Quote:Alojz in Sandib wrote on 26.02.2010 at 11:18:05: Nikoli Nahatee lastne življenjske dednosti se ne da preseči- žal!!! Vse je tako kot je-nekateri smo usekani tako- drugi tako, popolnih nas pa ni!!Smo takšni kot smo,ti to dober veš.Sprejme naj brezpogojno samega sebe pa bo vse podelal- takoj za tem.
Nisem mislila da mora OTP kaj preseči, samo, če bo spravil malo v red svoj način življenja, ki po mojem mnenju ( glede na njegove poste) ni preveč zdrav, bo malce umiril svoj um, kar je za začetek tudi nekaj.
Hej.
Osebno sem se presegel veckrat v lijfu de sem lohak sploh zivel naprej. O tem ni dvoma, (neglede na vase mnenje). Dejstvo je de ne vidim smotra v lijfu in ker ga ne vidim vec gre vse v poden. Hm,... dejstvo je v tem de nisme dosegel reci katere sem hotel in za katere sem se trudil in po temeljitem premisleku pac vidim de ni sploh moznsoti de jih dobim dosezem itd. In zato tega ne morem doseci ne vidim smisla de bi se vstrajal.
Nekako sem 3 tedne nazaj nehal jesti sol, dobesedno ne solim vec. Alkohola ne vem sploh kdaj sem ga pil. Milsim de je bilo 2 leti nazaj 3 banditose v lokalu k ga ne bom imenoval, trije so bili.
Priznam pa de pojem dosti sladkarij mislim cokoalde ... . recmo pol kilsko na teden. In vsak dan tri corny cokoladce. TO je od cukra vse. TOrej bom se to skenslal. Solato ne kisam olje pa dam mogoce sam za zlico gor, oziroma kar ga je v tuni k je v lasnem soku konzervirana.
Toko de,. ....... .
Tole je vedno bolj cudno.
Nekako sem bral de mores clovek popiti pol litra olivnega olja de spuca jetra pa me zaniam ce je kdo to pocel.
Lp.
p.s.: Em,. kave ne pijem sam kakav.