Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 17 18 19 20 21 ... 23
(Read 72987 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: KAKO DOBITI POSTENO PUNCO
Reply #270 - 14.03.2010 at 12:35:18

Quote:
Quote:
ne ne bo šlo kr ti moraš gnjavit

+
od tebe ne preberem nič razen zmerjanja in gnjavatorstva -
tega ne rabim

+
me ne in me nikoli ni zanimalo kaj pišeš
v svojem darilu človeštvu

in če tam pišeš isto kot drugod na forumu, torej ponižuješ in zmerjaš folk, me niti malo tud ne zanima

pa nehaj se obnašat kot v vrtcu že enkrat
če ti folk pove da ga ne zanimaš da si mu tečn, pol nehaj gnavit
Jasno?

Daj pove kdo in pokaži post,kjer mi nekdo to sporoča! Tebe ne upoštevam,ker ti tudi mene ne. Tvoje laži si ti vtakni veš kam!
Jasno!Enostavno brez problemov prikoriš svoje mnenje na vse tule!!A v svojem življenju izven tega foruma tudi tako vehamentno lažeš? Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

D2
Ex Member

Reply #271 - 14.03.2010 at 12:37:49

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 08.03.2010 at 10:41:04:
,tem trem pajacem -zahrbtnim in bedastim,niti svoje misli ne bi več naklonil

Ti bom hvaležen če ti to uspe

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #272 - 14.03.2010 at 12:39:56

Quote:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 08.03.2010 at 10:41:04:
,tem trem pajacem -zahrbtnim in bedastim,niti svoje misli ne bi več naklonil

Ti bom hvaležen če ti to uspe

Ti sam mi to sporočaš.Jaz pa trem tebi,Ml,Boštyu.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #273 - 14.03.2010 at 13:40:37

satis wrote on 14.03.2010 at 10:02:34:
Pismo, dečki, pa s takim besednjakom ne boste prišli niti do prostitutke.  Roll Eyes

ps.- ni mišljeno žaljivo do prijateljic noči, govorim le o plačljivi in neplačljivi storitvi, eni še s kešom ne pridejo do ženske, če so robustneži brez takta.

ne mislim čisto Alojzija, on zna biti tudi uglajen do žensk, ampak eni komentarji so pa res pod vsakim nivojem.  Cool

Brez zamere, misim de veliak vecina znesk je pod nivojem. Nekako islite de mso mi tipi samo dobavitelji dobrot in uslug do vas. Ce ne bi bilo tako bi bil tiho k mis in boi tolkel kontra da bi bilo noiro. TOod e ne mores neki tuki se delat angelza.

Dejstvo je tipi in picek varajo jaz pdopriam tipe de varajo ker vem oziram v mojem rpiemru so prasice mene nategnile .

TOko de sploh ne bom govoril o tem ... nivoju, duhovnosti in vrlinah ozirma vzoru pri zenskah v smislu in okviru ljubezni.

Mislim,.. . Punc ese delate tako lepe in nedolzen v resnici je kontra. dej dej.

.......

Sploh pa bom tako reku.

.......

Prijateljice noci,.. mislim poglejva neki, dej mi povej kok zensk se poriva za denar (zelo veliko oziram vsaka ta druga) dej mi povej kok tipvo s eproiva za denar ( v mojm lijfu poznam sam dva v celi sloveniji),. toko de lepo rposim ne ti men govoriti ali dkor koli drug o nivoju.

Dejstvo je de picek ste zabluzile tok v poden in mislite preko spolnih potreb uravnavati mnenej druzbe, vecian tipov je raje tipo sam da dobi fukat smo pa nekateri k to mrzimo. In tkao ti bom reku. Dokelr se to en bo spremnilo podpriam vsako dejanje proti pikam ki ga tipi pocno, ekonomsko unicenej, spiholoko unicenje, financno unicenje, vse kar ce,.. ...

Resno to je moj vidik, ce bi jaz izkrosical picek bi ibl tiho kot rit. In bi pluval tipe. Tok ap je kot je.

TOko de prosim ne bi o nivoju zensk sploh pa ne bi o nivoju prijaljic noci,. mislim,.. .......
,.

Decki,...  itak da smo decki,. ker nas drzite za vrat v vshe pogeldih,. zato ap jaz nikol babe ne bom mel, ker nihc enikoli me ni drzal za vrat kot so to nekatere pokusale zato ap so spizdile.,.

