Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 ... 22
(Read 107531 times)
Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

ATLANTIDA
29.04.2010 at 12:11:12

zdravo

Slučajno sem se spotaknil na serijo starejše datiranih dokumentarcevm ki vse to o čem raspravljamo NWO, iluminati, reptili, nlp-ji, prihodi prerokov, starejše , civilizacije itd. Združuje skupav v zanimivo teorijo.

link za download
http://thepiratebay.org/torrent/5281685/Legend_Of_Atlantis_-_Complete_Doco_Serie...
Wink Wink
Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

Etrex
5

Re: ATLANTIDA
Reply #1 - 29.04.2010 at 12:27:09

Ok zadeve nisem gledal, morebiti je zanimiva.

Pripomnil bi pa to, razprave o iluminatih, reptilih,... Spadajo samo se v risanke, danes je konec s temi cloveskimi izkrivljenimi grunti. Ce zelim gledati ZF za zabavo, pogledam ZF film, ne pa dokumentarce da mi bojo solili pamet o glupih reptilih, joj reptili! Kar glava me zaboli, ko hocejo taksno sranje prodat kot resnico.

Naj tonejo reptili- potomci ljudi ki so nategavali kuscarje Grin Grin Grin v pozabo, kamor spadajo.

Atlantida je bila tocno tu kjer zdaj sedi, stoji vsak izmed nas, predhodni civilizacijski cikel nasega planeta.

Glej Misek nimam nic proti tebi ne proti seriji. Ampak reptili! GGGRRR!!!!

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

D7
Ex Member

Reply #2 - 29.04.2010 at 12:34:18

reptili ok, iluminati oz. elitnaBanda tu pa nimaš kaj...    so
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #3 - 29.04.2010 at 20:07:57

Quote:

Res je, samo da iluminati je samo nalepka, navadna barabinska ravno tako pod kozo krvava cloveska ekipa, za katere bo tudi prisel dan spoznanja da niso nic vec kot obicajen clovek, se huje bo za take ker se bojo znasli pod nogami ljudi ki jih bojo zgazili.

Rad bi srecal enega takega, da mi pokaze te njegove nadcloveske sposobnosti, ga ni, jih ni, samo lazi, nategovanje in izkoriscanje malega cloveka... vsakodnevna praksa.

L.p.
Back to top

IP Logged

D7
Ex Member

Reply #4 - 29.04.2010 at 20:10:01

> Etrex

nadčloveške sposobnosti?  Kaj misliš s tem?

vem da imajo recimo v vlasti marsikaj in vpliv na marsikoga....   In tud kakšno prikrivanje znanja/tehnologij bi lahko dal zraven.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #5 - 29.04.2010 at 20:13:36

Quote:

vem da imajo recimo v vlasti marsikaj in vpliv na marsikoga....

To pomeni samo grabežljivost in zveze, da to lahko počnejo.Etrex je mislil,da nimajo dokaza,da so pametnejši in zato drugačni od tistih,ki jih zatirajo! Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

D7
Ex Member

Reply #6 - 29.04.2010 at 20:28:54

Etrex wrote on 29.04.2010 at 20:07:57:
Quote:

Res je, samo da iluminati je samo nalepka, navadna barabinska ravno tako pod kozo krvava cloveska ekipa, za katere bo tudi prisel dan spoznanja da niso nic vec kot obicajen clovek, se huje bo za take ker se bojo znasli pod nogami ljudi ki jih bojo zgazili.

Rad bi srecal enega takega, da mi pokaze te njegove nadcloveske sposobnosti, ga ni, jih ni, samo lazi, nategovanje in izkoriscanje malega cloveka... vsakodnevna praksa.

L.p.

Quote:
> Etrex

vem da imajo recimo v vlasti marsikaj in vpliv na marsikoga....   In tud kakšno prikrivanje znanja/tehnologij bi lahko dal zraven.

