Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 48218 times)
Boštyxz
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 5859
Slovenija
Gender: male
Re: Matrica
Reply #45 - 06.05.2009 at 15:32:13
 
Robi wrote on 05.05.2009 at 23:39:01:
Potem je vse energija ?Točno tako  Cool Smiley Cool  Exclaim Exclaim Exclaim

Well done , Robert  Cheesy. Congratulations .  Cool Smiley Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #46 - 14.09.2009 at 22:05:11
 
Ok,.. našel tael becirk tuki,..

morme rect da sme rpvi dostavek rabil dvakrat rpebrat,..

dajte mi malo casa da toel do jutri prestudiram kaj sploh pise in na kaj s enanasa,..

kaj ti punc asi hare krisna al kako mislim si budsit al kam ta vera spada,..

lp
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #47 - 14.09.2009 at 22:21:01
 
Robi wrote on 11.04.2009 at 22:01:40:
Quote:
Satis po fizikalni zakonitosti se tudi masa ne da uničiti. Masa energija sta poenoteni v vsakem X pojavu

A še niste veleumi dojeli tega, da v tem vesolju ni možno ničesar uničiti ?
Človeku je dana le sposobnost, da s svojo energijo vpliva na druge energije in jih preoblikuje.Oprostite kako nii mogoce nicesar uniciti.

WTF?

Vse s elahko uniči,.. samo energije ne,. oziram le ta se spremeni v drug vrto energije,..

kako to mislsi da ni mgooce uniciti nicesar,..
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #48 - 14.09.2009 at 22:22:04
 
Alojz in Sandib wrote on 12.04.2009 at 15:35:21:
Robi wrote on 11.04.2009 at 22:16:13:
Quote:
.Sami kreirate svoje življenje,ne pustite da vam drugi določajo urnik


A Alojz pa ne spada med druge ?


ROBI

Ti si bil sigurno pri kakšnem 'konjedercu' v šoli. Ti niti majmun nisi- ti si zagovednež prve klase. Alojz je tu zato,da bodo zagovedneži tvojga kova spet ljudje postali.

Lp Aljozlo
hi,hi,hi,hi,ih,ih,ih,.... Grin Grin Grin Grin Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #49 - 14.09.2009 at 22:24:25
 
gape wrote on 15.04.2009 at 10:30:34:
no a zdej veste kwa je matrica?he,he,he,he,he,...
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #50 - 14.09.2009 at 22:42:18
 
Hej Wink

No bom še jazt neki an krako napisal in bolj slovncino.

1.) Sem prebral vačše zbadljivke in sme se res nasmejal.

2.) Kaj ce bi nekako jaz povedal kaj si jaz rpedstavljam pod mtrico in pol me lepo prosim vi popravite.

3.) Recmo de smo, neka zadeva katera je sestavljena iz energije, (neke neznane energije...). In ker nam je dolgčas si rečemo, de obmo naredili neke vrste igralnico. Ta igralnica ima naprimer vec stopenj kot recmo hiša. Več izkusnj ko si nabereš bolj višje prideš, (v višjo stopnjo). IN predpostavimo, da je stopenj 11. (naprimer, kar ena cifra - če verjameš). IN vsaka stopnaj ima svoj sistem konstruktov. IN potlej se recmo mi vprašamo kako bi bilo ziveti na stopnji 3 (jer nj bi ibli sedaj) in bi si zamislili, ako bi bilo, če bi imeli sam 5 čutil zakteirmi bi mogli čutiti. Fasciiralo bi nas ker ne bi mogli vedeti vsega kot sedaj (recmo da bi imeli 23 čutil) in bi ostale zablokirali. IN potlej rečemo, da obmo sli v to stopnjo 3 in da bi tam radi pokusili ziveti z temi cutili. In ko se vrnemo, si rečemo, no toelej bilo pa zanimivo. Potlej pa nas firbec kaj pa ce bi bil kmet cel lijfe, in pol gremo noter in smo kmet spet cel lijfe. IN ko rpideo ven, pol zelimo se sprobati kako bi bilo ce bi bili kak bankir alikaj takega. IN tkao hodimo noter v ta sistem 3 dimnzije in uzivamo in nabiramo izkusnje. Toda enkrt med to igro v sistemu ko smo, naletimo na neo knjigo katera nam neki reci pove. In ena izmed njih je de vse v tej dimenziji deluje na vibracijah. Ozirma da nase oci pretvarjajo te vibracije in jih posiljajo nekomu kateri gre v neko vrsto knjiznice in pogleda katera zadeva ustreza dolocenim vibracijam. In tkao mi razpozanmo vse stvari. IN potlej naprej vidimo da v bistvu vse kar ej trdo ni trdno ker atomi krozijo in niso nikoli rpi miru. Še več vse terorije govore da s ene da napovedati prihodnosti ker se vse premika toda zakj je potlej miza trdn. No in ta naša knjig anam pove da zato ker to naredi naša prisotnost. Itd,.., in ta knjiga nam pvoe se vleiko reci itd,.. . IN ko umremo pridmeo ven iz te igrce v 3 stopnji ali dimenziji in lepo se spomnimokaj smo pcoeli in se smjimo in z priajtelji debatiremo. O sej res a ti si tudi bil v sitememstu sej res na kofe smo hodili,.. in pdobne fore.

