gaviota wrote on 13.05.2009 at 10:00:38:velikokrat se mi zgodi tudi, da sanjam prijatelja, ki je umrl v prometni nesreči....pogovarjava se o vseh stvareh, tožim se mu zakaj se je delal norca iz mene ko sem bila majhna, da me je to bolelo, ker sem bila vanj zaljubljena...on mi odgovarja z obžalovanjem.... v sanjah je čisto normalen fant, brez poškodb......umrl je po 174 dneh kome...bil je takšen, da ga lastna mama ni prepoznala.....a v sanjah je čisto zdrav....
zanima me, ali me on res obiskuje v sanjah?? ali se res spomni na mene in na trenutke ko sem sedela ob njem v bolnici??? mi je za to hvaležen? je takrat vedel kaj sem mu govorila? me je slišal?
Kakorkoli , Sigurno je dobil tvoja sporočila, četudi prek drugih Duhov Vodnikov - Angelov Vodnikov .
Je pa potrebno - kot sem že povedal - razlikovati ali :
So se ti zdele te tvoje sanje resnične, ali bolj neresnične .
In, ponavadi, če se take sanje resničnostne, se po njih zbudimo okrepljeni .
Namreč, to so sporočila iz Onstranstva - Duhovnega Sveta , in so lahko Zelo pomembne za naše življenje + za naše duše.
Če pa so bile to le navadne sanje, potem so to le odsev notranjosti duše, in te Nimajo nikakršnega drugega pomena za dušo, kot to, da po njih prepozna svoje slabosti, katere mora še odpraviti / popraviti .
Vendar v tvojem primeru menim, da ne gre za to, ampak za bolj resnejšo zadevo .
Poznam primere, ko se je Eden + isti umrli človek prikazoval ( hkrati ? ) trem različnim ženskam .
Bil je star modrec, vendar , ker ga te 3 punce niso dovolj upoštevale pri njegovem poučevanju, so se zmenili, da jih pride po smrti obiskat na kakršenkoli način.
In, prišel je v sanjah .
Vendar pa potem te 3 lahkomiselnice še vedno niso zmogle verjeti , da je bil on zares v njihovih sanjah, ampak so menile, da so bile to le blodnje/more njihovih duš .
Nooo, in, pozneje se je izkazalo, da je bilo vse to res, in da je šlo za nekoliko bolj resne zadeve .
Na srečo se je vse dobro izteklo, z Božjim posredovanjem , in tako se je tudi te 3 naivne duše spravilo na boljšo pot .
Hvala Bogu .

In lep + dober dan vam vsem želim , še naprej , ...
by Boštyxz + #