Picke greste v zakon azradi dveh reci,. ....... prvo je mulc katerega upraobite da tipa zafukate v nulo, resno ce vam pase ste z njim in mu jemlejte pare, drgac pa preko sodica klohak dobite od tiap vs eakr ima.

.......

Pol pa ko mulo dozori pa s eitak proivate okol dej dej,..

pol ap vidis dva starcka k se lepo sprehajat pri 90 pa ju prajsao koko to de ste se skupi k mata 70 let prooke obeltnico kr neki.

Lpč.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #274 - 14.03.2010 at 14:02:27

Hm, ....... .

Osebno s ežensk ne bojim. Bojim pa se kot sme reku njihovih zahrbtnih kurbirksih for. In ko psotavim pogoje recmo in ko picak vidi de ne bo mogla od mene dobiti kar zeli na dolgi ali kratki rok, me odjebe lai pa jaz njo. Poanvadi ce vidim de ej tak tip osebe jo jaz odjebem ker jo zabijem v kot, in more se odlociti ce rece tako kot vecina pol jo odjebem, ....... . Rece lohak tudi tkao kot jaz hocem ozirma ce vidi de nism neumen, toda pol sta naprej dve poti, ali te ona nateguje na kratki cas in dolgi odpade lai pa se polovi zelo hitro in se te ustrasi.

Recmo en primer.

Po nekem casu ne recmo, mores vedeti cde bos skupi zivel. IN pol ji reces ce bo pdopisala predporocno pogodbo itd. To pomeni de ce pride v mojo bajto " k je nimam  Tongue Tongue Tongue" pol vidis kaj ti rece,... Ponavadi recejo de je en bodo podpisali, poznam koelg ak ej palcal stanovanej vse skesiral itd. Resno no posojilo je iblo. Sedaj s eje uzenil, in nekako cakam kdaj bo mel mulca pol ap sene 5 let in bo dobil rpst v rit. Picka mu bo rekla hoce drugega mulca vzame ona, stanovanej mroe dati pol, kar je zelo malo toko de bo mogel palcati za mulote feder pa s eodpalcevati stanovanej pa se nov flet palcati kejr bo zivel. Picka ga bo spravila na kant. To sme mu rekel v obraz in je akr skupi zlelzu. Pac vem te reci. No, picak s emu je fukala po nemciji pol leta ce ne vec, pol ap jo je nazaj vzel. Mene ne zanima ni moj problem sam semmu pa povedal.

.......

Torej,.. picke poanvdi recejo ne en bom pdopisala, in to ej zaem dovolj de je odjebem. Simpel. JAZ SEM BITJE ne kso mesa kateri sluzi picki de ji bo leps ein jo bom futral zalagla z denarjem itd. Ni pogjev. Sem isto bitje in mam custva kot picak in dokelr tega ne dobim ne bom kurac dvignil pa da se jebes. Vsaj do prejsnej glorije kto sme jo mel kot pobertetnik. TOko de.

Morem ap rect de je zelo zanimivo, do sedaj izemd vshe punc k sme jih mel samo ena mi je rekla,.. " ce bos prsiel ziveti k meni te bo prvi dan cakala na mizi pogodba katero bos pdopisal", no to je pa cisto druga rec, tako pucno pa takoj uzenim. In nimam nikaksnih problemov podpisati take podgodbe.  .......

Resno, ce pridem ziveti k punci me boli kurac. Placam lepo strom in hrano to je to. Mjhen. Porapvilo strehe ni moj problem, porapvilo oken tudi ni moj problem, centralno popraviti ni moj problem. To ej ap to. Ce podpsiem pogodbo pol more punca ves flet vzdrzevati. In ce ne bo slo bom vzel moej strgane vcote in odsel se isti dan ce ne bo slo. In nikoli ji ne obm tezil rpeko zakonskih podg de mi priapda po tok in to ketih pol felta lai nepremicnine in psoestva. To je to. To je najboklsja resitev zame, ekr v tem casu mam vse kar rabim lepo sparam in to je to.

Sploh pa se mi ne da ukvarjati z avsami, i woan your dick.

Mislim, punc se ne bojim, bojim pa se smao njihovh premetanih in zafukanih for katere na sodsicu zelo hudo rezejo vsakdanji kruh msokemu.

Poznam rpiemrov noro vleiko ko so piek azfukael tipe, odnesle so jim cele hsi eposesti firme avte vse kar ces tip ni mel nicesar.

TOko de ne vi men o tem de majo pucne vleiko duhovnosti postneosti itd,. bom pa ja vedel.

.......

