satis wrote on 14.03.2009 at 22:34:33:Dejstvo je, da na tem forumu vlada anarhija, kaos... Ljudje, ki želijo neko normalno komunikacijo, zbežijo stran, najdlje od svete trojice Mezdekiel. Škoda res, ker Gape je cool in si zasluži kaj boljšega. Kozmični poet, če je tole pljuvanje prvenstveno namenjeno njemu, pa je nežen in dober fant, ki bi rad se pogovarjal, pa je vedno znova napaden kot premnogi drugi. Vrača se, ker mu forum in neki ljudje nekaj pomenijo in istočasno se boji ponovitve scenarija. Bi in ne bi, ko pa že in je znova ranjen, se umakne v osamo, da si zaliže rane.
Satis
Sama omenjaš anarhijo,kaos. Teorija kaosa ravno govori,da se v kaosu odraža vesoljni red.
Vedno nekoga braniš Satis v bistvu te pa muči samo to,da ne moreš po mili volji širiti svojega verskega prepričanja. Tebi je za Poeta toliko kot do lanskega snega.
Jaz Poeta osebno poznam dvakrat je bil lump-neolikan, tudi pri meni doma in sprejel sem ga dobrohotno in prisrčno kolikor so to dovoljevale okoliščine.
Ko ti človek govori eno dela pa drugo si presenečen.Človeka s takšno karakterno potezo ne moreš oceniti drugače kot slabo,kar je resnica.
Glede svete trojice sploh nimaš prav,ker ne dojemaš, da s tem ko razglašaš naj bomo vsi dobri,zla sploh ne vidiš več in še več, ti braniš zlobo ne dobro,samo,da tega še nisi dojela v sebi.
Pa še nekaj žaljive pridevnike sprejemam popolnoma lahko,ne morem pa sprejeti žalitev mojih dragih in to tvoj ""Ubogi Poetko""" počne brez trohice pietete do moje mrtve matere. Ti je sedaj kaj bolj jasno koga braniš,ko braniš- zlobno in lažnivo"""dobro """""".
Murileon je zame 4o letni otrok,ki je ves mehak v vseh pogledih.Gapetu sem povedal,kaj bo iz direktorija sanje počel in to moje predvidevanje se je izkazalo kot utemeljeno.
Lp Alojz