IN moej vprasanje vam je sledece, ce ej vse to res zakaj s epol mi (jaz) tukaj hecmao z tmei recmi zakaj to akaj ono, zakaj ne bi uboglai rpegovor "zviljenje je kot otovanej z vlakom,.. vtrenutku ga lahkosutaivmo in v trenutku ga lahko koncamo". Oziroma, kaj ce ej vse to res in je ta sve res matrika zakj se otk zelio ukvarjati z tem kaj ej to kaj je ono, oziroma zakaj s ene prepustimo lepim stvarem,.. oziram kaj ap ce smo re spriklopljeni na nek kabel in smo elektircne mini elektrarne za kaere velja da so smao dobavitelji elektrike.

MIslim,... po drugi strnai ap je zanimivo a za to 3 dimnzijo bi bil potreben res izjemen sistem odajnika in spjemnika. MIslim, ne vem jaz bi dal vskemu clvoeku knjigo k bi vse psailo noter kar rabi ce bi ga poslal na kako potovanje . IN isto je mogoce nam dano ne vme, DNK, sme slisal da je neki vedo neki pane vedo zakaj je kaj ce je v dnk, napsiano vse znanje katero je kdo koli vedel,.. in ga mreo ssmao rpebrati.. Toda dostop do tega znaja bibil zanimiv,.. .

Torej kaj je matrika,.. matriak je navidezni gajming station kjer s eigramo. IN se več. Kaj ce lahko v tem anvideznem svetu pocenmoakr hocemo in ne bomo kaznovani ko pridmeo na drugo stran. Ozirma kaj ce je zdeva taka da ko nekgoa hipnotizirajo de nej pocne kar si najbolj zeli,kaj ce bi ga hipnotizirali da bi uproablajl vseh recmo ne vem 23 cutil, kaj pol bi ratal super men.

Zanimivo s emi zdi, de toliko voelo ljudi govori o teh receh, toda teroiej ap s eni znane. Ozirma ce je toel res igra in smo mi ujentiki ali samo an zabavnem popotovnaju, zakaj potlej ne vidimo izhoda. Ker vaka igrca ima zasilni izhod torej ga more ta tudi imeti. Smo ga pozabili lai pa nam so ga zamolcali. MIslim,.. ce obstaja bi potlej lahko s ejavili pri organiaztorju te igre oziram sistemskemu andzorniku in ga porpasali ali ej to res ali ej to res itd,.. in tkao zvemo podatke in grmeo nazaj se zabavat vsi pomirejni. je kdo razmiljal da je to resnica katera je mozna,.. medtem pame zanima ali je kdo poislil koko bi lahk dostopal do tega sistemskega nadzornika. Ker vsak ssitem iam nekoga k srkbi in poamga ce kre kajnarobe.

Lep pozdravljnei in upam da nism kog apriazdel ozirma upam da sem dal komu misliti ozirma da ko rpidem naslednjic gor da se bo kaak osba odzavla in rekla,. ves pobec ti si cuden,.. sam imas pa zanimivo idejo,..

lepo pozdravljeni veliko ljubezni in radosti vam zelim se narpej

lp
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #51 - 14.09.2009 at 22:50:20
 
em,..
NO in če ej to vse res se pol poajvlaj vprašanje, zakaj en bi kontaktirali  gor in vklopili soje cutial in pol bi biliv si sueprmeni;)
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: Matrica
Reply #52 - 16.09.2009 at 11:49:56
 
če dobr razumem kar si napisu

zakaj res ne?

Smiley
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
El Pesnik
5
*****
Offline

Cosmic Balance
Posts: 1310
Everywhere
Gender: male
Re: Matrica
Reply #53 - 16.09.2009 at 12:00:30
 
gape wrote on 16.09.2009 at 11:49:56:
če dobr razumem kar si napisu

zakaj res ne?

