Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 49
(Read 213825 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: kakšna je prava ljubezen
Reply #180 - 27.01.2010 at 08:43:20

Hja, Poetael, a boš potem isto rekel tudi za sifilis, da so ga umetno zakurblali v laboratorijih, heh ? In da ne omenjam še mnogo drugih bolezni , ...

Inpa, ja, glej, tudi ti vseskupaj še mal' bolj' narobe zastopš' :

Ljudje žal živimo "v grehu" , ker živimo v napakah, ker smo zmotni . A razumeš zdaj od kod greh ?

Lp + #
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #181 - 27.01.2010 at 08:47:45

Boštyxz wrote on 27.01.2010 at 08:43:20:
Hja, Poetael, a boš potem isto rekel tudi za sifilis, da so ga umetno zakurblali v laboratorijih, heh ? In da ne omenjam še mnogo drugih bolezni , ...

Inpa, ja, glej, tudi ti vseskupaj še mal' bolj' narobe zastopš' :

Ljudje žal živimo "v grehu" , ker živimo v napakah, ker smo zmotni . A razumeš zdaj od kod greh ?

Lp + #

Ti že mogoče živiš v grehu, ki ga potenciraš preko misli. Samo jaz pa zase nikakor ne mislim, da je moje življenje kakorkoli grešno, štekaš? Jaz idejo o "grešnosti" mojega življenja ne nosim v svojem umu. Pomeni da sem prost tega balasta. Štekaš?

V tvojem stilu: grem zdaj še mal delat ... za davke + pufe ...  ##Cool Kiss  itak, ajd
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #182 - 27.01.2010 at 09:05:47

EL Poeta

Tile omejenčki ML -Bošty ne razumejo enega dejstva: Da so oni res božja podoba samo ustvarjeni niso od boga,ampak od bedastih staršev!!!

Razumeš-bebavost je tudi dedna!!! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Občutna razlika,ki jo tile omejenčki ML Bošty ne dojamejo!!!! Tongue
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #183 - 27.01.2010 at 10:11:52

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 08:36:56:
M.L. wrote on 27.01.2010 at 06:01:40:
Kaj so pa prenosljive bolezni, kot so aids, sifilis in še več takšnih je. Ali niso to bolezni, ki si jih je človek pridobil/okužil z napačnim življenjem, tudi sladkorna, srčne bolezni in vse podedovane bolezni imajo skupni imenovalec v nepravem/napačnem/grešnem življenju. Tudi rak se podeduje, ali je njegov vzrok morda drugačen od ostalih, tudi ne.

M.L., zdaj pa upam da boš dovolil, da ti razsvetlim pogled na te stvari. Prvič, AIDS je bil umetno ustvarjen v laboratoriju, tisti ki so ga ustvarili ga nimajo interesa pozdraviti, ker prodajajo na milijone zdravil za AIDS in je to zelo profitno, poleg tega pa še desetka prebivalstvo, da ne omenjam, da je to posledica tega, da je človeški imunski sistem direktno napaden prek cepiv, škropil, toksinov v hrani in tako, če ne bi naš sam imunski sistem opravil z AIDSom po vsej verjetnosti.

Da ti še povem o raku: rak ni nič podedovan, nič od tega, zdravilo za raka že obstaja, italijanski zdravnik, ki je poštekal kaj rak je je bil zaprt za tri leta. Raka ne želijo ozdraviti, ker je to izredno profitabilen biznis. Če še nisi poštekal do sedaj: vse te bolezni ustvarja človek po človeku za izkoriščanje in trpljenje sočloveka in tu ni nobenega Boga, ki bi odrejal kdo bo za čem zbolel, samo človeška zloba. In še nekaj: če boš ti zbolel za rakom in nato verjel zdravnikom, boš preživel navkljub kemoterapiji in obsevanju, ne pa zaradi tega, to naj ti bo jasno.

Če bi ljudje živeli v ljubezni do bližnjega s tem pa pravilno in brez grehov, bi bolezen že najmanj po petdesetih letih izginila. Tako pa kako naj že z vsemi boleznimi bolani starši, spočnejo in rodijo zdravega otroka. To vendar ja ni mogoče.  

