Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 6711 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

VODA
09.01.2010 at 21:28:51

Zdravo

Zanima me ce kdo ima kake relevantne pdoatke o informiranju vode. MIslim predvsem na informiranje vode v smislu kozarcev kater epoznamo pri nas.

Predvsem ap me zanima izkunje in dejansko stanje ali dejanja katere jih mate z temi recmi.

Pa proim tudi za kometar tgale.

http://www.hado.net/watercrystals/book.php

Lp.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: VODA
Reply #1 - 09.01.2010 at 21:38:12

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #2 - 09.01.2010 at 21:39:42

Izdelujejo pa te kozarce tako, da omenjene oznake na kozarcih obsevajo z orgonskimi topovi, pri čemer naj bi se v kozarec vtisnila ustrezna informacija izhodiščne snovi (neke snovi, ki tudi sicer ima na človeka ugoden vpliv) – prenos poteka na nekemijski način. Da so lahko kozarci za različen namen, samo po sebi ni problematično, če res vsebujejo različne informacije, problem je bolj v tem, da nihče še ne ve, kaj naj bi orgonska energija bila in kako deluje (če deluje), saj tega sevanja z znanimi metodami ni mogoče meriti. Povezujejo jo sicer z nam znanimi energijami kot so električna, svetlobna, magnetna in podobno, lastnosti pa so lahko tudi precej drugačne, npr. delovanje na daljavo. Je pa bilo narejeno nekaj poskusov v tej smeri. V Budimpešti na Inštitutu Hippocampus izvajajo poskuse in vitro in na živalih, pri nas pa so v laboratoriju Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo v Ljubljani izvedli nekaj testov na celičnih kulturah, ki so jih obsevali z orgonskimi topovi. Kolikor je znano, so uporabili različne vrste informacij, vplivale pa naj bi na delitev jeder. Seveda so to samo testi bioloških učinkov, nikakor pa ne klinični testi, se pa v svetu ti topovi uporabljajo za namene zdravljenj (v telo se ne vnaša kemikalij, pač pa informacije).
Seveda pa, dokler se problema ne bo resno lotila bazična znanost predvsem fizika, v razumevanju tega fenomena ne bo napredka
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3 - 10.01.2010 at 11:41:00

Robi wrote on 09.01.2010 at 21:39:42:
Izdelujejo pa te kozarce tako, da omenjene oznake na kozarcih obsevajo z orgonskimi topovi, pri čemer naj bi se v kozarec vtisnila ustrezna informacija izhodiščne snovi (neke snovi, ki tudi sicer ima na človeka ugoden vpliv) – prenos poteka na nekemijski način. Da so lahko kozarci za različen namen, samo po sebi ni problematično, če res vsebujejo različne informacije, problem je bolj v tem, da nihče še ne ve, kaj naj bi orgonska energija bila in kako deluje (če deluje), saj tega sevanja z znanimi metodami ni mogoče meriti. Povezujejo jo sicer z nam znanimi energijami kot so električna, svetlobna, magnetna in podobno, lastnosti pa so lahko tudi precej drugačne, npr. delovanje na daljavo. Je pa bilo narejeno nekaj poskusov v tej smeri. V Budimpešti na Inštitutu Hippocampus izvajajo poskuse in vitro in na živalih, pri nas pa so v laboratoriju Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo v Ljubljani izvedli nekaj testov na celičnih kulturah, ki so jih obsevali z orgonskimi topovi. Kolikor je znano, so uporabili različne vrste informacij, vplivale pa naj bi na delitev jeder. Seveda so to samo testi bioloških učinkov, nikakor pa ne klinični testi, se pa v svetu ti topovi uporabljajo za namene zdravljenj (v telo se ne vnaša kemikalij, pač pa informacije).
Seveda pa, dokler se problema ne bo resno lotila bazična znanost predvsem fizika, v razumevanju tega fenomena ne bo napredka

Človeka,ki v Sloveniji izdeluje kozarce za informiranje vode osebno poznam (sem že bil pri njemu)  doma v Celju in sem si zadevo ogledal.
Čisti blef in nateg. Človek ima orgonski top in 'nihalo' nostop v bližini Ko človek vidi to kolobocijo mu gre lahko samo na smeh. Z nihalom informira vse! Ko ga vidiš pri delu se ti ježi koža od njegovga blefiranja.zmenično Voda je sonosilka zemeljske atmosfere kisika. 'Elektromagnetno' valovanje med vodami in kopnim povzroča -vremenske in vodne tokove- zlivanja obeh vrednosti med seboj. Ne sanjajte preveč in bodite manj naivni.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #4 - 10.01.2010 at 14:19:00

ne rabiš nobenih posebnih kozarcev. vodo si lahko sam informiraš.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #5 - 10.01.2010 at 14:29:56

Petra. wrote on 10.01.2010 at 14:19:00:
ne rabiš nobenih posebnih kozarcev. vodo si lahko sam informiraš.

Tako po tebi informirana voda ne sprejme tujih (slabih namenov) ampak zgolj tvojo osebno realizirano energijo,ki se v obliki akumulacije vrne vate ,ko popiješ to vodo. Ja Petra res je,kar praviš ti.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #6 - 11.01.2010 at 16:30:34

No, tako bom reku.