Smiley

No, sej o tem pa jaz govorim (I think).

Vse to je neke vrsta matrica, in kaj je izhod iz te matrice? Po mojem nikakor v tem, da se ta matrica še naprej potrjuje, v smislu neskončnih reakcij na to matrico - kako gre vse k vragu, treba se je upret, etc. Ker kaj se boš upiral matrici, če je pa itak vse made believe - tudi če se upiraš matrici jo s tem samo potrjuješ in podaljšuješ.

In torej izhod - po mojem je potrebno najprej dejansko videti, kdo oz. kaj je tisto kar naj bi sploh bilo ujeto v matrico. Vsi bi nekako radi analizirali matrico, noben se pa ne vpraša, kdo to matrico sploh vidi, kdo je sploh tisto, ki naj bi bil ujet v tej matrici - vemo to? Se nam v resnici sploh sanja, kdo smo mi, kdo je ta, ki je ujet v tej matrici? Kdo to matrico sploh vidi and za koga je bila ta matrica sploh vzpostavljena?

Po mojem je itak tako naštiman, da se je veliko lažje bosti s to matrico in jo na ta način potrjevati kot pa poiskati izhod iz te matrice. Seveda borba z matrico po defaltu ne pomeni izhoda, ker kako se ti lahko boriš z nečim, če iz tistega iztopiš? Lahko se boriš samo ko si še vedno del tega, kar je pa spet isto sranje, drugo pakovanje.
Back to top
 

No Water, no Moon
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5749
Dolenjska
Gender: male
Re: Matrica
Reply #54 - 16.09.2009 at 12:34:04
 
Pa tudi, če gre vse k vragu..česa vas je strah ? Smrti ?
Če si navišjem nivoju zavedanja, da se zavedaš, da je duša večna, potem te tudi smrti ni strah.
Zgodilo se bo tako, kot je najbolje.
Videti matrico in z njo manipulirati...tipično človeško...človek bi rad z vsem manipuliral in prilagajal svojim sebičnim interesom. Zato pa tudi gre vse k vragu.
Back to top
 
 
IP Logged
 
El Pesnik
5
*****
Offline

Cosmic Balance
Posts: 1310
Everywhere
Gender: male
Re: Matrica
Reply #55 - 16.09.2009 at 13:41:14
 
Robi wrote on 16.09.2009 at 12:34:04:
 Pa tudi, če gre vse k vragu..česa vas je strah ? Smrti ?  

Ja, genau, vsega jih je strah, kar men deluje že rahlo nadležno.

Robi wrote on 16.09.2009 at 12:34:04:

Če si navišjem nivoju zavedanja, da se zavedaš, da je duša večna, potem te tudi smrti ni strah.

Še najboljše je pa razumevanje, da vse pride iz praznine in se v praznino tudi vrne. In da je vse praznina že sedaj, ki navidezno obstaja kot "nekaj".

Robi wrote on 16.09.2009 at 12:34:04:
 
Zgodilo se bo tako, kot je najbolje.

No, najbolš pri vsem pa je, da "najboljšega" sploh ni, tako da v nekem smislu je res vse kar se zgodi "najboljše" ker drugega preprosto ni, pa že tako ali tako je vse made believe.

Robi wrote on 16.09.2009 at 12:34:04:
Videti matrico in z njo manipulirati...tipično človeško...človek bi rad z vsem manipuliral in prilagajal svojim sebičnim interesom. Zato pa tudi gre vse k vragu.

Ja, al pa videti matrico in biti prestrašen al pa bojno razpoložen, isti klinac. Da gre vse k vragu je pa itak del performansa, del spektakla, pač praznina ki se izdaja za "nekaj". Sej, a je sploh lahko kako drugače, v smislu, da je vse praznina in da se navidez nekaj dogaja - a lahko ta praznina sploh vizualizira nekaj kar kao ni dramatično? Zakaj bi se potlej sploh pretvarjala, da je nekaj? Če bi bil svet bolj umirjen in tako bi "praznina" hitro spet pogruntala, da je praznina - če se pa skoz nekaj dramatično dogaja je pa seveda precej okupirana s pojavnostjo "nečesa". Ker drugače bi bila spet ... praznina.
Back to top
 

No Water, no Moon
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #56 - 19.09.2009 at 01:18:06
 
Zdravo

The one who writes se mi zdi zanimiv pisec posta ki ga je napisal.