Ljudje ne živijo v grehu, greh je ljudem vsiljen s strani zunanjih avtoritet, ki stalno pridigajo o ljubezni in pravilnemu ravnanju, delajo pa nekaj čisto drugega in za svoje interese.

M.L., ne izkazovat kako malo poznaš delovanje našega civilizacijskega sveta. Ne misli, da lahko koga učiš z uporabo istih pravil in prevar, ki so jih vsilili tebi in jih ti sedaj naprej prenašaš. Tu se boš znebil vseh iluzij, ki so ti jih prodali, naprej pa jih ne boš prenašal, ker ti ne bo dovoljeno. Sprevidi v kakšnem svetu živiš in ga nehaj podzavestno potrjevati in v njemu sodelovati prek neznanja in lastne zaslepljenosti. Daj no, saj si človek, saj nisi papiga, uporabi svoje višje kognitivne funkcije in imej malo hrbtenice, da se boš uprl tej korupciji "na visokih mestih".

Lp

Zakaj ne bi dovolil, da me razsvetliš, saj nisem Lojzek. Pa kaj potem, če je tudi aids umetno ustvarjen, a se potem mogoče umetno prenaša naprej? Dobro vemo, kako se prenaša. Če bi ljudje odgovorno in pravilno delovali in se obnašali, bi aids in njemu podobne bolezni že zdavnaj izginile, ker pa delamo nepravilno ali grešno, se bolezen prenaša in širi naprej.

Res je, da je interes kapitala čim več bolnikov, ker je v zdravstvu dober posel, ampak to ne opravičuje naše odgovornosti do skušnjav in slabih dejanj.

Naš imunski sistem bi z lahkoto opravil z vsako boleznijo, če bi se držali odgovornega življenja in ločili od ne pravega življenja. ( ne bom rekel greha, ker ne dojameš pojma greh ).

Bog vsekakor ne odreja, kdo bo zbolel, ampak vsak si sam določa svojo bolezen ali pa ima že prirojeno ali pa podeduje preko vzorcev načina življenja svojih staršev. Ko že enkrat zbolimo, je že pozno, vendar velika večina še takrat noče spregledati in spremeniti svojega načina življenja. A, ni to beg pred odgovornostjo in nadaljevanje in prepuščanje v vse vrste nepravilnosti, ki jih nudi brezskrbno življenje.

Da ne bo pomote, jaz nikogar ne učim in nikomur ne vsiljujem svoje vedenje, ampak čisto normalno, da se skozi debato razvije takšen konstrukt, ki pa mislim, da ni žaljiv in avtoritatoren. Veš, tudi jaz sem nekoč enako mislil, kakor ti, in imel veliko povedati proti tistim, ki so opozarjali na greh. Takrat še nisem dojel pomen greha, zato sem ga iz nevednosti ignoriral in mislil, da delam prav, takrat ko sem grešil. Vidiš, v tem je problem, samo v spoznanju, dokler človek nekaj ne spozna, lahko sto ali pa več let gleda vsaki dan, pa ne bo vedel kaj gleda. In kakšen je rezultat tega gledanja, enak je nič, kot da ne bi nikoli videl gledanega.

Greh je samo pojem in označuje neodgovorno in nepravilno delo, dejanja, ki jih človek počne, zato greha ne moremo potisniti nekam v ozadje in se ga kar tako znebiti. To ni mogoče. Edino, da opustimo nepravo delo, neprava dejanja, neprave misli, vse kar škoduje drugim in nam, le tako se lahko rešimo greha. Greh pa je samo duhovni pojem za slaba dejanja, če lahko to dojameš.