Ko rpides na sodisce pa ti recejo zaradi tega pa tega po tem pa tem zakonu je pol toejga iemtja hise njene pol posesti njene in pol firme njene,.. pol ap da te vidim kaj bos naredu,. jaz bi babo zadavu. Sploh pa je tako, brez zamere po dveh eltih in pol de iams na istme naslovu posto ,.. pol se smatra kot ena fora druzinski clan gospodinjstov ne vme pranvo koko se rece ....... . Torej ti mas lohak pciko 3 leta si pri njej pol gres narazen in tozis in dobis pol hsi estanovanja itd, in te more pciek izpalcati. Sori tega s ene grem.

Strah ne ga nimam.
Vem ap za speltek k jih pcoejo picek, od caja v poljo do trdokuhaenga jajca vsak dan de umre sitd. TOko de vsaka pucen  i je psotena
in ok tega en gelda tako .

.......

Če je oseba zenskega spoal ok itd in bi res rada nekgoa da bo zival z njim in se mela lepo ter uzivala lifje v hramoniji itd, pol bo podpisala vsako pogodbo ki je psotena povdarjam psotena ce pa gelda kako bo tiap sprvila na kant za soje dobro pol ap en bo nikoli psopsaila nic in to ej mejnik .......

Imam pozanen direktorje direktorice odvetnike marsikaj ki imajo te pogodbe. In vsi vedo zakaj se gre. In vam pvoem, njihove druzine so poln eljubezni tolerantnosti veslja in hamonije smao zelsi si tkega partnerja. Sje rpideo tezave toda oba razuemta in sta drug do drugega res odkrita in spotena. Mislim to ej to. Ljubezen je slepa v zali "ljubezen nam ej vsem v pogubo in uproabo",. smao jaz ne msilim biti pri 70 letih v majhni sobi v bloku kjer ne mreom niti najemnine palceati azradi piek k em je nategnila sori.

Poznam ljudi k so mi bili blizu in tkao ki so umrli v takih razmerah,. vec ne bom rkeu,. lahko recem smao to de ko te reci vidis mas zacementirane noge in sme videl sranaj veliko v lijfu smao ko ap to vidsi bedo od bede ko nekdo umira ,.. ... .

Pol ap s ezamislis,...

Brez zaemre,... mogoce prevec govorim cez zenski spol priznam smao imam rpav nekako je tega prevec.
Lp

Mingrede rad bi vedel kaj vec o enblemu od karantancev,. imam soej teropije in me zaniam od kod papagaji gor na enblemu.

Lp.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #275 - 15.03.2010 at 09:28:24

http://www.youtube.com/watch?v=N-FHsALacCE

Hm, ....... .

No se pesmi so na to tematiko.

Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #276 - 15.03.2010 at 09:49:35

Optimus T. Prime wrote on 15.03.2010 at 09:28:24:
http://www.youtube.com/watch?v=N-FHsALacCE

Hm, ....... .

No se pesmi so na to tematiko.

Lp.

Ja Tomaža Domiclja je prva žena zapustila.Kaj češ,potem pa takole poje u nebo.Uredi muzka! Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #277 - 15.03.2010 at 09:59:36

OTP

Papagaja v Karantanskem emblemu-ponazarjata ponavljajoče življenjske cikle na drevesu življenja-Črn -Zlat- Črn-pad Zlat dvig-civilizacijsko dno in civilizacijski vrh --znotraj enega 28ooo letnega galaktičnega cikla. 14000 let tema 14000 svetloba.
Kar-gora Ant-star-Agniji-varuhi ognja življenja-

Karantanci!!Karantanski panter,ki ga nihče ne zna obrazložiti samo tale Alojz + knežji kamen,ki ga tudi nehče ne razlaga pravilno.Naši predniki niso bili -bebčki.

Viteza Parzivala v mitu o kralju Arturju-  imajo tudi Karantanci-iskalec vesoljne resnice je ta vitez Parzival. Mnogi zadev sploh ne razumejo-kurčijo se pa tule na veliko!! Wink Wink Wink

Mnogi(nihče) sploh ne razumejo mita o Kralju Matjažu, a to je največja personifikacija dobesedno ''Kralja sveta''-tega niti en narod razen Slovencev nima. Potem bodi pa vesel,da v takšni temi okrog sebe živiš!!!  Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #278 - 15.03.2010 at 10:51:37

Alojz in Sandib wrote on 15.03.2010 at 09:59:36:
OTP

Papagaja v Karantanskem emblemu-ponazarjata ponavljajoče življenjske cikle na drevesu življenja-Črn -Zlat- Črn-pad Zlat dvig-civilizacijsko dno in civilizacijski vrh --znotraj enega 28ooo letnega galaktičnega cikla. 14000 let tema 14000 svetloba.