Moj komentar:

Menim,da če predpostavimo, de je matrica eno okolje k je namenjeno de se zabavamo, potlej ni tako zelo čudno, de bi lahko rekli, da nima smisla te matrice sploh odstranejvati. Recmo, ce pogeldamo 4 kozmične zakone so tkao napisani, de so neka vrsta pravila oziroma neke vrste navodial za uproabo. Pac mogoce je smao prava smer razmiljanaj potrebna.

Če rečemo, de mso v igri zakaj bi tlei s eupirati ker je to nepotrebno in brezpremdetno prisli obmo ven in pol rpisli zopet noter. Torej bi mogli uzivati, no.
Problem rata ker otel tuki niso uzivanjcija ozirma ce zelimo doziveti dolocene izkusnej k niso ok pol smo sami krivi rpedn smo sli noter.

Se pa poraja drugo vprašanje katero je zelo zanimivo. Kaj ce pa smo mi bitja katera smo bili azsuznjeni in imamo okrnjene mozgane azrdi kakega principa da od ans lahko ndekaj nekdo dobi kot v filmu za elektriko.

Mogoce je to res in bi s emogli upreti.

Toda kakos e bos uprl. Od kod crpati kvlaiteten inforamcije.

Osbno ne vejramem nobeni reci k jo rpeberem to pa zato ke rnobeden ne ve katera inforamcija je monopo. Ce bi bi radi manipolirali mase pol potrebuejte razen reci. recmo sluzbo kejr ste vse dni v delu de boste manj msilili, pol vere sole itd,.. .
Recmo, da nas zaniam ultimativno,.. RESNICA,.. resnic ain samo resnica,...

Recmo, da obstaja načim kako se odklopiti in iti an ono stran itd,,.. in tam rpasati nekog ak ej na oni strani kako te reci delujejo.

Recmo, de dejansko vzaemmo v roke koes hrane ne vme kake recmo k halicuniras lai pa k so meli poglavarji indijasnki in gremo an durg stran.

Ce bikdo rad o tem kaj vec zvedel in s epogovoril mj mi pise jaz bi rad o teh receh vedel vec ker mi je zelo zanimivo.

Recmo,.. de bi radi zvedeli kako azdevo katere ne mreomo vedeti. Potlej grmeo na drugo stran jo zvemo in rpidjmo nazaj.

Problem je v tem,. kot je npisal gospod the one,.. de je rpoblem zakaj se bi ukvajral z rpoblmom matrice ker ni pointa. Res ga ni.

Sem prebral nekje, de ssitem je tako anrejen de je vsak od nas neek vrste matrica ker nosimo vse v sebi v dnk,.. in ce zelimo uniciti amtrico moremo nekako prekoraciti nas same naso dnk,..

Imam ap probleme ker ne razumem kako je lahko vesolje sestavljeno atako kot sem bral v eni knjigi in kako je veolej sestavljeno oziroma zakaj se reci tkao dogjajo kot se.

Mislim,. da sem nekej bral ali gledal dokumentarec kjer j en govoril, de je veolje sestavljeno iz dveh sfer. Materijalen in duhovne vmes pa je barijera. In ce zelis pridet cez abrijero pol s emore sdroditi itd,.. . Fora je v tem da ta barijera ozima to kar je za njo imnuje zavest. In ta zavest je skupna zavest katera se loci na zavest psomezne vrste. Tkao da ljduje imamo eno zavest v akteri ej vse noter in v kateri se vse posdablja ce ej eden neki anredil to vemo vsi. Problm je v tem,. de imamo tudi evolucijo izepljano an tej osnovi. To bi bilo to akr mam za povedati.

Mene osbno zaniam to kako prideti do pravih infomracij in kako rpideti do szcite ki jo ponuja neko visje bitje katero lahko vec zgubi kto dobi ce bi delal nekomu slabo. Taki ljudje so redki v slveniji nj bi bil 1 in on ti lahko pove vleiko samo ne mse ti delati hudo ekr sam utrpi veliko skode pol pa sme pozbil zakaj.

Tako da ce je dko tak oziram ce kdo lahko pove kako knjigo o teh receh bi bil zelo hvalezen. O tem kako s emeditira kako rpidemo v astralo kot sem bral na forumu danes in kako zapsutis soje telo predvsem pa bi bil resno hvalčezen za kake knjige katere so resno podkovane v tem aspektu. morem reci de so te raci aznimive in da se vendo cutim da nism dovolj pdokovan o teh receh.

