Poet
4

Ljubljana
Alojz in Sandib wrote on 09.03.2012 at 12:04:01:Poet wrote on 09.03.2012 at 11:44:07:Alojz in Sandib wrote on 09.03.2012 at 10:55:19:titud wrote on 09.03.2012 at 09:52:11:Alojz in Sandib wrote on 09.03.2012 at 09:28:09:Titud oba imama čas,pa sva bolj aktivna.Ni potrebno temu pripisovati kakšnega višjega pomena. Trenutno se ubadam s Pangeo,kako se in zakaj celine odaljujejo in ali se bodo zopet v prihodnosti združile.Iščem razlage za rase Kakvazijce,Negride,Mongolide in izolirane rase-laptide-vedide itd. Študiram,da bom moral napisati knjigo ki b imela naslov: Oporekam vsemu kar človeštvo trdi,da ve. Kaj pa vem, morda bi vseeno za vsak slučaj rajš mal počakal. Ker konc koncev si ti tud samo človek, da ne bo izpadl, da si alien. Ker tud če bi bi slučajno bil, tega ljudem ne bi imelo smisla dokazovat, ker nam itak oporekaš našo vednost. Razen seveda, če smo res vsi alieni, le da temu oporekamo, ker zase zmotno misilmo, da smo samo ljudje. Mi smo gostje tu.Nemogoče je,da bi se Zemljani vedno znova rojevali v 15 milijardnih ciklih-našega in vsakega osončja znotraj katerega vedno nastane planet gostitelj življeja Zemlja.Enostavno nemogoče.Mi tu gostujemo 9 milijard let znotraj vsakega 15 milijardnega cikla.Človek je večno-sedaj skrbnik varuh ,sejalec,selivc, vesoljnega življenja in ne elementarno vesolje. Rase so v resnici iz planetarnih osončij (očetovih)in vedno koloniziramo Zemljo in izpostavimo vse oblike življenja in izpostavimo naravno ravnoversje med vrstami. Jaz trdim,da je človeštvo-nosilec življenja in zato samo problem in rešitev . Najbolj blazno se mi zdi, ko tvoj 50-60 letni um s tako vznesenostjo in suverenim prepričanjem razpreda o 9 milijardnih ciklih. Neki 50-60 letni kreaciji se zdi, da je 'kompetentna' razpredati o "9 milijardnih ciklih". Že sama desproporcionarnost primerjanih številk in surova gotovost začasne kreacije, da si umišlja nekaj o 9 milijardnih ciklih, ki neskončnokrat presegajo mnogokratnik števila let njene dozdajšnje eksistence je naravnost smešna. Najmanj smešna, da ne rečem blazna, a vendar nažalost tako tipična za megalomanskost človeškega uma, ki pa je sam po sebi v primerjavi s trajanjem 9 milijardnega cikla pravi pravcati utrinek na nebu, pa vendar se mu zdi primerno na plan dajati take neizmerne cifre. Res smešno. Poet Tebi se vse zdi neprimerno,kar nisi ti sam.Kako že gre tvoja pesmica: nič je obstoj!!!!. Ta je šele blazna v primerjavi s mojimi cikli. POET, ŠE TRDIŠ DA JE NIČ OBSTOJ? Prav vidim te kot hijenco,ki čaka,da dobi kost,ker ne ve kako bi se drugače kurčil.  Poet do sedaj še ni nikomur uspelo definirat in pojasnit obstoj ras,mogoče boš ti ta maher.Nikomur ni uspelo ugotoviti,da je človeški DNK nespremenjen,genom se je ugotovljeno spremenil v zadnih 2000-3000 let za cca 7% ob istem DNK zapisu.Ne poznajo dejavnika,ki to spreminja. Zanimimivo je,da še nihče ni ugotovil zakaj so Pigmejci veliki od 130-150 cm z najkrajšo življenjsko dobo izpod 30 let. Če bi ti te zadeve in znanost razumeli,mi mi bili že daleč naprej. Veš odgovor zakaj so Pigmejci tako majhni in zakaj imajo tako kratko življenjsko dobo?? Se ti kaj sanja ? Če ti povem odgovor boš takoj začel trditi,da je nič obstoj.Daj Poetek ne se hecat.  Poetek veš kaj so pa ugotovili antropologi,da ne izhajamo iz istega PRVEGA PARA ADAMA IN EVE ! Sedaj nastane pa zmeda ali ne? Jo boš ti pojasnil? "Večnost" in pa "9 milijardni cikli" so samo besede/fraze, ki ničesar ne pomenijo. Ajde, veličina, vsedi se sedajle lepo na stol pa nekaj časa ne mrdni in samo lepo razmišljaj/probaj začuti "pomen" fraze "9 milijardni cikel" - da vidimo če tvoj um lahko zaobjame 9 milijard let. Potem se bomo pa lahko naprej pogovarjali, če se bomo. Ne kr neki stresat samo zato ker se kao "lepo" sliši. Ti bodo razni Tomaži, ki so pri tebi vse prej kot nejeverni, še vse preveč verjeli. Pazi, da ti ne postavijo altarja, toti Tomaži, ki so nekoč morda bili nejeverni sedaj pa vse preveč verjamejo.
|