Karantanci!!Karantanski panter,ki ga nihče ne zna obrazložiti samo tale Alojz + knežji kamen,ki ga tudi nehče ne razlaga pravilno.Naši predniki niso bili -bebčki.

Viteza Parzivala v mitu o kralju Arturju-  imajo tudi Karantanci-iskalec vesoljne resnice je ta vitez Parzival. Mnogi zadev sploh ne razumejo-kurčijo se pa tule na veliko!! Wink Wink Wink

Mnogi(nihče) sploh ne razumejo mita o Kralju Matjažu, a to je največja personifikacija dobesedno ''Kralja sveta''-tega niti en narod razen Slovencev nima. Potem bodi pa vesel,da v takšni temi okrog sebe živiš!!!  Wink Wink

Glej jaz vem de mamo slovenci vecjo danost kot ostali narodi ,...

Mit o kraju matjazu razumem ker sme ga raziskal.

kar se tice papagajev pa nimam pojam vem sma za panterja in se mi zdi da vem tudi kaj panter pomeni itd. tkao de malos em posikal tele reci smao papagajih pa nsim slisal nikoli.

Panter je simpel rec in lohak recemo de mso slovenci vojni anrod vojna nam ni tuja in smo vedno se borili azto pa je panter vec pa ne bom povedal.

K bi rad s emalo zivel.

Lp

Mit o kralju matjazu je ensotaven,. celo simpel,.
ko izves,..
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #279 - 15.03.2010 at 22:10:54

Optimus T. Prime wrote on 15.03.2010 at 10:51:37:
OTP

kar se tice papagajev pa nimam pojam vem sma za panterja in se mi zdi da vem tudi kaj panter pomeni itd. tkao de malos em posikal tele reci smao papagajih pa nsim slisal nikoli.

Panter je simpel rec in lohak recemo de mso slovenci vojni anrod vojna nam ni tuja in smo vedno se borili azto pa je panter vec pa ne bom povedal.

K bi rad s emalo zivel.

Lp

ko izves,..

OTP

Verjemi mi na besedo,da ti pomena črnega panterja-Karantancev sploh ne poznaš-ti misliš da ga -poglej ga dober in mi povej kaj vidiš v njemu-dober ga glej!!Potem ti bom jaz napisal kaj dejanjsko predstavlja panter  na tvoj messeg.

Ravno tako ne verjamem,da poznaš vsebinsko  mitološko sporočilo o Kralju Matjažu,ki je čisti slovenski mit,bolj pomemben kot vse,kar govori o nas Slovencih-mogoče mu je Trimužjat-Triglav edini blizu in dvanajst manujev  ,ki s staroveško-''vedsko'' tradicijo opiše geografsko področje Slovenije, ko se s pravim  imenom opredeli nosilca ponovnega razodetja na Zemljo.

Vedi preveč,da bi ti vse naenkrat obrazložil.Probal ti bom napisati messeg-na to temo!! Wink Wink
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #280 - 15.03.2010 at 23:38:30

Alojz in Sandib wrote on 15.03.2010 at 22:10:54:
Optimus T. Prime wrote on 15.03.2010 at 10:51:37:
OTP

K bi rad s emalo zivel.

Lp

ko izves,..

OTP

Verjemi mi na besedo,da ti pomena črnega panterja-Karantancev sploh ne poznaš-ti misliš da ga -poglej ga dober in mi povej kaj vidiš v njemu-dober ga glej!!Potem ti bom jaz napisal kaj dejanjsko predstavlja panter  na tvoj messeg.

Ravno tako ne verjamem,da poznaš vsebinsko  mitološko sporočilo o Kralju Matjažu,ki je čisti slovenski mit,bolj pomemben kot vse,kar govori o nas Slovencih-mogoče mu je Trimužjat-Triglav edini blizu in dvanajst manujev  ,ki s staroveško-''vedsko'' tradicijo opiše geografsko področje Slovenije, ko se s pravim  imenom opredeli nosilca ponovnega razodetja na Zemljo.

Vedi preveč,da bi ti vse naenkrat obrazložil.Probal ti bom napisati messeg-na to temo!! Wink Wink

No tokole.

.......

Ko sme mel krvavitve in nism mogel iz polje vstati smemalo gruntal sej drugega ni bilo. Problem je bil v tem,..  .