Morem ap rect da prv aknjiga k me je vrgla iz tira je bila iz hrvaskega osmlja in morem rect da bolj k so jo bral bolj mi je bilo vsec kar j psialo noter.
The one, ce bi recmo hoteli uniciti amtrico bi mogli najprej se dvigniti iz nje ozirma pol bi vidlei azdevo mogoce nekoliko drugace. Probm je v tem da je za to po mojem mnenju potrebno videti in vedeti veliko o telesu ga ocsitti strupov in priti v harmonijo sam z seboj. Vprasanej ap se pojavlja kaj bos naredil ko bos zunaj matrice lai bos sueprmen in te tuki v matrici noben en bo razumel ali bi se rej tukj zabaval in je to to. je pa zanimivo. Predvsem rpeden se teh reci lotevas je potrebno vedeti da obstajajo visje stopnje ki manipulirajo z krajem casom in prihonostjo tkao da bi mogel tocno vdeti v kaj se spsucas.

Potreboval bi mosjtra ki poce te rec. Knjiga opisuje ena ized nekaterih kako je pelme v puscavi upraobljajo tkao komunikaicjo in predvsem ljuje kto so indijacni so obaldati te reci ,. recmo za aborigine, sme pbreral de izumirajo ekr s erainkarnirajo an drugi sferi ker na zmlji so kslnili da en bodo meli vec otork itd,..

Ok azspan sme grem spat jutri ap narpej

lp
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #57 - 19.09.2009 at 17:02:19
 
Hej

No sedaj bi neki reči poprašal,... . K sem jih ponoci premišljeval.

Recmo, de je vse to res z matrico. Potlej moreš zanti pridet ven iz tega in dejansko se povezati z nekom na oni strnai. Torej pogalvitno vprašanje katero se tuki glasi je kako. Osbno ne vme nič o tem, sme pa slišal de je nekdo to anreidl z uporabo ene rastline. Torej ce je to možno, potlej moremo sprejati dejstvo, da ej toel iluzija in iluzija kot taka sama sebe ne kontrolira ker je samo konstrukt od nekoga zunaj matrike. In pol pridemo do tega da moremo iti k nekomu k arhitektu recmo. In sedaj se pojavlaj vprašanje, kako rpiti enkam kjer en vemo kako se pride tja. Odgovor bi bil potreben iskanaj v kaki knjigi katero je napisal kdo k je kontaktiran od zunaj ozirom arazni ljduej kateri so bili poslni da zgradijo konstrukte v kosntruktu. Torej,.. pozant ekoga k je dejansko odsel na uni svet in se tam pogovajral. Jaz osbno menim, da ce pridem na drug konec pol se bi tam ucil k se rad ucim. V kolikor pa sem jaz dod zunaj pa bi s elohak konektal in videl kaj sme si sploh zadal za to anlogo tuki v tej igri.

Vse pripombe in predlgoi vljduno vabljeni.

Mislim, da v slvoniji eden to počne vsaj nekej sem bral samo ne vem kej je.

lp
Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5749
Dolenjska
Gender: male
Re: Matrica
Reply #58 - 19.09.2009 at 20:22:20
 
Quote:
Recmo, de je vse to res z matrico. Potlej moreš zanti pridet ven iz tega in dejansko se povezati z nekom na oni strnai. Torej pogalvitno vprašanje katero se tuki glasi je kako

Preveč pričakuješ.
Poveži se s sabo in bodi iskren do sebe, pa ti bo marsikaj več jasno.
Iz lastnih izkušenj vem, da so vsi odgovori za probleme v meni.
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: Matrica
Reply #59 - 24.09.2009 at 23:25:04
 
Robi wrote on 19.09.2009 at 20:22:20:
Quote:
Recmo, de je vse to res z matrico. Potlej moreš zanti pridet ven iz tega in dejansko se povezati z nekom na oni strnai. Torej pogalvitno vprašanje katero se tuki glasi je kako

Preveč pričakuješ.
Poveži se s sabo in bodi iskren do sebe, pa ti bo marsikaj več jasno.
Iz lastnih izkušenj vem, da so vsi odgovori za probleme v meni.


Ok, jaz mislim, de sem dovolj iskren do sebe. Lazem si ne itd.

Tole temo je cisto nelao pisatii. Mislim,... zanimivo s emi zdi, mislim, ce ej ve to res smo v ene vrsti igrvi. In pol šele veš te reci.

Ne vem no,. rpoblem ej v tem, de aniivo biilo te reci vedeti ce je tkao. Po drugi strnia pa ni fore ce koncas igro itd.Ostaj akak tehnika pri teh reche de biibl bolj fer do sbe kako pa nj bom bolj er bolj k sme ne mreom biti.
lp
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 5