Slaba dejanja pa slabijo človeški imunski sistem, zato jaz pravim, da vse bolezni tičijo v grehu ( upam, da se že razumemo, kaj greh predstavlja). A, še nisi nikoli videl nekoga, ki ga je zaradi slabega dejanja, tako pekla vest, da je naposled zbolel, ali nekoga, ki se je pranajedal z razimi jedačami in pijačami in potem od tega zbolel. Ali od prekomernega popivanja dobil drugi ali še isti dan " mačka", a, ta maček mogoče ni bolezen. Ali niso vse to in še več, slaba dejanja  neodgovornost in nepravo življenje, a ne poimenujemo vse to z pojmom " greh". Ni dovolj, samo misliti, da živimo brez greha in že smo brez njega. Treba se je znebiti slabih dejanj, slabih misli in zaživeti v pravi ljubezni do bližnjega.

Zakaj se ljudje tako bojimo besede "greh", nepravega in neodgovornega življenja pa ne priznamo za greh, zato ker se skrivamo pred resnico, s tem pa imamo samega sebe za norca. Zato, ker bežimo pred odgovornostjo življenja, nočemo nič slišati o "grehu", saj ta za nas ne obstaja v neodgovornem življenju, kakršnega mi hočemo.

Na koncu pa še o moji hrbtenici, ker jo že omenjaš. Če bi vsi imeli takšno hrbtenico, kakršno imam jaz, potem bi bil že danes raj na Zemlji.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #184 - 27.01.2010 at 10:16:32

ML

Ti sanjaš-edina prava kvalifikacija tvojih blodenj!
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #185 - 27.01.2010 at 10:34:26

M.L., ja, že mogoče, čeprav ta pojem "greh" jaz uporabljam za tiste, ki vodijo svet. Edina stvar za katero bi se lahko strinjal, da je krivda  človeštva je v tem, da je moč greha tistih, ki vodijo in obvladujejo svet in to ljudem vsiljujejo večja od moči sodobnih ljudi, da bi presegli to energijo greha. In tako jaz lahko rečem samo to, da so ljudje krivi, če so za kaj krivi, da sami niso (še) močnejši od energije greha satanističnih oblastnikov. Kar pa seveda pomeni, da jaz mislim, da navadni ljudje ne živijo toliko v grehu kot so nezmožni se sami zoperstaviti osnovnim vzgibom energije greha v svetu kot jim je vsiljena.

Tako da jaz bi raje človeštvo videl v drugačni luči, ne toliko v luči greha in obsojanja, temveč v luči, da je zunanja energija greha v tem svetu tako izredno močna in slepljiva, da je človek, četudi bi sam v nevtralnih okoliščinah bil povsem negrešno duhovno bitje, v tem svetu zaradi ogromne moči energije greha, trenutno še klecne pod to neizmerno silo. Seveda vedno manj, tem bolj mi razkrinkamo te sataniste tem več energije imamo sami in manj jo imajo oni.

Tako da bi jaz ljudi raje spodbujal k temu, da se z razumom uprejo očitnim neskladjem v zgodbah oblastnikov, ki nam prodajajo škodljive ideje in izdelke, in se na ta način ozavestimo sami in sami vzamemo svojo energijo nazaj, na ta način nevtraliziramo energijo greha v svetu ki nam je vsiljena in jo zmeljemo v prah. Ne bomo pa prišli daleč, če bomo ljudem govorili, da so grešni, da so grešni, da so grešni, ampak če bomo razumeli ogromno energijo greha v svetu in jih ozavestili. Potem bodo oni razumeli določene povezave v svetu, jih razkrinkali v sebi in se osvobodili.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #186 - 27.01.2010 at 10:39:37

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 10:34:26:
M.L., ja, že mogoče, čeprav ta pojem "greh" jaz uporabljam za tiste, ki vodijo svet. Edina stvar za katero bi se lahko strinjal, da je krivda  človeštva je v tem, da je moč greha tistih, ki vodijo in obvladujejo svet in to ljudem vsiljujejo večja od moči sodobnih ljudi, da bi presegli to energijo greha. In tako jaz lahko rečem samo to, da so ljudje krivi, če so za kaj krivi, da sami niso (še) močnejši od energije greha satanističnih oblastnikov. Kar pa seveda pomeni, da jaz mislim, da navadni ljudje ne živijo toliko v grehu kot so nezmožni se sami zoperstaviti osnovnim vzgibom energije greha v svetu kot jim je vsiljena.

