Quote:na svojem forumu bi ti lahko govoril folku kaj lahko pišejo in kaj ne, tu pa počasi začni s tem da ne_gnjaviš folku pa piše kar piše, od tega da ve vse pa do tega da ne ve nič.
Kaj jaz uporabljam, popam sem gor je - moja stvar.
Kar ti bluziš večno-sedaj je tvoja stvar, tud jaz ne vletavam pa pikam v vsak tvoj post.
in kot si sam rekel pred časom, in jaz bi bil zlo vesel če bi se ti tega držal, ne nameni mi več niti misli. Bo šlo?
Alojz in Sandib wrote on 08.03.2010 at 10:41:04:,tem trem pajacem -zahrbtnim in bedastim,niti svoje misli ne bi več naklonil
Bo šlo?
Štekaš?
Ne bo šlo.Sem si premislil. Sem ugotovil,da je boljše zate,da te spodbujam uporabljati lastno akumulirano brezčasno civilizacijsko znanje,ki ga nosiš v sebi.Tako,da te bom še kar naprej spodbujal k temu.Copy varianta potem odpade in ko to odpade boš ugotovil,da veliko več veš -kot misliš sam v sebi sedaj!!Kaj češ nekdo te mora zbuditi boljše zate-verjemi mi!!Papagajev je polna Zemlja!!

A veš,da so imeli naši predniki Karantanci na svojih ščitih in grbih dva nasproti stoječa papagaja v sredini pa drevo življenja
s tremi lipovimi listi na vrhu na sredi središčni krog SPOZNANJA DAAT in sedmimi koreninami iz debla. 11 Papagaja sta črne in zlate barve---čudno za to področje,kjer v naravi ne živijo papagaji!!!
Skupaj je torej 13 vrednosti v tem emblemu Karantancev. Te na kaj spominja? Ne more nisi prebujen?
David boljše,da se učiš od svojih prednikov -kot od tuje neumnosti!!!! Da bi pa ti to zadevo dojel se bi moral ti osebno še najmanj petkrat rodit kolikor sedaj uporablčjaš svoj podedovan intelekt.
Copy varianta je zato zate zakon!!!Lep pozdrav od tvojih prednikov,ti pošiljam,mogoče se kdaj zbudiš sam v sebi.!!