Resno sme se vprasal kako lohakmajo vsi drugi mite sam mi ne. MIslim, kemtje kot mso, mislim kr neki. Pol sme videl ene videje na you tubu, in nekako semi je dzelo de mso slovenic malo vecji anrod itd kot sem mislil. Pol sem se dvignil ponoci in zacel kopati .......

.......
TOrej, prisle sme do tega da je slovenija bial precej vecja in mi ni ajsno koko ej to ratalo, toda nekako vem zakaj smo tako mali.

Tisti grm kranjske k je napisan in je na zastavi, si mislim de me je kar zrmazilo kos em videl dejasnki izvor.

joj

.......
Mit o kralju matjazu je bil enkako povezan z slovenijo in vojno. Hec nj bi ibl de nj bi ibl matjaz en navaden kmet neki nizekga. Nic visoekga. In pol je popidzil in anredil upor. No resno to so biel stale kot sme bralč. hec je bil v tem de so se v eni dolini zbrali in resno so popizdili. Pol pa je en kemt bodi ga treba izdal celo gruco. Pol so jih obkolili in pobili.

.......

....... ....... .......

Ko je matjaz padel so mu rekli Kralj matjaz in ko bo ponovno vstal ko mu brada zraste okol 9 okol mize pol bo stala ratala. Torej model je bil resen tip, obstaju je itd. Tok sem jaz do tega prisel. Pol sem nekako nehu iskati ker mi ej bilo logis.

Zele res ne vem ce bi tole reku toda bom napisal pa lepo rposim ne me ubit.

.......

Ne vem sicer koko je panter prsiel na nas prapor. To mi je uganka, nekako ne vem ce mamo panterje v sloveniji vem de mamo rise in medvede ne vem no. Hec je v tem, de v rusiji je isla knjig ak jo nocejo prevesti in jo skrivajo o Nasem rodu. Zelo tole resno recem.
Em,... nek zgodovinar je potegnil vse o nas ven, in pol je bila stala. Knjig anikoli ni izsla en izvod je baej se ok. Potem so jo prenesli v slovneijo in ne vem kje je in kako se ji rece. Dejstvo je de psie v njej kdo smo itd. Se husj edejstvo je de vse kar nas o zgodovini ucjjo ni res bolj ko beres vec vidis de ni res.

Pol gremo k bistvu.

.......

Torej! Em, ....... .
Panter je prijatlej vseh zivih bitij. Povdarjam VSEH TOREJ! Em,... resno pa ne mara zmaja.
Em, .............................. .

.......

Resno receno, zmaja ubije. Zakaj panter sme malo pogeldal emd zveri pol pa sel malo te zveri cekirati. Panter je najbolj divja in nora zival za boj. Tokole nekako.
Em , ....... .

Zveri imamo razlicne vrste in velikosti. Lev je neokreten in pride ubiti ozirma zlomiti plenu vrat ko levinaj tega en zmore. Gepard je najhitrejsi. Hijene morejo s epaziti vsi ker majo nahujse misce za drobiti vratove.
.......
Panter pa je najbolj srborit in nor v boju. On je v bistvu miren smao ko popizdi je najbolj divji premeten in nor ne vem kako bi opisal. Nekako krvolocen ozirma ko se te loti je noro. Pise de nej bi ta zival, ubila zmaja in bila samo sovrazna zmaju. .......

Resno sem dobil opis de nj bi nejv dah neki anredu zmaju ap en vem tocno kaj. MIslim de tudi porpavja zivali itd neki taekga oziram bolj pomebno je pisalo de naravi poamg aiin jo sciti itd.  .......

Potelj sme dobil en Videjo filem; "naslov: alien visitation and genetic manipulation".

.......
Em, ....... resno tole mi je pa pol anredilo en velik spin v glavi. Filem je dolg 12 ur. Pol sem lepo to pregledal dvakrat in lepo sme pol krenil pogeldati karantaijo. Lepo sem videl nene neznane zastave itd. In veste kaj je zanimivo de je en karantanec nekej spremnil nase prapore. In to se do danes ni znano zakaj.

.......

Torej: ....... .

Osebno moje mnenje je, de je nekdo na tem svetu unicil zgodovino in nas ucil napak. To pomeni de je mogoce panter ostal nek cuden znak na eni krucevi cerkvi in to ej gorzno v celi nasi domovini. Torej nekdo ej toel vs epojebal in zbil. TOrej. Predpostavimo de smo bili veliki in de mso meli vojsko kar ni novo. Torej smo mogli v nasi zgodovini se boriti proti zmajem. Povedano drugace, ni novost de so dolocene frakcije unicile dolocene frkacije z unicenjem krlaejv in princev in tkao je dezela padla v last nekomu drugemu.

