Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 33 34 35 36 37 ... 416
(Read 1814319 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #510 - 19.07.2009 at 08:33:13

radovedni soncek wrote on 19.07.2009 at 01:53:58:
Boštyxz wrote on 18.07.2009 at 18:58:58:
Šli ne bomo nekamnevemkam, ampak samo v "višje stanje" zavedanja, zavesti , ... pa verjetno še to ne čisto vsi, ...

Lp + #

Kkao pa to zgleda?
Kako višje stanje?
na tem palnetu ali bomo fizično premaknjei v durgo dimenzijo ali an tem planetu?
Se da izvedeti kaj več o tem.

lp

To zgleda nekako tako, da nikamor ne greš, vsaj fizično ne, ampak nekako bolj "štekaš" vseskupaj .

Lahko bi tud' tko reku; da se Človeštvo "prebudi" . Namreč, skriti potenciali Človeštva za zdaj še "spijo" .

Drugič kaj več o tem .

Grem pa zdaj v "malo višje dimenzije" , proti Goram , ...  Wink Roll Eyes Smiley Cool

Lp + Dp + # Kiss#
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #511 - 19.07.2009 at 12:57:25

Boštyxz wrote on 19.07.2009 at 08:33:13:
radovedni soncek wrote on 19.07.2009 at 01:53:58:
Boštyxz wrote on 18.07.2009 at 18:58:58:
Šli ne bomo nekamnevemkam, ampak samo v "višje stanje" zavedanja, zavesti , ... pa verjetno še to ne čisto vsi, ...

Lp + #

Kkao pa to zgleda?
Kako višje stanje?
na tem palnetu ali bomo fizično premaknjei v durgo dimenzijo ali an tem planetu?
Se da izvedeti kaj več o tem.

lp

To zgleda nekako tako, da nikamor ne greš, vsaj fizično ne, ampak nekako bolj "štekaš" vseskupaj .

Lahko bi tud' tko reku; da se Človeštvo "prebudi" . Namreč, skriti potenciali Človeštva za zdaj še "spijo" .

Drugič kaj več o tem .

Grem pa zdaj v "malo višje dimenzije" , proti Goram , ...  Wink Roll Eyes Smiley Cool

Lp + Dp + # Kiss#

Bi zelo rad tole slišal. tako, da plis če se da kaj več o tem zvedet.
Vide bom pregledal.

Moj bog,... kake videje gledam zadnje dni ponoč, se mi zdi, da ne vem nič o sovjem telesu itd,.. kjub toklet študija.

lp
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #512 - 19.07.2009 at 16:16:14

men se pa tale zdi hudo točen:
http://fatpita.net/?i=1952
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #513 - 19.07.2009 at 19:00:40

Petra. wrote on 19.07.2009 at 02:17:25:

hud stric

bi blo kr najbljfajn da bi blo tko kot on prawi

da smo si u bistvu že skor usi že zaslužl da bomo lahko šli na višji nivo ...
da se u bistvu ne da zajebat glih, da bojo angeli ipd spedenal ...

je pa verjetno res tud to kar je reku ko je nekomu odgovarju, da če se ne bomo uničl do 2012, decembra (+ treba upoštevat do 7 let zamika u eno ali drugo smer) nam bo uspelo

jeba je tud, da enim pač ne bo ratal ... kot se je izrazu ...

tko da, ker smo blizu uničenja, se mi zdi da se kr še ne mormo nazaj ulešt in čakat metatrona ... al koga že ... da bo porihtu ...

ali pak?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #514 - 20.07.2009 at 06:44:27

Poslednje dni starega sveta so tu .

In napovedano/prerokovano je, da se bo vera v teh "poslednjih dneh"(starega sveta) pred prihajajočim "novim svetom" ohladila.

In, logično, da se je že "ohladila", ker je Človeštvo tudi spoznalo prenekatere zmote,napake, grehe ki jih je duhovna voditeljica/varuhinja - Cerkev storila,zagrešila.

Tako je po eni strani tudi Cerkev kriva za takole žalostno stanje Človeštva .

No, čeprav po drugi strani pa je tudi Človeštvo samo krivo, da je Cerkev v takem žalostnem stanju kot je .

Odpad torej na obeh straneh.

Sedaj čakamo še na "zaustavitev sistema" Človeštva.

In Potem pride "velika Preizkušnja" .

Šele za njo pride obljubljen "boljši čas" .

Vendar jih bo vmes propadlo več kot polovica, skoraj dve tretjini .

