Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4
(Read 15201 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Jetra in ledvica
26.02.2010 at 00:53:21

Zdravo

Zanima me kako se cistijo jetra in katere preparate se pri tem uporablja. Oziroma drugace povedano, kateri nacini obstajajo v odvisnosti od postopka in obremenitev ledvic.

Lp.

p.s.: Em,.. pa se to me zanima kaj so to encimi v jetrih (le te se meri na testih).

Lp

Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Re: Jetra in ledvica
Reply #1 - 26.02.2010 at 02:29:02

Isto kot na topicu črevesje, prehrano uredit dolgoročno, pa nič alkohola, alkohol je strup za jetra.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2 - 26.02.2010 at 08:02:09

O.t.p., a si se bal  da ti nebo nihče odgovoril, če bi to dal pod kak drug topic , pa si zato to dal semkaj ?

Ali pa imaš res take težave da ti že telesna smrt grozi ??

No, ja, res je težko kar čez noč rešiti/popraviti nekaj , kar se je več let narobe/napačno delalo z telesom .

No, ampak z pravo voljo se vse da (marsikaj) .

Ti pa je že Nahatee namignila kako pa kaj v tem primeru .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3 - 26.02.2010 at 10:33:30

Quote:
Isto kot na topicu črevesje, prehrano uredit dolgoročno, pa nič alkohola, alkohol je strup za jetra.

Nahatee in sladkor,ki se v telesu pretvarja v alkohol.Za jetra je sta alkohol in sladkor strup !!! Čim manj sladkorja in alkohola.Mislim ,da ima tale OTP občasne izpade nekakšne manije.
Vsega se neki boji in nič mu ne paše,še lastna koža ne.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #4 - 26.02.2010 at 11:13:06

Alojz in Sandib wrote on 26.02.2010 at 10:33:30:
Quote:

Nahatee in sladkor,ki se v telesu pretvarja v alkohol.Za jetra je sta alkohol in sladkor strup !!! Čim manj sladkorja in alkohola.Mislim ,da ima tale OTP občasne izpade nekakšne manije.

Tudi sladkor, če je govora o predelanem belem sladkorju.

Namesto belega sladkorja predlagam trsni nepredelani mascavo sladkor seveda z uporabo v mejah normale in domači med pa kako suho sadje ( fige, datlji  ) namesto sladkarij.

Pri OTP bi bilo dobro da začne pucati telo ( če bo uspel kaj spraviti v dejanja ) in potem mogoče uspe zbistriti še misli.  Wink

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #5 - 26.02.2010 at 11:18:05

Quote:
Quote:

Namesto belega sladkorja predlagam trsni nepredelani mascavo sladkor seveda z uporabo v mejah normale in domači med pa kako suho sadje ( fige, datlji  ) namesto sladkarij.

Pri OTP bi bilo dobro da začne pucati telo ( če bo uspel kaj spraviti v dejanja ) in potem mogoče uspe zbistriti še misli.  Wink

Nikoli Nahatee lastne življenjske dednosti se ne da preseči- žal!!! Vse je tako kot je-nekateri smo usekani tako- drugi tako, popolnih nas pa ni!!Smo takšni kot smo,ti to dober veš.Sprejme naj brezpogojno samega sebe pa bo vse podelal- takoj za tem.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #6 - 26.02.2010 at 12:07:26

Alojz in Sandib wrote on 26.02.2010 at 11:18:05:
Nikoli Nahatee lastne življenjske dednosti se ne da preseči- žal!!! Vse je tako kot je-nekateri smo usekani tako- drugi tako, popolnih nas pa ni!!Smo takšni kot smo,ti to dober veš.Sprejme naj brezpogojno samega sebe pa bo vse podelal- takoj za tem.

Nisem mislila da mora OTP kaj preseči, samo, če bo spravil malo v red svoj način življenja, ki po mojem mnenju  ( glede na njegove poste)  ni preveč zdrav, bo malce umiril svoj um, kar je za začetek tudi nekaj.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7 - 26.02.2010 at 18:56:22

Quote:

Nisem mislila da mora OTP kaj preseči, samo, če bo spravil malo v red svoj način življenja, ki po mojem mnenju  ( glede na njegove poste)  ni preveč zdrav, bo malce umiril svoj um, kar je za začetek tudi nekaj.

Nahatee s tabo se vedno strinjam. Wink
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #8 - 26.02.2010 at 21:18:19

mah je treba balansirat me telesom in dušo.

tako da kar se mene osebno tiče, čist paše mal alkohola in cukra za dušo.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9 - 26.02.2010 at 21:32:54

Petra. wrote on 26.02.2010 at 21:18:19:
mah je treba balansirat me telesom in dušo.

tako da kar se mene osebno tiče, čist paše mal alkohola in cukra za dušo.

Ravnotežje je najboljše-si zmeraj v sredini. Paše nam pa tako marskej. Grin SmileySaj me razumeš Petra- jaz pa tudi tebe. Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #10 - 27.02.2010 at 00:15:18

Quote:
Quote:

P..ka ti ....... ..... .......... .......... m...o ti ..... g...o.