Torej,.. po mojem mnenju je panter neke vrste znak in simpel odpora nekoc mocenga cloveksega rodu. Dejstvo je de ne vem in me tudi ne zaniam ali smo bili takrat se obojespolniki kot govore zanusiji oziram ze loceni genetsko. Nekako je renso bilo na zemlji 7 ras kaznjencev. To pomni mogoce 7 kontinetov zapora itd. Babilon je tuki tudi not ker so ga zradirali. Torej.

Ce je karantanija bila nekaj kar je vredno imena pol ej bilo veliko. Nekako ni znano kako ljudje milijo o tem. Dejstvo je de smo slovenci ponosni na soje korenine in smo rpisli iz dreka krvi in tepeza ven. Zgodovina je zgodovina. In temu rpiemrno ni za dvakrat az rect ce bi si neko uzel cas in pogeldal tele filme in malo rpebskal tele zanek opzirma prebral uno knjigo k sme jo omenil. Pol mislim de bi hitro answ3el kako hudo foro med vrsticami. De smo se karantanci klali proti zmjem in pokusili domovino ubraniti rped njimi.

KDo so zmaji pa poglejte filem.

.......

Nor ali ne nor. To sem dobilko dva dni in pol nisem spal pol leta nazaj. Toko de v tem oziru je to moaj razlaga. O papagaju nimam blage. Sloveni ok to je to. Se mi pa zdi de tele reci niso tkao zamotane za razumeti. Mislim,.. ko sme isakl an you tubu sme videl dolocene nemske vojake ko so z italijani in partizani klali neke slovenek vojake ne vem kako ej bilo no: smao vem de ni neki cisto ok. In s emi zdi de mi v soli niso povedali nic,. Vem smao to de je bilo beli rdeci in partiazni. Polap s eznajdi. In VEDNo ko to dko nacen to temo sme tih k rit, ker kokr koli gobec odprem bi me napiszil kdo. Sploh nocem vedeti.

In azto sem tudi psutil vse tuki. Hec je v tem,.. slovenija je mjcken preblizu,.. ....... . Dolocenim mestom in azto bom raje gobec drzal in nic vec iskal. Se mi pa zdi ce sta dva panterja in grozdje al kaj je na sveti mariji nasi (cerkev) resno gor nabito pol mislim de ni vse tkoa kot milimo. In bi bilo re slepo uno knjigo za prebrati.

Se mi pa zdi, de slovani oziroma veneti nismo bili ene picke. In bi bilo res zanimivo toel rpebrati. Kot veste kajne ce malo geldate te filme, em,. smo slovnai rpisli cez doanvo in , no ne vem tocno vem sam de smo bili nekje v aziji. In semi zdi logicno ....... .  

Po unicenju atlanticde ozirma drgac receno po unicenju lemurije in atlatide.

.......

No, sej vest ezgodbo o kaci v raju,.. ....... .

Ne vse jemati toko k psi epomislite malo. Pol so bili rpeziveli okol teh tock. In recmo pol mso mi iz lemurije. In to ej malo freki ke rsmo bili uponiki in je logis de mormeo pocrkati. No, ej ap res de mso s enamnozili in zato imamo boljs epotrebe po blondinkah in po rjavolasih ljudeh,.. .......

.......

Resno tega pa ne mislim razrpedati, tole boste pa smai mogli vzeti kak clvoeksi leksikon in malo rpstudirati mozgane pol pa rpedrkati s ekaj drugega z resoancno itd,.. sma to je druga zgodba in pol bost eprisli do dreka .. .......

.

In zato zgelda da smo uproabni.

kne

..

.......

Sem zaspan dolg psot grem dijo

Ce hoces ziveti mirdno ne beri, ne polusaj in ne misli. Smao porivaj se in uzivja.

Ce mislis brati misliti in geldati, pol vzemi tabelto ker kar bos odkril te bo tok zejablo de ne bos niti spati mogu ....... .
Mingrede za vse uen ljudi k ne mroej sapti dream maschine.

Poglejte si jo,..

No pa maste pol uganke resene
hehe

hehehehehe

........

.
Lp.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #281 - 16.03.2010 at 10:15:36

OTP

Ne bom ti napisal,da nič ne veš-trudu si se zadeve razumeti in si ostal pri tem svojem razumevanju- daleč od pravih resnic.