In ti, preostali ljudje bodo tisti, o katerih sem govoril , ... "prebujeni" .

Vendar pa bo "prebuditev" v višje zavedanje, po moje nastala že prej, pred preizkušnjo, zato , da se bo lahko še marsikdo pripravil nanjo in preživel.

Drugače bi jih lahko propadlo še veliiiko več . Zato so opozorila nujna.

No, lahko se motim, ker vseh točnih podatkov pač nimam, in sem le zmotljiv človek , tako kot vsak izmed nas , četudi se imajo eni za "nezmotljive" , kot recimo Alojz, Hitler, Stalin, itd, itd , itd, ...

In dober + še boljši dan vam vsemskupaj želim, še naprej, juheeejjjjjjj, ...  Smiley ...

vaš brat boštjan + # Kiss#
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #515 - 20.07.2009 at 08:48:17

Veš, tele zadeve so men tako  čudne. Mislim.

Kako prebujenje to misliš točno v kaki smeri.

Pa firbec me kako bo prebujenje prišlo. To misliš v razmisljanju al kako. Mores kaj počet sam pri sebi, se odperat al kaj.

Men se zdi, da ne moreš kar biti rpebujen da mroes neki v soji betici poslihtat. K pa da caas na nekaj k ne ves kako zgleda. Kar ap se tice tega da bo smao 1/3 ljudi nadaljevala lijfe. Si ap jaz predstavljam kot vse sorte sranja. Sam povej mi ce bo sranje kako pa bos prezivel ce bos lacen vojne itd,... ozirma ce bos mogu likvidirat nekoga da te ne ubije za kos kruha, tuki jaz en vidim nobenega napredka, smao golo rpezivetje.

Ne vem,....

Torej:
Kako s eprebudiš?
Kkao si izbran?
Kako napreduješ itd,.... mores meditirat v cerku hodit itd,.. kaj počet,..?
sam prasam

grem pakirat naprej
Back to top

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #516 - 20.07.2009 at 11:02:02

No, me veseli, da (skoraj) vsi mislimo (skoraj) enako; namreč, ko (če) gre zadeva v maloro, bo šla dokončno in tam nobena tehnologija ne bo prav dolgo pomagala, ker bo enostavno zmanjkalo znanja.

Kar se pa tiče prostoenergijskih zadev; prav v veselje mi je gledati/brati nekoga s takim navdušenjem. Spominjaš me na mene samega pred parimi leti. Ne da bi ti hotel kvariti veselje ampak pri vsaki taki "dobri" novici o kakšnem prostoenergijskem gizmotu se moraš vprašati dve stvari: zakaj te zadeve ni že na trgu, če je tako dobra (pustimo sedaj teorije zarote ob strani) in kako bi zadevo naredil sam. Ob tem pomisli še na eno stvar; delovanje in principe avtomobila zelo verjetno poznaš, drži?! torej bi ga znal tudi sam narediti? Hočem reči, da opisi strojev in celo sheme in principe sestavljanja/izdelave (namenoma nisem napisal načrti, ker v vseh teh letih še nisem videl enega samega pravega načrta izdelave - takega, da ga neseš enemu eletrotehniku recimo in ti ta sestavi gizmota) obstajajo in jih sploh ni težko dobiti z interneta. Zastonj celo. Sicer pa, če te zanima kaj več odpri novo temo, pa bova tam udarila debato Wink (ne me narobe razumet prosim, sebe nimam za nobeno avtoriteto na tem področju, sem pa že videl ogromno).

Imam pa tudi jaz podobno vprašanje kot ti; kaj se naj bi zgodilo, ko naj bi človeštvo prešlo v višjo dimenzijo, višji nivo zavesti manjšo gostoto in podobno ...?
Odgovor Boštjana je najbolj konkreten (to pač mene zanima) in na žalost tudi najbolj v skladu z načrti "elite". Torej po vseh pizdarijah naj bi nas ostalo od 0,5 do 2 milijardi in skoraj bi si upal stavit, da bo ta ostanek človeštva daleč od kakšne duhovne razsvetljenosti, pač pa bližje sužnjem eliti. Upam, da se motim. Ampak zdi se mi, da človeška duša za razsvetljenje (karkoli že to je) potrebuje mir, ne vojne in boj za preživetje. Lahko se seveda motim.