Tako da jaz bi raje človeštvo videl v drugačni luči, ne toliko v luči greha in obsojanja, temveč v luči, da je zunanja energija greha v tem svetu tako izredno močna in slepljiva, da je človek, četudi bi sam v nevtralnih okoliščinah bil povsem negrešno duhovno bitje, v tem svetu zaradi ogromne moči energije greha, trenutno še klecne pod to neizmerno silo. Seveda vedno manj, tem bolj mi razkrinkamo te sataniste tem več energije imamo sami in manj jo imajo oni.

Tako da bi jaz ljudi raje spodbujal k temu, da se z razumom uprejo očitnim neskladjem v zgodbah oblastnikov, ki nam prodajajo škodljive ideje in izdelke, in se na ta način ozavestimo sami in sami vzamemo svojo energijo nazaj, na ta način nevtraliziramo energijo greha v svetu ki nam je vsiljena in jo zmeljemo v prah. Ne bomo pa prišli daleč, če bomo ljudem govorili, da so grešni, da so grešni, da so grešni, ampak če bomo razumeli ogromno energijo greha v svetu in jih ozavestili. Potem bodo oni razumeli določene povezave v svetu, jih razkrinkali v sebi in se osvobodili.

Masa energija sta eno njun vzrok in posledica je EM izmenično valovanje .To je tisto kar ML ne razume !
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #187 - 27.01.2010 at 11:14:45

Kaj so pa prenosljive bolezni, kot so aids, sifilis in še več takšnih je. Ali niso to bolezni, ki si jih je človek pridobil/okužil z napačnim življenjem, tudi sladkorna, srčne bolezni in vse podedovane bolezni imajo skupni imenovalec v nepravem/napačnem/grešnem življenju. Tudi rak se podeduje, ali je njegov vzrok morda drugačen od ostalih, tudi ne.

Ni nujno, da zbolijo otroci, lahko pa vnuki ali pa pravnuki, ampak v večini primerov zbolijo že otroci v prvem kolenu. Kaj pa so otroške bolezni kot so; zlatenica, davica, ošpice, vodene koze, škrlatinka in še druge, kot posledica nepravega/napačnega/grešnega življenja staršev pred spočetjem in po spočetju otroka.

Če bi ljudje živeli v ljubezni do bližnjega s tem pa pravilno in brez grehov, bi bolezen že najmanj po petdesetih letih izginila. Tako pa kako naj že z vsemi boleznimi bolani starši, spočnejo in rodijo zdravega otroka. To vendar ja ni mogoče.

Pa lep pozdrav.

Povedala bom preprosto kolikor se le da.

Človek zboli zaradi napačnega načina življenja to je res, vendar neko napihovanje greha in kužnosti je tu bedarija.

Preprosto gre za akcija reakcijo, če boš ponoči pretiraval s pijačo, boš drugi dan kasiral mačka.
Če boš pretiraval več časa boš staknil kako hujšo bolezen.

Kot sem že opisala prej, napačen nezdrav način življenja ( ki tudi ni vedno samo krivda posameznika ampak lahko množičnega zavajanja )  prinese posledice.

Zato ne bluzi o nekem grehu, je samo akcija-reakcija.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #188 - 27.01.2010 at 11:22:19

Nevednost-Neozaveščenost-neskladje uma zavesti-telesa. Problem človeškega bivanja-predvsem uma. Nahatee lahko se razčetvermo tale dva Ml in Bošty bosta tolka '''božje bedarije''' in v začetku je bil bog-sveti duh--- norca saj nista sama kriva- ne znata zadev razmislit.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #189 - 27.01.2010 at 11:25:28

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 11:22:19:
Nevednost-Neozaveščenost-neskladje uma zavesti-telesa. Problem človeškega bivanja-predvsem uma. Nahatee lahko se razčetvermo tale dva Ml in Bošty bosta tolka '''božje bedarije''' in v začetku je bil bog-sveti duh--- norca saj nista sama kriva- ne znata zadev razmislit.

