Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 
(Read 15873 times)
ego-3p
5

Re: Kaj je zavest?
Reply #60 - 19.06.2010 at 15:08:43

Alojz in Sandib wrote on 19.06.2010 at 12:19:00:
Dreammer wrote on 19.06.2010 at 11:42:45:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 19.06.2010 at 10:57:36:
Quote:
Napisal si, da je vse že vnaprej določeno, preko genskega vzorca-DNK. Govoriš o začetku. Kar ima začetek ima tudi konec.

Lp,Igor

Točno vse je sopogojeno. Vsak začetek pomeni nov cikel in obratno nov cikel pomeni konec starega. Konstanta me in samodelovanja se zato ne menja večno in sedaj!!!!Konec pomladi pomeni začetek poletja začetek poletja je konec pomladi-svet gre samodejno naprej. Zato smrt človeka simbolno pomeni novo rojstvo  človeka- zaradi večno-sedanjih samociklov življenjske samoreprodukcije.Človek prej človek po človeku. Tukaj lahko razumeš pojem duše-kjer mnogi zmotno vidijo grozde duš kot nekaj izven človeške samoreprodukcije  ne pa kot akumulirano brezčasno gensko vrednost človeške vrste. Wink Wink Wink

Seveda, o tem govorim. In vse to je v prostoru, torej lokalizirano in identificirano. Vsaka identifikacija pa je jedro in s tem razdvojenost. Sam pravim, da se vrednosti življenja ne da določiti. je nedoločljive vrednosti. Z določanjem vrednosti se avtomatično postaviš na vzvišen položaj, nad življenje in to je jedro, ki ti določa ego. Postaneš razsodnik, odvojiš se od življenja.

Lp,Igor

vidim, da se greste otvorški vrtec ringa raja,, duhovnost pa nagaja... tepčki!!! loooooolllll

Dreammer ti vidiš? Jaz pa že ves čas od kar si se tule pojavil mislim,da si ti slepc!! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Kako le  si se lahko tako motil  Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Kaj je zavest?
Reply #61 - 19.06.2010 at 15:10:42

Ko bo Dreammer ugotovil -se bom tudi jaz spomnil-zakaj? Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5