Hej

No bom še jazt neki an krako napisal in bolj slovncino.
1.) Sem prebral vačše zbadljivke in sme se res nasmejal.
2.) Kaj ce bi nekako jaz povedal kaj si jaz rpedstavljam pod mtrico in pol me lepo prosim vi popravite.
3.) Recmo de smo, neka zadeva katera je sestavljena iz energije, (neke neznane energije...). In ker nam je dolgčas si rečemo, de obmo naredili neke vrste igralnico. Ta igralnica ima naprimer vec stopenj kot recmo hiša. Več izkusnj ko si nabereš bolj višje prideš, (v višjo stopnjo). IN predpostavimo, da je stopenj 11. (naprimer, kar ena cifra - če verjameš). IN vsaka stopnaj ima svoj sistem konstruktov. IN potlej se recmo mi vprašamo kako bi bilo ziveti na stopnji 3 (jer nj bi ibli sedaj) in bi si zamislili, ako bi bilo, če bi imeli sam 5 čutil zakteirmi bi mogli čutiti. Fasciiralo bi nas ker ne bi mogli vedeti vsega kot sedaj (recmo da bi imeli 23 čutil) in bi ostale zablokirali. IN potlej rečemo, da obmo sli v to stopnjo 3 in da bi tam radi pokusili ziveti z temi cutili. In ko se vrnemo, si rečemo, no toelej bilo pa zanimivo. Potlej pa nas firbec kaj pa ce bi bil kmet cel lijfe, in pol gremo noter in smo kmet spet cel lijfe. IN ko rpideo ven, pol zelimo se sprobati kako bi bilo ce bi bili kak bankir alikaj takega. IN tkao hodimo noter v ta sistem 3 dimnzije in uzivamo in nabiramo izkusnje. Toda enkrt med to igro v sistemu ko smo, naletimo na neo knjigo katera nam neki reci pove. In ena izmed njih je de vse v tej dimenziji deluje na vibracijah. Ozirma da nase oci pretvarjajo te vibracije in jih posiljajo nekomu kateri gre v neko vrsto knjiznice in pogleda katera zadeva ustreza dolocenim vibracijam. In tkao mi razpozanmo vse stvari. IN potlej naprej vidimo da v bistvu vse kar ej trdo ni trdno ker atomi krozijo in niso nikoli rpi miru. Še več vse terorije govore da s ene da napovedati prihodnosti ker se vse premika toda zakj je potlej miza trdn. No in ta naša knjig anam pove da zato ker to naredi naša prisotnost. Itd,.., in ta knjiga nam pvoe se vleiko reci itd,.. . IN ko umremo pridmeo ven iz te igrce v 3 stopnji ali dimenziji in lepo se spomnimokaj smo pcoeli in se smjimo in z priajtelji debatiremo. O sej res a ti si tudi bil v sitememstu sej res na kofe smo hodili,.. in pdobne fore.
IN moej vprasanje vam je sledece, ce ej vse to res zakaj s epol mi (jaz) tukaj hecmao z tmei recmi zakaj to akaj ono, zakaj ne bi uboglai rpegovor "zviljenje je kot otovanej z vlakom,.. vtrenutku ga lahkosutaivmo in v trenutku ga lahko koncamo". Oziroma, kaj ce ej vse to res in je ta sve res matrika zakj se otk zelio ukvarjati z tem kaj ej to kaj je ono, oziroma zakaj s ene prepustimo lepim stvarem,.. oziram kaj ap ce smo re spriklopljeni na nek kabel in smo elektircne mini elektrarne za kaere velja da so smao dobavitelji elektrike.
MIslim,... po drugi strnai ap je zanimivo a za to 3 dimnzijo bi bil potreben res izjemen sistem odajnika in spjemnika. MIslim, ne vem jaz bi dal vskemu clvoeku knjigo k bi vse psailo noter kar rabi ce bi ga poslal na kako potovanje . IN isto je mogoce nam dano ne vme, DNK, sme slisal da je neki vedo neki pane vedo zakaj je kaj ce je v dnk, napsiano vse znanje katero je kdo koli vedel,.. in ga mreo ssmao rpebrati.. Toda dostop do tega znaja bibil zanimiv,.. .
Torej kaj je matrika,.. matriak je navidezni gajming station kjer s eigramo. IN se več. Kaj ce lahko v tem anvideznem svetu pocenmoakr hocemo in ne bomo kaznovani ko pridmeo na drugo stran. Ozirma kaj ce je zdeva taka da ko nekgoa hipnotizirajo de nej pocne kar si najbolj zeli,kaj ce bi ga hipnotizirali da bi uproablajl vseh recmo ne vem 23 cutil, kaj pol bi ratal super men.
Zanimivo s emi zdi, de toliko voelo ljudi govori o teh receh, toda teroiej ap s eni znane. Ozirma ce je toel res igra in smo mi ujentiki ali samo an zabavnem popotovnaju, zakaj potlej ne vidimo izhoda. Ker vaka igrca ima zasilni izhod torej ga more ta tudi imeti. Smo ga pozabili lai pa nam so ga zamolcali. MIslim,.. ce obstaja bi potlej lahko s ejavili pri organiaztorju te igre oziram sistemskemu andzorniku in ga porpasali ali ej to res ali ej to res itd,.. in tkao zvemo podatke in grmeo nazaj se zabavat vsi pomirejni. je kdo razmiljal da je to resnica katera je mozna,.. medtem pame zanima ali je kdo poislil koko bi lahk dostopal do tega sistemskega nadzornika. Ker vsak ssitem iam nekoga k srkbi in poamga ce kre kajnarobe.
Lep pozdravljnei in upam da nism kog apriazdel ozirma upam da sem dal komu misliti ozirma da ko rpidem naslednjic gor da se bo kaak osba odzavla in rekla,. ves pobec ti si cuden,.. sam imas pa zanimivo idejo,..
lepo pozdravljeni veliko ljubezni in radosti vam zelim se narpej
lp