Bog nam je dal svojo podobo,pa omejene starše!!! Dal nam je omejeno telo-samozavedanje in neomejen um-To je naše naravno neskladje! Reši ga -kdor ga zna!
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #190 - 27.01.2010 at 11:29:06

Ja, enako mislim jaz, kot ti praviš, ampak to tvoje je gledano na človeštvo. Človeštvo je pa dimenzija v keteri se najde posameznik, ampak pravilo greha velja sorazmerno enako za dimenzijo človeštva v kateri je posameznik in dimenzijo človeka v kot individuum.

Tako kot osvojena majhna drobna dobra dejanja človeka so spremembe v človeku in ga postopoma vzdigujejo in vodijo po poti duhovnega razvoja na višji in višji nivo, tako potem takšni duhovneži tudi dvigujejo zavest in duhovno raven človeštva. Tako kot se z vedno večimi dobrimi dejanji prevesi zavest človeka v boljšega in bolj ljubečega do svoje okolice in soljudi, tako se z vedno večimi duvneži prevesi človeštvo. Ko postane duhovni delež večji od materialnega, takrat se začne vse nagibati k dobremu, tako človek, kakor človeštvo.

Še le takrat, ko se bo to zgodilo bo zlodej postopoma premagan, tako v človeku, kot v človeštvu. Tu je pa za človeštvo še dolga pot, amapk vse je odvisno od človeka posameznika. Svetovno Zlo se tega zelo dobro zaveda, zato pa vsiljuje greh človeštvu, da bi s tem preprečilo duhovno rast. Zlo z vsiljenim grehom obvladuje svetovno množico in ščiti svoj interes/kapital/oblast. Ampak, kot sem rekel, dokler človek ne spozna greha, tako dolgo nas bo oblastno Zlo zatiralo in tiraniziralo.

Ampak, Božji mlini meljejo počasi, se reče in če si Zlo še tako zelo prizadeva za človeško nespoznanje greha, to ne bo mogoče, saj je pot že narejena in speljana do cilja. Na nas, kateri smo spoznali greh, pa je da sproti očistimo to pot vseh preprek, ki jih postavlja Zlo, da bi slepe in slabovidne odvrnila in obrnila na svoja pota izkoriščanja in pogube človeka. Večina slepih in slabovidnih nikoli ne spregleda, ampak z pomočjo tistega, ki vidi je lahko varno pripeljan čez nevarnost in obvarovan hudih poškodb. Najboljše pa je če lahko na tej poti slepim in slabovidnim, pomagamo do spregledanja, da se znajo sami izogibati in varovati pred nevarnostim in živi prispeti na cilj.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #191 - 27.01.2010 at 11:33:55

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 11:25:28:

Bog nam je dal svojo podobo,pa omejene starše!!! Dal nam je omejeno telo-samozavedanje in neomejen um-To je naše naravno neskladje! Reši ga -kdor ga zna!

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #192 - 27.01.2010 at 11:36:42

M.L. wrote on 27.01.2010 at 11:29:06:

Ja, enako mislim jaz, kot ti praviš, ampak to tvoje je gledano na človeštvo. Človeštvo je pa dimenzija v keteri se najde posameznik, ampak pravilo greha velja sorazmerno enako za dimenzijo človeštva v kateri je posameznik in dimenzijo človeka v kot individuum.

Tako kot osvojena majhna drobna dobra dejanja človeka so spremembe v človeku in ga postopoma vzdigujejo in vodijo po poti duhovnega razvoja na višji in višji nivo, tako potem takšni duhovneži tudi dvigujejo zavest in duhovno raven človeštva. Tako kot se z vedno večimi dobrimi dejanji prevesi zavest človeka v boljšega in bolj ljubečega do svoje okolice in soljudi, tako se z vedno večimi duvneži prevesi človeštvo. Ko postane duhovni delež večji od materialnega, takrat se začne vse nagibati k dobremu, tako človek, kakor človeštvo.

