Dante wrote on 07.05.2010 at 09:57:27:Pozdrav!

Tak ko bomo imeli nekoč situacijo, da se bodo roboti "osamosvojili" in začeli producirati še naprednejše, zmoglivejše variante, potem se lahko strinjamo s El Poeto, da materija začemja proizvajati Zavest.
Dante, ne beri več tako površno, ker jaz sem izrecno rekel, da materija ne more proizvesti zavesti nikoli, in to je bil ves moj point. Telo sploh ne more proizvesti zavesti, zato pa je tudi povsem irrelevanto za razsvetljenje.
Dante wrote on 07.05.2010 at 09:57:27:Saj ste brali Asimova - I'm Robot ali pa gledali ta film, kajne?
Glih ene 10 dni nazaj sem gledal tale fil na TVju in prišel do zaključka, da če Iluminati/Satanisti res obstajajo potem resnično potrebujejo take filme s tako negativnim sporočilom za svoje načrte.
Namreč v tem filmu nek znanstvenik kao sproducira "posebnega" robota, ki se kao zaveda in ima višje spoznavne lastnosti. Hoteli so ga prikazati kot človeka in potem na koncu tudi odrešenika, ki naj bi ostale robote nekam odpeljal - hudo sprevrženo in negativno sporočilo tega filma. Zakaj? Ravno zato, ker nas že stoletja hočejo prepričati, da je tolo tisto, ki producira zavest - da se mi zavedamo "našega" obstoja ravno zato, ker ima telo in smo v telesu in potem kukr telo proizvede zavest o bivanju. To je čista laž in nateg stoletja!!! Če to verjameš potem si pečen.
Ker materija nikoli ne more ustvariti občutka obstajanja, ker ta občutek obstajanja je nad vesoljem! Je Božji princip v človeškem bitju in nima nobene zveze z materijo, je nad vesoljem. Je ena sama Zavest, ki se zaveda vsega kar ji pride pred oči in je nad vsem kar lahko vidi, sliši, otipa, itd., zdaj trenutno v nas pa igra igro kukr da se zavedanje vseh pojavov vrši prek telesa, pa se ne! Ker telo je mrtvi materialni kadaver, ki se sploh ne more zavedat ničesar. In je to sedaj ta igra zavesti, da je kukr odvisna od telesa in da s smrtjo telesa umre tudi sama, in whatever. Ampak jaz trdim in bom odslej vedno trdil, da ni šans, da bi se tile materialni atomčki ki jim pravimo človeško telo zavedali svojega obstoja, ni možno, materija je materija in je inertna, je neživa, je samo nekaj kar Zavest vidi in sliši in tipa, ampak sama po sebi nima prav nikakršnega živvljenja.
Tisto kar sedaj ve, da obstaja in ve da gleda v računalnik, ni telo, niso možgani, ampak je Zavest, ki se pretvarja, da je telo, ampak v resnici nima nobene zveze s telesom. Telo se pod nikakršnim pogojem ne more zavedati, da obstaja, da je živo in da gleda vesolje - to lahko samo božji princip Zavesti, ki je že sam po sebi onkraj vesolja - ker če bi bil vesolje potem bi bil vesolje in se ne bi mogel zavedati vesolja! Razumete? Če je nekaj del materije potem ne more biti onkraj materije, da bi se materije zavedalo, štekate?
Če je del materije je materija, pika, je inertno, je mrtvo, se ne zaveda svojega obstoja. Če je pa onkraj materije potem se pa nekaj zaveda, da je materija tam, jaz pa tu, ki se zavedam materije tam čez, in potlej ne morem biti materija, ki jo gledam! In zato je Zavest onkraj materije, ki se sedaj pretvarja, da je materialno telo, ki gleda materialni svet. Razumi kdor more!