Hej.
Torej.
Kot sem geldal neki reči bi rekel slednje.
1.) Od leta 2008 do leta 2016 bo zemlja preiodicno prehajala sinusno preko ravnine crne luknje. To pomeni da obmo vsi v tej ravnisni izkjucno cutili neke poajve vleka. To pomeni razne anomalije.
2.) Potres ni bil naravnega izvora. Oziroam posledica ki ga ej sprozial ni bial naravenga izvora.
3.) Res je da ej vedno več potresov. TO ej dejstvo. Tako da ljduej nehite kupvoati sranja od lcd itd. Kupite si par ok cevljev in dober nahrbtnik nekiorpema za v divjino. Pol pa kampriati za kak dan de boste znali. Se mi zdi da jo bost epotrebovlai rped koncem. Če je res kar jegovora pol bo sotlao zivih sao 1/3 ljudi. Torej kot sem jaz razumel. Ozirama po mojih raziskavah. Kar sem blil. Nemcija francija itd tega en bo vec angliej splohen da ne govorim proti rusiji. Mi bomo rpeziveli ce nas bodo alpe zasictile. ....... . Vsaj po teh receh akr se govori. Je pa vleiak moznsot de tudi mi en bomo lepo obesli ker mamotok prelominc. Po drugi teoriji pa spet prelomince jebejo anse okolje. ....... .
Torej, ce prezivete pol se bita sele azcen. Po pravici pvoedano bomo smao ohrnaili anse genom. Vse drugo bo slo v poden to pomnei vojna stradanje itd. Dobesedno sranje. Ce se eko sistem ne uredi bo s ehuje pol.
TOko de pijte ga fukjte ga,. in gresite,.. ekr dolgo casa tegaa en mreote narediti vec.

.
Resno, me firbec kaj bo. Prirpavim se lohka ce pa dobim asteroid v glavo bo pa druga fora.
Se mi pa zdi tudi neka druga fora mozna ta fora pa je tootalna vojna in v njej ne vem ce bomo dobili ekr mso fizicno in vidno na slabsem. Mogoce bimeli opcijo rpezivetja ce bi se azceli sedaj bidlati in uciti borilnih vecisn in pofukali ansa custva in cutila na visjo raven, pol bi res mogoce mlai ocpijo. Ce pa ej res kar pol tretji govore pol je tiak vse ze tuki smao s epirpave so v teku kdaj in kje s ebo azcelo. Koenc kocenv na palentu nsimo smaoi to morete vedeti.
Nevtonska fizika pa pol 4 opcijo odpira katera nj bibial mozna.
.......
Problem ej v tem, da nismo smai krivi oziram smo krivi smai do enke mere. Povedano druace kot semslsial ne bomo dobili drugega palenta, ce tega zafukamo je to to.
Po dobriu strani ap soze na palentu varuhi in strazarji ki so objeli cel palent z sovjo energijo in ga scitijo.
.......
To pa ej seena fora, kime malo bega pac ko narpeduej srats vecji.
Vojna je.
V vojni se je razpalmtela seena vojan in to ej dokaz haitija. Kje se bo koncalo en vem, ker nekdo je celo reku de se kloni okol potikajo vec pa ne bom govoril.
.......
Torej, kupite si nahrbtnik, mogoce se nacuite palvat, kako se zakuri ogenj in to ej to. Pa ok folk okol sebe in prijalje ki si bost epoamglai. Ker vsega samne mroes. Ce ams folka 20 okols ebe pol ves da ej lazej sploh v divjini. Potem pa sje veste plenjenje tkao in drugace.
Mislim,....... . Tisi k vedo vedoker majokontekte na drugi strnai in s emnijo oziram znjo rpdiet na durgo stran. To ej to. Osbno tega ism spsoben hvala bogu po eni strnai. Po drugi ap je skoda, tudi ce binamkdo tel poamgati ne bivedal kako, ker ej vse zejbano.
No po pogovoru danes sme dobil pol potrditev. TOej to.
Upanje in ljubezen to ej to.
No, prevec informacij premlor ensice. itd.
Preglejte kakokjigo malo prebskajte in to ej to.
Mene sobno ej strah do kosti cez luzo kake razemre so. PSloh kpo tem kos emmalo repgedla dokumentarce. Me kar zmrazi po hrbtu.
Lp