En kratek -

Red Ice TV - Episode 3 -  - Illuminati Symbolism in Hollywood Movies
Pt 1/4
http://www.youtube.com/watch?v=-M2DLmhbQHw&feature=related

Lepo narejen  Smiley
taki prijazen
Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7 - 29.04.2010 at 20:35:23

Nimam nič priti tebi David.Ne obstaja varianta,da bi jaz verjel v Illuminate-niti trohice ne. Atlantida je samo prispodoba za zadnji 28ooo letni civilizacijski val- zame osebno. Njihov Illuminatski dnk je popolnoma enak vsem ostalim človeškim dnk.genomu.Nianse-razlike  v dnk obstajajo kot so- barva oči las-koža itd.Moški gen je moški-ženski ženski.Enostavno ni dokaza,da so drugačni od nas.Ti lahko verjameš v Illuminate tvoja osebna zadeva. Smiley Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

D7
Ex Member

Reply #8 - 29.04.2010 at 20:41:03

Nikjer nisem rekel ene besede DA SO drugačni  -

njihov dnk in te zadeve, ne vem, vem pa da pazijo na krvno linijo pa take fore
Quote:
> Etrex

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #9 - 29.04.2010 at 20:53:59

David je ze Alojz povedal kaj mislim, isti so kot najvecji klosar na zemlji, samo da je ta zame vec vreden, saj zaradi njega ne umirajo ljudje po svetu, te izkoriscevalske hijene ki naj bi bili illuminati pa delajo samo sranje v svoji egoisticni CISTI NAJNIZJI CLOVESKI EGO POZRESNOSTI, ker mislijo da so nekaj vec jih boli kurac za socloveka brata, ne on je nadrasa! Je to vrednota?  Je to nadclovesko?

Bistveno je da so vsi ljudje ista DNK in pika. Samo se spoznanje jim fali, da niso NIC vec, za to bo pa kot vedno poskrbelo vesolje samo.

Aja na svoj neomadezevan DNK pa naj kar skrbno pazijo. Modra kri in te fore, bemti kam gre ta svet.

L.p.
Back to top

IP Logged

D7
Ex Member

Reply #10 - 29.04.2010 at 21:05:34

packi so to je sigurno ja
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #11 - 30.04.2010 at 03:30:26

Zoran Železnikar pravi, da je modra kri = kraljevska kri, modra barva je najbrž zato, ker naj bi se zaradi bakra pod kožo oksidirala v modro barvo, tako meni on...
Potem bi bilo dobro s teleskopom podrobno opazovati barvo kri pri kraljici Elizabeti in pa ostali njeni člani Cheesy
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #12 - 30.04.2010 at 03:52:59

Quote:
Etrex wrote on 29.04.2010 at 20:07:57:
Quote:

L.p.

Quote:
> Etrex

En kratek -

Red Ice TV - Episode 3 -  - Illuminati Symbolism in Hollywood Movies
Pt 1/4
http://www.youtube.com/watch?v=-M2DLmhbQHw&feature=related

Lepo narejen  Smiley
taki prijazen
Wink

Lepi filmčki, vendar mi ni jasno, zakaj velike firme uporabljajo znak kot je piramida ali pa človeško oko?
Kakšna je prava resnica in pomen o Illuminatih, kajti na internetu je preveč zmedeno napisanega o njem?
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #13 - 30.04.2010 at 08:11:18

ik.kanu.na wrote on 30.04.2010 at 03:30:26:
Zoran Železnikar pravi, da je modra kri = kraljevska kri, modra barva je najbrž zato, ker naj bi se zaradi bakra pod kožo oksidirala v modro barvo, tako meni on...
Potem bi bilo dobro s teleskopom podrobno opazovati barvo kri pri kraljici Elizabeti in pa ostali njeni člani Cheesy

Zoran ne pozna zgodovine in kako je prišlo do tega izreka.
V 13 stol. je bila med gospodo v Španiji zelo v modi čim bolj bela polt. Izogibali so se soncu, ker je bila zagorelost za plebejce in tako so bili čez leta dokaj svetle polti. Pri svetli polti pa se pri človeku vidijo žile modre, ki iztopajo. Tako je prišel nato ta izraz - modra kri.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #14 - 30.04.2010 at 09:38:01

Hrabri mišek wrote on 29.04.2010 at 12:11:12:
zdravo

Slučajno sem se spotaknil na serijo starejše datiranih dokumentarcevm ki vse to o čem raspravljamo NWO, iluminati, reptili, nlp-ji, prihodi prerokov, starejše , civilizacije itd. Združuje skupav v zanimivo teorijo.

link za download
http://thepiratebay.org/torrent/5281685/Legend_Of_Atlantis_-_Complete_Doco_Serie...
Wink Wink

Imela sem enkrat en zelo zanimiv članek o iluminatih, ki mi ga je poslal en harekrišnovec. Bom malo pogledala po stari pošti, če dobim.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3 ... 22