Podlegel si butastim razlagam kvazi vedcev!!!

Panter sploh ne sovraži Zmaja-Črni Panter je v bistvu mitološka žival-sestavljena iz štirih samostojnih živali-kjer ostane mrtva glava in kača v repu te živali. Dober poglej glavo panterja in boš videl,da jo drži v gobcu lisica potem poglej zadnji dve nogi in boš dobil dva jelena,ki bežita stran-nato poglej središče in kremplje-panterja-ki so kremplji ptice.V bistvu je panter vsevesoljni duhovni  simbol --vesoljnega večno-sedanjega sočasnega umiranja in rojevanja-EM samodelovanja,kar ponazarja kača,ki je rep panterja.Panter sam ponazarja samo vesoljno zakonitost,ki jo mora človek duhovno resnično šele razumeti in doumeti v sebi.Panter ni borbeni simbol ampak duhovni simbol življenja Karantancev pod goro Trimužjata-Triglavom ,kjer vstaja bog duhovnega in življenjskega Sonca Karantancev - Belin..Amon RA-isto!!!Ali Ixvaku sin Boga Sonca.

Zmaj je isto mitološko bitje,ki ga samo krščanska tradicija razume kot zlo. Zmaj je namišljen varuh civilizacijske zapuščine-teološke tradicije-ognjišča in doma. Krščanstvo sploh ne razume zakaj mora Nadangel Mihael premagati zmaja?? Zato da pride do vesoljne resnice vedenja,ki jo zmaj varuje-to je človekov duhovni boj samega s sabo.Zmaj je naša duhovna tema,ki jo lahko samo duhovno premagamo v sebi.Zato je zmaj duhovno mitološko bitje,ki živi v nas samih.

Kitajci ravno zato častijo zmaja , ker je varuh duhovnih energij doma-ognjišča-tradicije-prednikov-duš.Zmaj je tvoj prijatelj,ko ga spoznaš v sebi samemu.

Zadeve niso takšne kot jih razlagajo duhovni bleferji in zgodovinarji,ki pojma o pojmu nimajo!! Wink Wink Wink Wink

Kralj Matjaž je dobesedno Kralj sveta,ki se boponovno duhovno samoprebudil -Matjaž  je dobesedno mit,ki govori o Melkizedeku Kralju sveta in -vesoljnem(duh) duhovniku brez začetka in konca lastnih dni-od večno za večno- duhovnik Boga najvišjega,ki odrešuje človeštvo in ga vodi v ponovno duhovno samospoznanje-in  v dobesedno večno življenje.

Tako to sploh zapisati ne bi smel,ker se bodo mnogi ustrašili življenjske resnice našega duhovnega prebujenja,ki se že dogaja!! Wink Wink Wink

Si zadovoljen z mojimi odgovori? Smiley Embarrassed

Sedaj veš resnico!!! Smiley Smiley Smiley.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #282 - 16.03.2010 at 11:05:45

Alojz in Sandib wrote on 16.03.2010 at 10:15:36:
OTP

Ne bom ti napisal,da nič ne veš-trudu si se zadeve razumeti in si ostal pri tem svojem razumevanju- daleč od pravih resnic.

Podlegel si butastim razlagam kvazi vedcev!!!

Panter sploh ne sovraži Zmaja-Črni Panter je v bistvu mitološka žival-sestavljena iz štirih samostojnih živali-kjer ostane mrtva glava in kača v repu te živali. Dober poglej glavo panterja in boš videl,da jo drži v gobcu lisica potem poglej zadnji dve nogi in boš dobil dva jelena,ki bežita stran-nato poglej središče in kremplje-panterja-ki so kremplji ptice.V bistvu je panter vsevesoljni duhovni  simbol --vesoljnega večno-sedanjega sočasnega umiranja in rojevanja-EM samodelovanja,kar ponazarja kača,ki je rep panterja.Panter sam ponazarja samo vesoljno zakonitost,ki jo mora človek duhovno resnično šele razumeti in doumeti v sebi.Panter ni borbeni simbol ampak duhovni simbol življenja Karantancev pod goro Trimužjata-Triglavom ,kjer vstaja bog duhovnega in življenjskega Sonca Karantancev - Belin..Amon RA-isto!!!Ali Ixvaku sin Boga Sonca.

