Alojz in Sandib wrote on 25.02.2010 at 09:13:44:Optimus T. Prime wrote on 24.02.2010 at 23:28:34:Alojz in Sandib wrote on 24.02.2010 at 15:30:38:Amstel res je,tudi vegetarjanci si čistijo čreva.Korektno so povedani tvoji napotki.
Sam bi dodal problem je ker si ne zmoremo oprati svojega lica od dreka v katerem živimo. Mene bolj skrbi čistot našega življenjskega duha- kot lastna čreva..
Em,........ . Resno bi ti povedal de mi gres na zivce. Resno mislis de si tok "pameten" ko te kaj rpasam pa si tiho. tkao de lepo prosim bodi tiho, drgac bom toje psote zacel brisat z te teme.
...
Sploh pa je tako,... . Sedaj bos reku de se jeter tudi ne cisti,. m?.
Pol pa si smao potrdil koko si vsestransko veden in omejen.
Lp.
OTePač
Kaj bi ti mene vprašal,če še vprašati ne znaš? Te skrbijo lastna čreva,kaj pa tvoj obraz (do soljudi) te ne skrbi?A si dojenčk,da moraš spraševati,kako si bom govno ven iz sebre spral,če si pa cel v govnu. Samo ti tega ne opaziš in ne vohaš. Vprašaj kar češ,samo vprašaj normalno,preblem je ker ne znaš,.ker nisi (očitno) sam normalen!
Daj, Alojz, nooo, lepo te prosimo , nooo,... mal se pa lahko poboljšaš

A res nimaš Nič Ljubezni do tega ubogega brata , da ga takole grdo oštevaš ??
Joooj, kolk' si omejen , ... omejen v Ljubezni .
In to pri bsej svoji domnevni "vsevednosti" .
Če bi res kaj vedel, bi to svoje znanje tudi uporabil pri delovanju : deloval bi v tem primeru z več ljubezni, ne pa tako grobo/grdo kot si zdaj - spet , da že vsakega že na začetku odbiješ, in tako izgubiš , namesto da bi mu res pomagal .
Ej, jej, glej, to res ni način/dejanje Ljubezni, in opažamo da ti je še precej, precej manjka .
Jaaa, še marsikaj se boš moral naučiti , očitno .
No, pa boljši dan ti želimo,
by boštyxz + #
( in zdaj spet nad pufe nazaj

)