(mimogrede; a bi me lahko konkretno usmeril na te tvoje vire energije? jaz sem eno od mojih ljubših povezav že prilimal v temo nove energije (saj se ji tako reče?!) malce nižje)
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #517 - 20.07.2009 at 11:56:36

zastonj energije na trgu ni zato, ker so petro kemični lobiji premočni in preveč pokvarjeni. Wink
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #518 - 20.07.2009 at 12:33:02

Petra. wrote on 20.07.2009 at 11:56:36:
zastonj energije na trgu ni zato, ker so petro kemični lobiji premočni in preveč pokvarjeni. Wink

Recimo! Ampak vsi mi se pa zgovarjamo in spremljamo garažne mojstre, ki so že kar nekaj naredili (izumili in spravili v pogon kar nekaj gizmotov). Zakaj ti ljudje ne napišejo knjige o tem? Zakaj ne dajo načrtov (pravih, izvedljivih) na trg? So tudi tu zadaj petrokemični lobiji? Ne bi rekel!
Sicer je prav, da je vsak nagrajen za svoj trud in delo, ampak zdi se mi, da nekateri pretiravajo. In na koncu ostanejo brez vsega, nekateri celo brez življenja  Embarrassed
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #519 - 20.07.2009 at 12:55:29

Quote:
No, me veseli, da (skoraj) vsi mislimo (skoraj) enako; namreč, ko (če) gre zadeva v maloro, bo šla dokončno in tam nobena tehnologija ne bo prav dolgo pomagala, ker bo enostavno zmanjkalo znanja.

Kar se pa tiče prostoenergijskih zadev; prav v veselje mi je gledati/brati nekoga s takim navdušenjem. Spominjaš me na mene samega pred parimi leti. Ne da bi ti hotel kvariti veselje ampak pri vsaki taki "dobri" novici o kakšnem prostoenergijskem gizmotu se moraš vprašati dve stvari: zakaj te zadeve ni že na trgu, če je tako dobra (pustimo sedaj teorije zarote ob strani) in kako bi zadevo naredil sam. Ob tem pomisli še na eno stvar; delovanje in principe avtomobila zelo verjetno poznaš, drži?! torej bi ga znal tudi sam narediti? Hočem reči, da opisi strojev in celo sheme in principe sestavljanja/izdelave (namenoma nisem napisal načrti, ker v vseh teh letih še nisem videl enega samega pravega načrta izdelave - takega, da ga neseš enemu eletrotehniku recimo in ti ta sestavi gizmota) obstajajo in jih sploh ni težko dobiti z interneta. Zastonj celo. Sicer pa, če te zanima kaj več odpri novo temo, pa bova tam udarila debato Wink (ne me narobe razumet prosim, sebe nimam za nobeno avtoriteto na tem področju, sem pa že videl ogromno).

Imam pa tudi jaz podobno vprašanje kot ti; kaj se naj bi zgodilo, ko naj bi človeštvo prešlo v višjo dimenzijo, višji nivo zavesti manjšo gostoto in podobno ...?
Odgovor Boštjana je najbolj konkreten (to pač mene zanima) in na žalost tudi najbolj v skladu z načrti "elite". Torej po vseh pizdarijah naj bi nas ostalo od 0,5 do 2 milijardi in skoraj bi si upal stavit, da bo ta ostanek človeštva daleč od kakšne duhovne razsvetljenosti, pač pa bližje sužnjem eliti. Upam, da se motim. Ampak zdi se mi, da človeška duša za razsvetljenje (karkoli že to je) potrebuje mir, ne vojne in boj za preživetje. Lahko se seveda motim.

(mimogrede; a bi me lahko konkretno usmeril na te tvoje vire energije? jaz sem eno od mojih ljubših povezav že prilimal v temo nove energije (saj se ji tako reče?!) malce nižje)

se strinjam veselo na delo

Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #520 - 20.07.2009 at 12:58:56

Quote:
Petra. wrote on 20.07.2009 at 11:56:36:

Recimo! Ampak vsi mi se pa zgovarjamo in spremljamo garažne mojstre, ki so že kar nekaj naredili (izumili in spravili v pogon kar nekaj gizmotov). Zakaj ti ljudje ne napišejo knjige o tem? Zakaj ne dajo načrtov (pravih, izvedljivih) na trg? So tudi tu zadaj petrokemični lobiji? Ne bi rekel!
Sicer je prav, da je vsak nagrajen za svoj trud in delo, ampak zdi se mi, da nekateri pretiravajo. In na koncu ostanejo brez vsega, nekateri celo brez življenja  Embarrassed

Em,. mj malenkost,..