Zmaj je isto mitološko bitje,ki ga samo krščanska tradicija razume kot zlo. Zmaj je namišljen varuh civilizacijske zapuščine-teološke tradicije-ognjišča in doma. Krščanstvo sploh ne razume zakaj mora Nadangel Mihael premagati zmaja?? Zato da pride do vesoljne resnice vedenja,ki jo zmaj varuje-to je človekov duhovni boj samega s sabo.Zmaj je naša duhovna tema,ki jo lahko samo duhovno premagamo v sebi.Zato je zmaj duhovno mitološko bitje,ki živi v nas samih.

Kitajci ravno zato častijo zmaja , ker je varuh duhovnih energij doma-ognjišča-tradicije-prednikov-duš.Zmaj je tvoj prijatelj,ko ga spoznaš v sebi samemu.

Zadeve niso takšne kot jih razlagajo duhovni bleferji in zgodovinarji,ki pojma o pojmu nimajo!! Wink Wink Wink Wink

Kralj Matjaž je dobesedno Kralj sveta,ki se boponovno duhovno samoprebudil -Matjaž  je dobesedno mit,ki govori o Melkizedeku Kralju sveta in -vesoljnem(duh) duhovniku brez začetka in konca lastnih dni-od večno za večno- duhovnik Boga najvišjega,ki odrešuje človeštvo in ga vodi v ponovno duhovno samospoznanje-in  v dobesedno večno življenje.

Tako to sploh zapisati ne bi smel,ker se bodo mnogi ustrašili življenjske resnice našega duhovnega prebujenja,ki se že dogaja!! Wink Wink Wink

Si zadovoljen z mojimi odgovori? Smiley Embarrassed

Sedaj veš resnico!!! Smiley Smiley Smiley.

.......
Ves men pr tebi nekir eci ni cisto jasno sma ok.

Mas kake vire de toel lohak potrdis.

Se mi zdi de do konrkentih vrov ni tkaolepo pridet. OTkod e bi rad videl kak vir od kod si toel crpal.

.......

Mingrede,.. daj mi polneki povej,...  zakaj je pol zmaj in podoben kreature opisane v zgodovini pri ljudeh kot zlo.

.......

Vojna matrik, zmaji, shape shifting, demonst in simboli na veliko firmah.

.......

Resno, tuki neki smrdi. Ne recem de nimas prov. Recem smao to de si zblojen ozirma de je mogoce toje prav glede na to de je to staro staro. Ce mislsi novo novo polap je butasto. ker mislimd e sme dosti orbnil okol in dojel de ni vse tkao kot milimo.

To kar se tice de je panter sestavljen iz vec zivlai sme pa pozabil napsiati mislim de jih ej kar nekaj koamdov noter.

Mislim,. ....... . Kot politicni simbol pa mi ne pase ker ne vem kaj dejasnko to pomen. Mislim, ....... .

Panter je bil sinbol boj ana prapoih ce s eprov spomnimko so se kemtje zbirali in ustanovili bojne pohode je bil to nas baner. Prapor. Toko de bolj apemten pa ne bom, ker ce bi re spogeldal v tole bi zvedu po kakih dveh emsecih vse sma s emi en da skoda casa. Nimam nic od tega. MIslim mroem se preziveti ne pa studirati kaj je bilo. toko de je to poglaviti razlog zakaj sme nehal isakti reci po svetu.
.......

Ok ne razumem, samo dvomim. Mogoce je toko k ti govoris. Mogoce ni kdo lohak dozae viri.

Torej daj mi kakokost od virov.

Ce pa si mosjter ins e povezuje sz drugims vetom spirit orld pol ap lohaktam vse zves pol ap ne vme.

.......
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #283 - 16.03.2010 at 11:16:24

OTP

Ne bodi površen pri teh rečeh.Dober preberi-pozorno in boš videl,da so tvoja vprašanja nepotrebna!!!Preberi pozorno- ne biti površinski.

Duhovna vez z večno-sedanjo vesoljno samopojavnostjo(živi kot duša)kot akumulirana brezčasna spominska koda-našega genoma- v vsakomur med nami-njena ponovna ciklična oživitev je neodvisna od nas samih-opredeljujejo jo EM življenjske  frekvence v nas(duh) in izven nas elementarni vesoljno samodelovanje spet EM frekvence (duh) na osnovi katerih živimo večno sedaj ljudje- in živi vse ! Cool

Razumeš??? Smiley
Back to top

IP Logged

Miara
4

Lj
Reply #284 - 16.03.2010 at 13:11:35

too je sen o mestu zmajaaa
to se vsak večer dogajaaaa Cheesy
Back to top

blah

IP Logged

Pages: 1 ... 17 18 19 20 21 ... 23