M.L. wrote on 19.01.2010 at 10:31:21:Alojz in Sandib wrote on 19.01.2010 at 10:18:50:Ja res je-nič ne veš!!!! Jaz ti pravim,da ne žugaj in ne grozi z božjo kaznijo,ker je nikoli ne bo. A niso grožnje,da si nestrpen do vseh,gejev,muslimanov, itd.Mene moti nevednost,ki misli,da je vednost ,a ne pozna in se izmšljuje '' božjo 'ljubezen kateri poje glorije v lastni nevednosti. !
Kaj je s tabo Lojzek, kje pa si mogoče zasledil, da sem jaz nestrpen do koga in drugače mislečih in živečih od mene. Kar tako vsepovprek si pa res ni lepo izmišljati stvari o človeku, ki ga ne poznaš. A, si mogoče kdaj pomislil, da si mogoče ti nestrpen do drugih? Veliko stvari te moti pri drugih, ki ti že od daleč ne prikimavajo, ali ni to mogoče nestrpnost? Zakaj le hočeš svoje slabosti na vsak način meni pripisati? Prava ljubezen nima takšnih lastnosti.
Če me že hočeš obsoditi, me pred svetom lahko, pred Bogom me pa ne moreš.
No pa lep pozdrav.
heh, ne, ne, ... verjetno te je zamešal z mano, ... ker jaz sem pa res malo bolj "goreč" , morda tudi že malo "manj strpen" , vendar še ni panike , ... zatorej , ... juheeejjjjjjj
In, ja, drugače si dobro spisal vse tole, ker je resnično + točno + pravilno .
Sicer je tudi Alojzijko dobro "pridal" zraven ponazoritev o Stanju , vendar kaaaj, kaj ko je Ljubezen pač veliko več, kot samo to .
No, pol je še OptimusTurboPrime tud' namignil, da se gre za Energijo, kar je tudi res, ...
Ampak , kaj, kaaaj ko je Ljubezen še vedno veliko, veliiiiiko več, kot samo to

No, pa dober pozdrav, iz duhovnih nižav, nekoč višav, čaw ,
Lp + #