Cudi me de je un tipo iz japonske uspel tkao elpe kristlae dobiti v odvinosti od informiranja lai misli. To me zelo vudi. Mi je pa znano neki pokusov kjer opazovalec sprmeni potekj in rezultat pokusov.

torej mene zanima kako toinformiranje poteka de ni kar en lari fari. In kot vem nnj bi bili ti kozarcik so in case certificirani in prevejreni torej imajo laboratorijske teste. res bi se rad dokopal do teh reci de ni neki alri fari.

Mislim ne me jebat informrianej tudi sam obaldam ce sam lsitek napsies sam to bi mogli probati de vidio kako.

Zelo me zaniam tole vse skupi in zato sem poprasal. Mislim kozarc ni drag. kako ap toel informriajo spoloh.
Kopico vrpasanj imam.

Zelo rad bi tega tipa spoznal pa ga prasal d nej ne rpedaja slabme in nj pove kako in kaj koenc kocnev geotoksicnost vode je bila boljsa ko si nalil vodo v ta koazrec k je informiran to so baej testi in bilo bi zelo zanimivo toel pogeldati ....... .

Lp

Tkao de na plano de s ekaj se naucim

Lp-

...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7 - 11.01.2010 at 16:35:23

Optimus T. Prime wrote on 11.01.2010 at 16:30:34:
No, tako bom reku.

Cudi me de je un tipo iz japonske uspel tkao elpe kristlae dobiti v odvinosti od informiranja lai misli. To me zelo vudi. Mi je pa znano neki pokusov kjer opazovalec sprmeni potekj in rezultat pokusov.

torej mene zanima kako toinformiranje poteka de ni kar en lari fari. In kot vem nnj bi bili ti kozarcik so in case certificirani in prevejreni torej imajo laboratorijske teste. res bi se rad dokopal do teh reci de ni neki alri fari.

Mislim ne me jebat informrianej tudi sam obaldam ce sam lsitek napsies sam to bi mogli probati de vidio kako.

Zelo me zaniam tole vse skupi in zato sem poprasal. Mislim kozarc ni drag. kako ap toel informriajo spoloh.
Kopico vrpasanj imam.

Zelo rad bi tega tipa spoznal pa ga prasal d nej ne rpedaja slabme in nj pove kako in kaj koenc kocnev geotoksicnost vode je bila boljsa ko si nalil vodo v ta koazrec k je informiran to so baej testi in bilo bi zelo zanimivo toel pogeldati ....... .

Lp

Tkao de na plano de s ekaj se naucim

Lp-

...

Optimus! Uzdaj se use in svoje kljuse! Kar sem jaz videl me ni prepričalo. Certifikate delijo pa tako in tako povprek in na lepe oči.
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #8 - 11.01.2010 at 17:09:03

Glej, mene te reci zanimajo. In ce iasm kaj p0aemtnega za povedati mi lepo prosim opisi reci renso. Mislim tako de bom vec vedel. Se pa strinjam de ni to ravno neki takega k bi moglo biti ful heftig.

Lej mi ej koelga reku de raje pes piej vodo iz uen skodele k iz navadne skodele zaradi vode ne vem stari lej.

.......

Tokole bom reku iasm mogoce skrinjo k zmore -25 stopinj in mikrokop in obmo videli kaj ej res in kj ne. .......

resno..... ...

Osbno sme tel kupiti koazrec pa s emi zdi de je bolej de priapram 10 evrov in sopal ravno lepo malo porapsatio tehr eceh ....... .
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #9 - 15.01.2010 at 02:45:32

Torej vsi zante nakladat da bi pa nekaj kosntruktivenga ven dali pa nobeden nic en zan pvoedati.

epo toel ni kj.

.,..
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #10 - 15.01.2010 at 02:56:44

...mogoče pa znaš ti kaj pametnega in konstruktivnega povedat?
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #11 - 15.01.2010 at 07:18:12

Optimus T. Prime wrote on 15.01.2010 at 02:45:32:
Torej vsi zante nakladat da bi pa nekaj kosntruktivenga ven dali pa nobeden nic en zan pvoedati.

epo toel ni kj.

.,..

Pa znaš ti še kaj drugega, kot konstruktivno jamrat ?
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #12 - 19.01.2010 at 01:16:25

Ni nč treba informirat.

Ti sam prekuhej pa če smrdi, jo stran zlij.

voda še za u čevl ni dobra   Grin

lahk pa mal zelišč pa kejšn šnopčk zraun - tu je pa sam zdrauje

Grin
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #13 - 19.01.2010 at 09:09:58

t wrote on 19.01.2010 at 01:16:25:
Ni nč treba informirat.

Grin

Ti sam pij in uživi. Uzdaj se use i svoje kljuse. Boljše to kot,da se obremenjuješ z ''naučeno vodo'. Kaj pa če je bebec uču to voda kako naj mokra rata.
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #14 - 19.01.2010 at 12:13:08

Alojz in Sandib wrote on 19.01.2010 at 09:09:58:
t wrote on 19.01.2010 at 01:16:25:
Ni nč treba informirat.

Grin

Ti sam pij in uživi. Uzdaj se use i svoje kljuse. Boljše to kot,da se obremenjuješ z ''naučeno vodo'. Kaj pa če je bebec uču to voda kako naj mokra rata.

Sicer pa ideja niti ni slaba - če bi vodo informirau, da šnopc postane

hmm

se mi zdi da je edn nekaj podobnega že počel pa so ga na konc na križ nabil

Wink
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2