1.) Če daš nekaj ven lohak zgines čez noč.
2.)neopazno informiranje poteka reko torentov jaz sme sedja potegnil dol načrte za res hude zadeve torej podji na torent potegni dol kar rabis veliko tega je tam, noben s encoe izpostavljati ,..
3.) Menim da je 20% ljudi na svetu k razmislja v smislu ,.. kaj pa če bi to res bilo možno, dajmo pogledat,... in pogleda. Vleiko ej ap takioh ma ja stari al si neumen  to s esploh ne da in gre na pir ter s emni o tem kako je zeno,.. sje vemo kaj in ker avto ej boljsi pa pir unijon koko je zanic itd,...

YOU got the picture.

res je,.. Kreten40, menim, da re sne bo veliko razsvetlejnih ce nas bo tako malo, suzenjstvo paje res moznost, tkao, da mislim, da ej cas da se prirapvis ce kataklizem rpezivis bos lohka od sovjega znanja zivel ce pa si fnesi smensi kot kak aljubljancanka iz lj k ne zan skuhat kave da si ne polomi nohta,.. pol ap zarad emne kar umri dobesedno,... itak ni tak clvoek za nic koristen,.. pa da se razumemo tudi v polji ni taka pucna nic vredna (o detajlih p ane bom ,..)

ehehhehe

lp
a mirno kri
Back to top

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #521 - 20.07.2009 at 13:31:02

Ti se kot kaže resno bojiš obiska MIB?! Brez skrbi, oni te bodo (če sploh) obiskali šele ko boš kaj resnega naredil. Lepljenje povezav in debatiranje na forumih še ni dovolj dober razlog za njihovo aktivacijo. Preverjeno! (no ja, vsaj jaz sem še tu, pa sem že precej otresal gofljo na to temo  Grin)

Tako da ti kar veselo pripopaj kakšno konkretno povezavo magari  v že obstoječo temo o novih energijah, ki jo je odprla Petra; v izogib pretiranemu smetenju, ane, red mora bit pa čeprav slab  Cool
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #522 - 20.07.2009 at 13:39:10

Quote:
Ti se kot kaže resno bojiš obiska MIB?! Brez skrbi, oni te bodo (če sploh) obiskali šele ko boš kaj resnega naredil. Lepljenje povezav in debatiranje na forumih še ni dovolj dober razlog za njihovo aktivacijo. Preverjeno! (no ja, vsaj jaz sem še tu, pa sem že precej otresal gofljo na to temo  Grin)

Tako da ti kar veselo pripopaj kakšno konkretno povezavo magari  v že obstoječo temo o novih energijah, ki jo je odprla Petra; v izogib pretiranemu smetenju, ane, red mora bit pa čeprav slab  Cool

Čakam, da mi odpis ekreten40 al bo nova lai ap v petrino mi je vseeno,..

Om pobral vs eka rmam na kompu totalno vse pol ap pobral linke itd,.. da dol potegente da boste videli da obstajajo nacrti tehnologiej jitd k so kto jaz razumem bile posredovane skozi ljudi k so bili kot emdij in so govorili (mam eno knjigo na to temo) sme jo prebral do pol v popoldnevu sma noter sme padu,. lohak tudi to sharam.

Sam morem prašat gape - sdmina ce se da prilimati kaj noter k linkov za uno knjigo nimam,)
Back to top

IP Logged

kreten40
Ex Member

Reply #523 - 20.07.2009 at 13:43:27

Pizdarija, pozabil sem ti odgovoriti glede lokacije debate. Torej ti odgovarjam tu; kar se mene tiče je Petrina tema čisto v redu, če se strinjaš Wink

(sicer se nakaj hvalim s kao izkušnjami okrog spremljanja tegale poročja, ampak bom prvi priznal, da ne vem vsega  Cool)
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #524 - 20.07.2009 at 14:02:10

Quote:
Pizdarija, pozabil sem ti odgovoriti glede lokacije debate. Torej ti odgovarjam tu; kar se mene tiče je Petrina tema čisto v redu, če se strinjaš Wink

(sicer se nakaj hvalim s kao izkušnjami okrog spremljanja tegale poročja, ampak bom prvi priznal, da ne vem vsega  Cool)

1.)razišče s ekaj ljudej počno
2.)odloči s eza vec varijant
3.)brainstroming
4.)nauci se kaj se rabi in izveljivost
5.)izbere zadevo in izvede,..

ne rabiš biti pameten rabiš samo zant brat in met voljo ap se vvse da,..

ok pa bomo petrino tmeo vzeli
Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 33 34 35 36 37 ... 416