Še le takrat, ko se bo to zgodilo bo zlodej postopoma premagan, tako v človeku, kot v človeštvu. Tu je pa za človeštvo še dolga pot, amapk vse je odvisno od človeka posameznika. Svetovno Zlo se tega zelo dobro zaveda, zato pa vsiljuje greh človeštvu, da bi s tem preprečilo duhovno rast. Zlo z vsiljenim grehom obvladuje svetovno množico in ščiti svoj interes/kapital/oblast. Ampak, kot sem rekel, dokler človek ne spozna greha, tako dolgo nas bo oblastno Zlo zatiralo in tiraniziralo.

Ampak, Božji mlini meljejo počasi, se reče in če si Zlo še tako zelo prizadeva za človeško nespoznanje greha, to ne bo mogoče, saj je pot že narejena in speljana do cilja. Na nas, kateri smo spoznali greh, pa je da sproti očistimo to pot vseh preprek, ki jih postavlja Zlo, da bi slepe in slabovidne odvrnila in obrnila na svoja pota izkoriščanja in pogube človeka. Večina slepih in slabovidnih nikoli ne spregleda, ampak z pomočjo tistega, ki vidi je lahko varno pripeljan čez nevarnost in obvarovan hudih poškodb. Najboljše pa je če lahko na tej poti slepim in slabovidnim, pomagamo do spregledanja, da se znajo sami izogibati in varovati pred nevarnostim in živi prispeti na cilj.

No pa lep pozdrav.

KOKODAK kura znesla jajc! Tole je ena sama meglica,ker ne da nikakršne rešitve. Ti bi moral pisat otroško literatuero!!! Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #193 - 27.01.2010 at 11:36:55

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 11:33:55:
Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 11:25:28:

Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #194 - 27.01.2010 at 12:42:49

M.L. wrote on 27.01.2010 at 11:29:06:
Svetovno Zlo se tega zelo dobro zaveda, zato pa vsiljuje greh človeštvu, da bi s tem preprečilo duhovno rast. Zlo z vsiljenim grehom obvladuje svetovno množico in ščiti svoj interes/kapital/oblast. Ampak, kot sem rekel, dokler človek ne spozna greha, tako dolgo nas bo oblastno Zlo zatiralo in tiraniziralo.

Na nas, kateri smo spoznali greh, pa je da sproti očistimo to pot vseh preprek, ki jih postavlja Zlo, da bi slepe in slabovidne odvrnila in obrnila na svoja pota izkoriščanja in pogube človeka. Večina slepih in slabovidnih nikoli ne spregleda, ampak z pomočjo tistega, ki vidi je lahko varno pripeljan čez nevarnost in obvarovan hudih poškodb.

Ti drugih ljudi ne moreš "varno prepeljati čez nevarnosti in jih obvarovati hiduh poškodb", ker morajo sami spoznati prevare v svetu. Ti lahko samo razkrinkaš določeno zadevo in jim predstaviš sadove tvoje raziskave, potem je pa na njih, če hočejo videti al hočejo gledati stran. Samo da jim pa že v osnovi rečeš "živite grešno, pokorite se" pa oni sploh še ne vejo na koliko tisoč načinov jih vežejo lovke sistema in jih premetavajo sem in tja nisi še nič naredil. To je tako kot da prideš do zapornika, ki je po kriven zaprt, in mu rečeš: ti si grešnik, ker si v zaporu, spokori se, če ne ...! Ti moraš takemu človeku najprej povedati iz česa je njegov zapor zgrajen, kako so ga pretentali in ga spravili v zapor, mu zaplenili zemljo, in na koncu mu še poteš: ti kolega, veš, ključ od tega zapora se pa skriva pod preprogo v tvoji celici, samo ti tega noben ni povedal".

Ne moreš pa ti naokol hoditi in govoriti: ha ha ha, vi ki ste v zaporu, kok ste butasti, prav vam je, grešili ste zdaj se pa pokorite!
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 49