Ves kaj ti povem ti ....  Alojz in Sandib, jaz nimam nikakrnsih izpadov to se mogoce zdi v toji nepokretni omejni in konvergnetni glavi. Druga stvar je. Da imam resne probleme probleme z mojimi notranjmimi organi in nisem dolzen tebi polagati racunov. Odkrito receno glede na vse kar sem dal skoz in glede na izkusnej z nasprotnim spolm kar me je najbolj zjebalo se sploh ne cudim de je tako lahko bi bilo se veliko slabi. Na kurac mi gre toje jebanje v mozek ljudi k jih ne pozans ne ves o njih nic in samo neki skelpas. Resno ti govorim umirs se mi in nehaj bluziti in nabiajti soje gnile fore in raje povej kaj pametnega ne pa de me mas za enga presranega gnileta tipa k mu mami se vedno brise rit (na podlagi slabega pisanja). Sploh pa se ne spravli na mojo psiho ker ce tega ne bi mel sploh ne bi prezivel dolgih mrzlih in lacne noci v mojem lijfjeu ob mojih nemogocih zeljah katere sem zasledoval. Pa nehi me neki buzerirati.

Z nogo v grobu sem ze neki let,.. in trenutno se samo odlocam ali bom proces pospesil ali se ga da sploh se resiti ozirma ce se sploh splaca se ustrajatiglede na dejstva v katerih sem se znasel ozirma v katerih ne vidim smotra vstrajati.

Ce ima clovek v lifju vse itd,. starse k mu vse v rit vtaknejo itd,.. pol je lijfe res lep. Res me preseneca kako neakteri lahko in kar pluvate po vsem in gledate tako ozko.

Pizda materna ce si tok moder itd, daj enkrat postavi na noge kako posiljeno zensko ali dve k je bila v otrostvu posilejna pa de te vidim. Se mi zdi de ko te berem de si polen egota in pameti dejanskeg a znanja pa ni nic.

Lp.
Back to top
« Last Edit: 27.02.2010 at 02:28:21 by Optimus T. Prime »  

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #11 - 27.02.2010 at 00:40:40

Boštyxz wrote on 26.02.2010 at 08:02:09:
O.t.p., a si se bal  da ti nebo nihče odgovoril, če bi to dal pod kak drug topic , pa si zato to dal semkaj ?

Ali pa imaš res take težave da ti že telesna smrt grozi ??

No, ja, res je težko kar čez noč rešiti/popraviti nekaj , kar se je več let narobe/napačno delalo z telesom .

No, ampak z pravo voljo se vse da (marsikaj) .

Ti pa je že Nahatee namignila kako pa kaj v tem primeru .

Lp + #

Pozdravljen.

Hm,....... .

Nisem delec od ,. em,. no sej veš.

Problem je volja, ker nekako sem uvidel skozi leta de tudi ce se trudis nikoli ne dobis tistega kar si zelis. In to je poglavitni razlog zakaj mi tok organizem nagaja. Če imas neke zelje v lijfu za katere se boris in ves de obstaja moznost de jih dobis ceprov majhna pol se bos boril, ce pa prides do dejstev de neglede kako se trudis teh reci ne mores dobiti pol borba ni potrebna ker ni likvidna in takrat je vseeno ce se vdas kar pomeni de zgubis smisle lijfa!

In prosim ne mi govoriti kako je lijfe lep. Lijf eje gnila lukna,... bolj pomagas bolj te nategujejo. Bolj ljubis bolj si prevaran in izkoriscen.

Lagati pa si ne znam.

Lp.

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #12 - 27.02.2010 at 00:52:42

Quote:

Hej.

Osebno sem se presegel veckrat v lijfu de sem lohak sploh zivel naprej. O tem ni dvoma, (neglede na vase mnenje). Dejstvo je de ne vidim smotra v lijfu in ker ga ne vidim vec gre vse v poden. Hm,... dejstvo je v tem de nisme dosegel reci katere sem hotel in za katere sem se trudil in po temeljitem premisleku pac vidim de ni sploh moznsoti de jih dobim dosezem itd. In zato tega ne morem doseci ne vidim smisla de bi se vstrajal.

Nekako sem 3 tedne nazaj nehal jesti sol, dobesedno ne solim vec. Alkohola ne vem sploh kdaj sem ga pil. Milsim de je bilo 2 leti nazaj 3 banditose v lokalu k ga ne bom imenoval, trije so bili.

Priznam pa de pojem dosti sladkarij mislim cokoalde ... . recmo pol kilsko na teden. In vsak dan tri corny cokoladce. TO je od cukra vse. TOrej bom se to skenslal. Solato ne kisam olje pa dam mogoce sam za zlico gor, oziroma kar ga je v tuni k je v lasnem soku konzervirana.

Toko de,. ....... .

Tole je vedno bolj cudno.

Nekako sem bral de mores clovek popiti pol litra olivnega olja de spuca jetra pa me zaniam ce je kdo to pocel.

Lp.

p.s.: Em,. kave ne pijem sam kakav.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #13 - 27.02.2010 at 01:56:16

pij koprivo - čaj - bom jutr še kej ti poisku

pa vode velik

pa nehi bit jezn
na svet

sprejemej ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #14 - 27.02.2010 at 02:29:59

gape wrote on 27.02.2010 at 01:56:16:
pij koprivo - čaj - bom jutr še kej ti poisku

pa vode velik

pa nehi bit jezn
na svet

sprejemej ...

....... sprejemam in dobivam samo slabe reci tega mam dovolj,....

em,. meliso mi ej en dal baje de bom lazej spal,. bomo videli,. ...

korenine od koprive sook sma en vme kej dobit to,..
Lp.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4