Petra. wrote on 21.05.2010 at 09:46:33:he he, no vidiš, mam tok malo časa trenutno, da nisem sploh opazila, d aje dreamer že čistil za sabo.

mah, se bo treba naučit stat za svojimi besedami, a ne, pa čeprav ti pri tem množice ne prikimavajo. dokler ma vsak pr seb čisto vest in stoji za sabo, ni panike. škoda no, če bo obupal že v štartu, ker je fajn mal popestritve klele na vsake kvatre.
btw, alojz, nič nisi napisal, če prideš na piknik. bi te blo fajn srečat, imho. pa nič bat, bomo tud čevape pekli.
niti eden ni razumel moje akcije/reakcije, vidim, da tukaj res nima smisla ostajat .....
Nismo si enaki, edino kar me žalosti je to, da se v svoji domovini počutim popolnega tujca kar se tiče spoznavanja in prepoznavanja podobnih sebi.
Različnih j epreveč - podobnih ni v tem je problem. To ne pomeni da jih ni - so v drugih državah. Razumemo se super!! In to so avtorji ki pišejo knjige, ki so razvili svoje individualne metode ki deljujejo.
ja brisal sem za sabo, ker to ni moje priljubljeno okolje.
BTW: začel nisem jaz. V moje postinge se je nekdo prvi vpiknil, da jih je potrebno revidirati. WTF???
vidim, da tukaj člani zelo spretno lažejo, se izmikajo, kar trdijo npr. na str. 11 na str 25 zanikajo itd ... tako da tudi če vas je 1000000 ki mislite enako, obsojate moj ego ki se j eppre+budil itd.... najprej temeljito prečistite svoj ego preden - karkol sodite, obsodite, postavite zaključke....
ne projicirati nepošlihtanega v druge najmanj pa ne v mene. Sebe poznam dovolj dobro, za tem kar govorim stojim in predvsem: nikoli v nobenem od teh postingov tukaj, karkol sem napisal, nisem ničesar prepisoval od drugod - verjetno vas peč evest ker to sami počnete.
Nasprotno: za svoje izkušnj eniti nimam poznanih besed, ker so stvari doživljene na sferi iskustva in če nekaj npr. ne poznaš niti ne moreš poimenovati oz. se to opiše v nekem kontekstu.
na drugih forumih smo hvalabogu tako usklajeni da ljudje ki jih nikoli nisem poznal v reali, lahko nadaljujejo eno mojo misel oz. mojo izrečeno misel opišejo po svoje z drugačnimi besedami.
Tako da z majhnimi in zablojenimi se pač ne bom ukvarjal to je resnica, ki vam seveda ni všeč in ki boli, a ne?
moje življenje niti pod razno ni namenjeno preizkušanju moći besednjaka ali drugih argumentov komuniciranja in lagnja kot je to vaš stil, to mi še pod razno v 0,00001% ni smisel mojga lajfa nikoli ni bil in ne bo.
Sem sem prišel iz povsem drugačnih razlogov, videl sem vas oz. sem vas opazil in bral in to mi zadostije, da napišem jasno: ne potrebujem vas.
Obratno: tudi z moje strani ne boste dobili nič torej naše poti se hvalabogu ne križajo več.
Dajte si spet privoščit 50 postingov sedaj na to temo....Dajte se ponovno branit z obrabljenimi forami ki jih zmorejo sproducirati povprečni (da ne rečem celo podpovprečni možgani mesojedcev) itd.... vse to me n e briga i n niti pod razno ni v mojem interesu branja kaj še le komentiranja naprej.
Sami bodite in ostanite v tem piskru kisle juhe ki vam jo kuha g. vzvišeni Lojz pa ostale njegove oprode.
Hvalabogu, da smo vsaj toliko razvili možnosti mednarodnega komuniciranja, da ne govorim medgalaktičnega, da si lahko sogovornike izbiramo sami. Vsaj jaz si jih lahko.
BTW: na več forumih so vas ocenili in podali ugotovitve. Niste kotirani visoko.
Ampak priporočam vam, da me čim prej pozabite ker se utegne komu še bolj utrgati, kot že je, če se dejansko zamisli nad svojim početjem.
LP