oboje je usaj butasto, da ne rečem kr naprogramirano (robotsko) - pač reakcija namest akcije
kdo je zadevo naprogramiru se jasno ve ... tisti ki to in še precej blj zblojene spolne praxe prakticirajo na redni bazi ... in pol drugim tumbajo da to je pa greh
govorijo eno a delajo drugo ... niso vredni da bi jih ps poscal, kaj šele da bi jih človk poslušu al pa jim celo verjel kakoli kar povejo ...
če se oba strinjata sex ne more škodovat
lahko samo koristi in to na več načinov
satis wrote on 26.08.2010 at 06:44:40:Jaz razmišljam v to smer, da si mimogrede lahko "polepšaš dan" in stakneš z malo smole aids.

Drugače pa ima v tem svetu vse ceno, seks prinaša tudi ogromno bede, od abortusov, spolnih bolezni, zloglasni aids je le ena izmed mnogih, nasilja med partnerji, umorov zaradi prešuštva...
joj joj joj
jest upam da nimaš prow ampak se motiš
namreč, kolkr sm jest naštudiru zadevo ni opcije da stakneš aids dokler seksa kot tazga ne obsojaš
sicer pa je najboljše zdravilo proti aidsu zvestoba ... ta pa pripelje do spoznanj, ki jih sam zase težko spoznaš ...
tko da ...
Devi wrote on 27.08.2010 at 21:12:38:Po moje je greh 'ne si dat, kar rabiš', lih tak kot je 'dat si, kar ne rabiš'. Pol je pa odvisno od posameznika, kje je kdo.
Za tiste ki poskušajo drugim določat, kaj rabijo al pa ne rabijo, se mi pa zdi, da bi jim znalo bit na koncu precej žal, da se niso namest z drugimi rajši s sabo malo bolj ukvarjali..
joj bi ti z veseljem kašno povedu ...
pa ne bom, ker smo vsi eno
in nima veze kdo je kdo
in ker je razlika kaj rabi telo in kaj rabi duh
in seks rabta oba

frdr se mi zdi da pozabljaš da je peti nivo zavesti definiran s predajajnjem znanja naprej - bolje modrosti - znanja ki je bilo preizkušeno u praksi
kdor tega ne dela, pa bi mogu, ta pa dela greh, neglede na to a se obsoja al ne ...
jest trdim da vsakdo rabi seksat
vsakdo mora izživet tud to
in to je drugi nivo zavesti ... pride hitr na vrsto, zlo hitr ... pa o tem smo že govoril ... google najde use ...